maanantai 2. elokuuta 2010Katolla

Sunnuntai-seikkailumme jatkuu..

Käveltiin Treptower parkista Klub der Visonäreen, minne ei sitten kuitenkaan menty, koska ottivat suihkepullon laukustani pois, eivätkä meinanneet antaa takaisin. Ystävällisesti koitin kysellä josko olisin edes pelkän suihkeosan saanut viedä (jonka voisi kierittää vaikka sisältä ostettuun vesipulloon), mutta siinä vaiheessa olivat jo melkein kiinni minussa ja potkimassa pihalle. Okei, siis sen voisin sulattaakin, ettei sinne klubille mitä vaan voi viedä (kun ei tiedä taustoja), mutta sitä en kestä jos mua kohdellaan töykeästi, etenkin kun itse olen ystävällinen, asiallinen ja kuitenkin ASIAKAS. Jäi aika paska maku paikasta suuhun ja sillalta katselitiin, että sinne oli vissiin tullut aidat laiturille ja jotenkin meno näytti turhan fiiniltä. Ei tee ainakaan hetkeen mieli mennä moiseen paikkaan, vaikka lemppareihini onkin lukeutunut.Ostettiin sitten Aralista juomat ja käveltiin eteenpäin Schlesische Strassea. Istahdettiin matkalla hetkeksi pohtimaan tilannetta ja puhaltelemaan saippuakuplia.


Photo: Anneka

Anneka osasi puhaltaa hienoja saippukuplaryppäitä ja siihen tulikin joku mies hämmästelemään ja aploodeeraamaan. Saman tyypin olen nähnyt joskus ennenkin Schlesische Strassella - puhuu englantia vaikka taitaa olla saksalainen ja aina sillä on joku uusi outo juttu. Kerran muistaakseni esitti James Bondia.


Photo: Anneka

Yksi Annekan kuplatempuista: saippuakuplajätskipallo


Photo: Anneka

Kaivattiin lisäneuvoja, joten pysähdyttiin matkan varrelle barbibaariin yksille ja durakille.


Photo: Anneka

Ei ehditty kauaa pelata kun paikkaa oltiinkin sulkemassa.

Olin aika väsy ja jalat kipeinä menossa kotiin nukkumaan. Döneristä sai kuitenkin sen verran energiaa, että päätin jäädä.

Photo: Anneka

Meinattiin nimittäin kiivetä hyljätyn (vai vallatun?) talon katolle katsomaan auringonnousu.Talo sijaitsee Spreen rannalla, Bar 25:ta melkein vastapäätä. Pojat käyttivät tuota kiipeämis-sanaa, joten oletin homman olevan ninjailua, mutta ei. Aidattuun paikkaan pääsee sujahtamaan portin (autokaupan takana) viereisestä aukosta (tai vaihtoehtoisesti aidan alittamalla). Pari vuotta sitten käytiin Mikon kanssa saman kompleksin toisella katolla. Tuolloin mentiin sisään eri kautta: seinässä oli reikä, alakerta pimeä ja täynnä epämääräistä arvaamatonta tavaraa, portaat vähän epäilyttävät jne. Nyt reittimme oli lakaistu!


Photo: Anneka

Ehdittiin katolle juuri parahiksi. Hetken kuluttua aurinko alkoi pilkistellä rakennusten takaa.


Photo: Anneka


Photo: Anneka
Photo: Anneka

Pojat päättivät, että nyt laitetaan kunnon kuvassessiot pystyyn, kun löytyi noin hieno tuolikin. Mua vähän korkeanpaikankammoisena pelotti.Löytyi myös grilli.


Photo: Anneka


Photo: AnnekaPhoto: Anneka

Niin ja kertakäyttögrilli, jossa oli minimakkaroita! Juho taivutteli grillinalustasta tikun, jolloin saatiin lisää propseja: nakki tikunnokassa.


Photo: Anneka


Photo: Anneka

Vastarannalla Bar 25:n bilekansa.Aurinko nousi tosi nopeasti!


Photo: Anneka


Photo: Anneka


Photo: Anneka


Photo: Anneka

"Päästiinhän me brunssillekin!" Oli vielä leipää, keltaista Brunch-levitettä ja sipsiä grillailusta jäljellä, joten nautittiin samalla vähän aamiaista aamuauringossa. (Sipsi leivän päällä on josuks niin hyvää!)


Itse taiteilija
Photo: Mikko


Photo: Mikko


Photo: Anneka

Join aamiaiseksi Mezzo mixiä (cola+appelsiini), vaikkei mikään enää maistukaan miltään Club-Mate Colan jälkeen.


Photo: Anneka

Karua mutta lakaistua.


Photo: Anneka

Translation: Before Monday morning we climbed to the roof of an old abandoned house by river Spree (it's located almost opposite Bar 25). It might be forbidden to get there but it's easy and fun. We watched the sunrise and took some funny pictures.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>