keskiviikko 18. elokuuta 2010"It's mild but it's okay" and mysterious wasps!

Sunnuntai 8.8.

Päivän ensimmäinen havainto oli hyvin kummallinen: parvekkeen oven edessä lattialla (siis sisäpuolella) oli kolme kuollutta ampparia!


Osaako joku selittää?

Illalla Antti ja Siim tulivat kylään. Oltiin sovittu että tehtäisiin meillä ruokaa.

Hyvää ruokaahan ne pojat tekivätkin: salaattia ja juusto- ja lihatäytteisiä tortellineja peston kera.

Ruokalevon jälkeen lähdettiin vielä käväisemään Tachelesissa.Tähän peliin tarvitaan vain tulitikkuaski ja tupakka-aski. Tulitikkuaski pitää nostaa tupakka-askin päälle pitäen keskisormi paikallaan kiinni pöydässä. Kuvissa level 1 ja level 2. Ilmeisesti nostoon tulee käyttää etusormea ja nimetöntä, vaikka itselläni ainakin pikkurilli+etusormi-pari toimii paremmin.

Tulishowtakin päästiin ihailemaan:


Muutama päivä sitten bongasin kadulla kävellessäni jotain vastustamatonta kukkakaupassa:Pari ruukkuchiliä, 2,50€ kpl. Ihanaa! Kotona huomasin, että punaiset ovat tosi mietoja: oikein mainostettiin lappusessa että "naposteluchilejä - oiva vaihtoehto karkeille" ja "mietoudensa takia lapsiystävällisiä". No, kai niitä johonkin voi kuitenkin käyttää. Joka tapauksessa kaunis näky. Oranssien tulisuudesta en tiedä, mutta tuskin mitään tulisia nekään. Ihanaa silti!


Summary: When I woke up on that Sunday I found three dead wasps on the floor, inside our room in front of the balcony door. That is just weird. What had happened, any guesses? In the evening Siim and Antti came to visit us and to cook a nice dinner. After that we went to Tacheles, where we drank some beer, played games and watched a fire show. Last week I bought two chilies! Though they turned out to be mild, I'm still very very happy to own my own chili plant(s) after a long time :)

10 kommenttia :

 1. Mitä ihmettä, ei-tulisia chilejä? :D Kuulostaa hauskalta, maistuvat varmaan sitten ihan vaan peruspaprikalta?

  VastaaPoista
 2. No niinpä! Vähän ähäkutti-olo tuli kieltämättä. En oo vielä maistanut, kun en oikein osaa asennoitua seikkaan.

  VastaaPoista
 3. Mä olen ajatellut virkistää hulahula-taitojani. Olin nimittäin korttelin paras vanteenpyörittäjä lapsena. Osasin esim. nostaa vanteen nilkoista rinnan korkeudella ja muita huimia temppuja.
  Näin jossakin pimeässä hohtavia tai olikohan ne led-valaistuja vanteita. Kun tulen oikein hyväksi niin menen klubille pätemään sen kanssa. Vyötäröllekin luulisi tekevän hyvää!

  VastaaPoista
 4. Hei joo! Lantion pyörityshän on ihan parasta lihaskorsetin vahvistamista ja kyllähän siinä pitäis vyötärönkin kaventua - saaks tulla messiin siis? :)

  VastaaPoista
 5. No saa! Sillähän tässä vähän kirjoittelinkin :D
  Hankitaan hulat heti ku oon siel!

  VastaaPoista
 6. Pyörittää tyttö hienosti tässä.
  http://www.hoop-a-trix.com/

  Pitää varmaan hankkia sellaset painavammat ja isommat vanteet, kun mitä pentuna oli. On helpompi pitää liikkeessä ja oppii uusia temppuja.

  VastaaPoista
 7. Voi hitto! Ihan sika mageen näköstä! Ja hauskan! Miäkii haluun! Joo, pitää hankkia jotkut halvat muttei ihan rimpulat kuitenkaan :)

  VastaaPoista
 8. Onnistuu se kai itekin tehdä: http://www.hoopcity.ca/group/hoopersfinland/forum/topics/make-your-own-hoop-tee-se

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa mielenkiintoselta, mut ehkä helpommalla pääsee ku ostaa valmiin vaan... kun että koittaa saksaks kysellä tarvikkeita joka paikast :) No riippuu tietty myös paljo valmiit maksaapi.

  VastaaPoista
 10. Joo totta. Mietin samaa. Mut luulen että tästä tulee hyvä harrastus, niin voisin mä olla valmis siihen vähän sijottamaakin.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>