keskiviikko 18. elokuuta 2010Kantakaa sitä kaljaa pöytään taas!

Vaahtoharjan aalloilla surffaillaan 5.-7.8.

Kahdeksan työpäivän jälkeen koitti viiden päivän vapaa, jonka aloitin korkkaamalla pullon chileläistä valkkaria kotiin päästyäni.


Katsottiin Gleetä ja join pari lasillista valkkari+vichy-mixiä. Tosi kepeä ja kiva loppukesän juoma (kun pelkkä ajatuskin oluesta ja sokerisista drinksuista alkaa turvottaa). Aika nopeasti olinkin valmis simahtamaan ja leijuin autuaana sänkyyn.


Seuraavana päivänä oli mahtavaa nukkua pitkään ja herätä ilman herätyskellon inhottavaa piipitystä. Vietettiin kiireetön päivä ja tehtiin hyvää ruokaa:

1. Kreikkalaista salaattia (jäävuorisalaattia, tomaattia, fetaa, mustia oliiveja, punasipulia, balsamicoa, kylmäpuristettua rypsiöljyä, rouhittua merisuolaa ja mustapippuria)


2. Kana-perunalaatikkoa, jonka ohjeen löysin täältä. On aika vaikea löytää valmiiksi marinoitua broiskua (ei ainakaan ole tullut vastaan täällä), joten ostettiin maustamattomia fileitä, jotka suikaloitiin ja maustettiin pannulla. Myöskään kanalientä ei ollut alakerran Netossa, joten sekoitettiin jonkinnäköinen kasvisliemi itse.


Nam! Oli hurjan hyvää!

Lauantai-aamuna mulla oli chatvuoro ja Mikko lähti auttamaan erästä ystävää muutossa. Puolenpäivän jälkeen pääsin itsekin lähtemään kaupungille. Perille päästyäni oli kaikki kamat jo nätisti kannettu uuteen kotiin. Vähän noloa, mutta olihan mulla sentään pätevä syy.

Oli hauskaa kävellä niillä samaisilla Friedrichsheinin kulmilla, josta Berliinin elomme alkoi. Käveltiin kohti Frankfurter Toria, sillä halusin käydä tsekkaamassa olutfestarit.

Hmm, miksi mulla on uusi pakkomielle kuvata ötököitä? Ehkä se on eräänlaista terapiaa, kun oikeasti pelkään kaikkia mönkijäisiä ja lentelijöitä aika lailla? Ehkä pitäisi aloittaa oma erillinen bug blog?

Biermeile eli olutmaili on siis kansainvälinen olutfestivaali, joka järjestetään vuosittain Berliinissä. Pituutta tällä Karl-Marx-Alleen Biergartenilla oli 2,2 km, joilla mahtui esittäytymään reilut 300 panimoa 86 maasta. N. 2000 oluterikoisuuden lisäksi tarjolla oli musiikkia ja syötävää. Vähän ahdisti aluksi pieni väenpaljous ja yleinen meininki, sekä hiostava kostea ilma. Mikään Oktoberfest ei varmasti olisi paikkani!


Vähän jännitti, miten olut uppoaisi, kun jostain syystä mulla oli ollut vaikeuksia saada sitä juotua lähiaikoina. Aloitettiin siis varmalla valinnalla ja otettiin tuopilliset puolalaista Tyskietä. Kävi hyvä säkä ja löydettiin istumapaikatkin. Kyllä se siitä sitten iloksi pian muuttuikin.


Aikamoiset trubaduurit oli, ettenkö sanoisi. Tuolla pitää vaan juoda itsensä mukavaksi, sehän se tarkoitus onkin, niin jotta meininki muuttuu mahtavaksi. Ihan kivaa oli nytkin, elämys sinänsä. Voin vaan kuvitella minkälaiseksi meno on iltaa kohti yltynyt.

Duffia oli vielä pakko maistaa, kun sattui silmään osumaan. Ihan hyväähän tuo oli, helposti juotavan normioluen makuista.

Alexanderplatzillakin oli jotain häppeningiä. Tuli tosi miellyttävää musaa:


Ei kuitenkaan jääty siihen muhimaan, vaan jatkettiin matkaan, sillä oltiin sovittu treffaavamme pari suomalaispoikaa. Poimittiin Siim ja Antti Zoolta matkaan ja mentiin meille. Tehtiin ruokaa, syötiin, juotiin ja musisoin.


Tein kivan kampauksen.

Ja vielä kivempiä ilmeitä:


Taidettiin valvoa melkein aamuun asti. Oli kivaa!

Translation: After working 8 days I got 5 days off and started it by having a couple of glasses of white wine with mineralwater, after which I was really tired and fell asleep. It was wonderful to wake up the next day without annoying alarm. We made good food and just enjoyed the relaxig nothing-must-be-done day. On Saturday we went to check the Bier Festival that was going on in Friedrichshein. Tyskie and Duff tasted good. On our way home we picked up two Finnish boys and went to our place to eat and drink. I made a fun hairdo and funny faces. The night was fun and funny as well.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>