keskiviikko 11. elokuuta 2010Kaunis päivä kera kauniin Katrin

Torstai 22.7. Kouvola

Heräsin puhelinsoittoon. Kapsu oli matkalla Kouvolaan. Hetken kuluttua hän tuli Annekalle venailemaan, että pukeuduin, ja lähdettiin ulos. Heti ensimmäiseksi päätettiin käydä hakemassa alakerran leipomosta aamiaista. Astuttiin sisään liikkeeseen, joka ei sitten niin paljoa tarjonnutkaan: tyhjän huoneen keskellä oli penkki, jossa ehkä neljä koria leivonnaisia. Penkin takana istui mies pyörätuolissa. Suolaiseen valikoimaan kuului jättimäiset lihikset ja perunasta tehdyt lepuskat. Otettiin sellaiset, kun ei kehdattu vaan lähteä pois. Oli kyllä pieniä, pahoja ja kalliita, ja mulla meni maha sekaisin, eli varsinainen hyväostos!

Käytiin tsekkaamassa kirppikset Femmatori ja Kylähullu. Ei hirveästi tehty löytöjä, sen sijaan alkoi janottaa ja vessattaa. Suunnistettiin siis Lasihelmeen tuopposille.


Kesämies tuli toivottavamaan iloista kesänjatkoa.

Oluiden jälkeen käytiin Alkossa ja Sipatissa ostamassa vähän eväitä, joita mentiin Liikennepuistoon nauttimaan.

Mulle Cabernet Savignon Serenataa (hyväksi havaittu) ja Kapsulle Chardonnayta. Lisäksi ostin lounaaksi mozzarella-tomaatti-kolmioleipiä, jotka osoittautuivat vain vähän paremmiksi kuin ne aamuiset läpyskät.
Toinen Katri poikkesi moikkaamaan ja lukemaan meille satuja.


Photo: Katri L

Photo: Katri L

Photo: Katri L

Photo: Katri L

Kun nyt ihmettelette kuitenkin: Löydettiin kirpparilta pari samanlaista paitulia ja päätettiin mennä ne päällä puistoon juomaan viiniä, koska se olisi niin HAUSKAA! ja olihan se :)


Pelastettiin leppis suihkulähteestä.

Ikävät tyypit saivat jäädä sinne.

No oikeesti olivatkin jo kuolleita.

Anneka oli kavereidensa kanssa Urheilupuistossa pelaamassa frisbeegolfia, joten siirryttiin sinne vähän seuraamaan.

Photo: AnnekaKun oltiin saatu viinit tuhottua, meinattiin lähteä Annekalle ehostautumaan, mutta vähän nälätti, joten suunnistettiin ensin Anttilan "Mäkille".

Päivän eka ihan ok ruoka: hampurilainen munalla!
Vähän muotikuvia piti vielä ottaa. Kotona odotti vaateruljanssi ja -kriisi, kun ei mikään oikein näyttänyt hyvältä päällä. Onneksi Anneka pelasti lainaamalla mulle ihanaa sini-mustaa pitkää ruutupaitulia, joka sidottiin selän takaa kiinni. Ihastuin aika lailla vaatekappaleeseen, vaikka se oli sininen! Ja ruudullinen! Yhdistin siihen pitkät mustavalkoraidalliset sukat ja "ne" korkeavartiset mustavalkoiset tennarit. Hiukset sidoin korkealle muhkealle nutturalle, jota koristi keltainen nauha ja rusetti. Näytin hyvältä! Mutta unohdin kuvata... uskokaa silti pois!


Mentiin mutterin laulamaan.


Ehdittiin laulaa vain yhden biisit, kun lista oli täysi. Kapa oli kuitenkin ovelasti varannut biisin varasijalta. Seurasin esimerkkejä ja pidettiin peukkuja, että osa ihmisistä olisi lähtenyt. Oli, ja ihmeen kautta päästiin vielä molemmat laulamaan toisetkin biisit!

Laulunälkä oli kuitenkin kova, joten kun Mutteri sulki ovensa, juostiin vielä Red Mooniin hoilaamaan.


Sielläpä ei ollutkaan yhtään jonoa ja äänentoisto loistavaa luokkaa. Oli oikein ilo laulaa Beatlesin Come Together, kun kuuli itsensä niin hyvin.Thursday with Katri:
After going through a couple of second hand stores, we sat down for a beer at Lasihelmi, and decided to go buy some wine to enjoy in a park. We happened to find two similar kind of dresses from Kylähullu second hand store and wanted to wear those, because it was funny. We saved a ladybug from drowning in the fountain but wasps we left in because they are so annoying and they were already dead. In the evening we went to sing karaoke to Mutteri and Red Moon. I want to be a fashion photographer!

2 kommenttia :

  1. You would make a splendid fashion photographer! You know how to combine visual elements and FUN!

    VastaaPoista
  2. Thank you so much for your kind words, that give me hope, stranger :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>