keskiviikko 25. elokuuta 2010Hussika Mettäm
Eilen jatkoin sinisen fiilistelemisellä ja puin päälleni kaikki siniset vaatekappaleet, jotka kaapistani löysin (jos farkkuja ei lasketa):

No, niitä ei ole kovin montaa (vielä). Ainoastaan tuo paita ja nuo ikivanhat säärystimet. Enpä tiedä ovatko nuo shortsit nyt ihan nappivalnita alaosaksi, mutta tällä mentiin. Puin oiken tuplasäärystimet. Tuo raidallinen ei muuten ole minun, vaikka toisin on väitetty. Ken tunnistaa omakseen, tervetuloa hakemaan!

Huomasin sinisen olevan tosi hankala väri yhdistää mihinkään. Tai sitten kaipaan vaan lisäharjoittelua vielä. Tarvitsen kuitenkin myös lämpöisiä värejä ylleni, ettei kokonaisuudesta tule liian raikas, merimieshenkinen tai Suomen lippu. Siksi keltaiset sukkikset.

Sain aika hienon huivivision. Ensin pitäisi vaan olla kärsivällisyyttä virkata jumalattoman iso ruudukko. No, onhan tässä vielä kaksi työpäivää aikaa.

Ulkonäkö kaiken kaikkiaan on aiheuttanut päänvaivaa. Tukka on valju ja keho raskas. Nyt kun työt täällä loppuu, tulee todennäköisesti syötyä vähemmän ja liikuttua enemmän. Ihan hyvä, sillä kuukauden päästä pitäisi olla fittinä, kun on tanssikeikka jossain Itävallassa festareilla.


En oikein tiedä, mitä tukalle pitäisi tehdä seuraavaksi. Olen jopa miettinyt rastoista luopumista, mutten kuitenkaan ihan vielä ole valmis lyhyeen tukkaan. Haluaisin ensin pitkät takut. Nuo vaan tuntuvat lyhentyvän edelleen joka pesulla. Toisaalta ne menevät tuolla tavalla käkkyrälle ja onhan noista tullut tosi paksut, vaikka koitettiin tehdä ohuet. Mulla vaan ei ole aikaa, eikä kärsivällisyttä pyöritellä ja venytellä joka pötkylää suihkun jälkeen ojennukseensa. Ehkä pitäisi taas näyttää virkkuukoukkua muutamalle lenkille.


Toisaalta näin syksyn tullen tekisi taas mieli värjätä tukka tummaksi. Silloin ei nuo epämuodostumatkaan niin erottuisi.Mieleni tekisi viikonloppuna maalata olohuoneeseen iso taulu. Kysymys kuuluukin, pitäisikö maalata myös tukka? Ja miten? Mielipiteitä otetaan ilomielin vastaan.

Otsikon tarina: Mikko joskus hoki "hus sika mettään" ja luulin sen olevan ulkomaata.


Translation: Yesterday I wanted to wear blue. I don't have many clothes of that colour: just that shirt and legwarmers. I've been facing hair problems. I don't know what to do with my dreads. I want them to grow but they're just getting shorter. I also feel like going back to dark hair color. What do you think?

8 kommenttia :

 1. Joskus rastat ärsyttää tosi paljon ja tekisi mieli vaan leikata pois, mutta sitten jos ja kun sen tekee niin voi että kun tulee ikävä niitä. Nimim. kahdesti luopunut ja edelleen takkupää ;) Luulen että jokainen haluaisi aina välillä eroon rastoista, mutta niiden pois ottamista kannattaa kyllä harkita tosi tarkkaan!

  Sanoisin, että kokeileppa vaikka jotain uutta väriä. Jos sitten innostuisit tukastasi uudelleen :) niin ja ps. kuvissa näyttää tukkasi kyllä hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Noin haalistuineina niissä on kyllä ihan mukavan metsäiset sävyt. Muttei tuo nyt vaan oikein sovi mulle ja kun kesäkin on ohi, tekee mieli vähän vakavoitua ja dramatisoitua -> musta on tosi vahvana nyt mielessä. Ehkä kuitenkin lähden jostain tummanruskeasta tällä kertaa liikkeelle :)

  Kuinka lyhyeksi oot muuten joutunut leikkaamaan kun oot poistanut rastat vai ootko koittanut aukoa?

  VastaaPoista
 3. Ekalla kerralla sain avattua rastoja niin, että hiusten pituudeksi jäi 15-20cm, toisella kerralla en edes yrittänyt avata ja leikkasin 2-3cm päästä päänahasta. Oli kyllä ihan kiva sellaiset lyhyetkin hiukset :)

  VastaaPoista
 4. Hui! Sellainen lyhyt tukka on kyllä varmaan aika armoton. Mulla ei oo ikinä ollut polkkaa lyhyempää. Kaipa sekin joku päivä pitää kokea :)

  VastaaPoista
 5. Ainiin ja piti vielä sanoa, että yksi kaveri avasi rastat joskus niin, että hiusten pituudeksi jäi reilusti yli hartioiden. Eli varmaan tukan yleinen kunto kanssa vaikuttaa tohon.

  VastaaPoista
 6. Varmaan! En tiiä yhtään mitä näistä saattais tulla, mut toisaalta en oo hirveesti käyttäny huovutusneulaa, että ei nää varmaan ihan katki ois. Noniin, sit vois ruveta miettimään minkälainen ruljanssi se avaaminen ois ja todeta vaan että takut pysyköön päässä :)

  VastaaPoista
 7. Mä alan availemaan osaa tukasta lähiaikoina, mutta pitää katsoa mihin kokeiluni vie. Ehkä lopulta kaikkien pötköjen poistoon, mutta siinä voi mennä vuosiakin. Otsiksenhan tein jo. Seuraavaksi pularit ja mullet :D Karsee peseminen irtotukassa vaan...

  VastaaPoista
 8. Se otsis näytti hyvältä! Mikä on mullet? Niin se on varmaan hankalaa kun pitää pestä osa tukasta useemmin? Vai pesetkö sitten koko pään?

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>