perjantai 6. elokuuta 2010Go to Kouvola

Keskiviikko 21.7.2010

Herättyämme lähdettiin oitis liikenteseen. Käytiin hakemassa kaupasta evästä ja syötin niitä siinä torin laidalla.

Photo: Anneka

Kanasalaattia, juustorieskaa, mozzarellasiivuja ja Fenix piristävä -hyvinvointijuoma. Taas tuli kauhisteltua hintoja, mutta pakkohan sitä oli jotain syödäkin.

Mozzarellapaketista paljastui ikävä yllätys: hometta! Menin takaisin kauppaan esittelemään ongelmaa. Kassatäti sanoin vain "ou nou!" mutta toki sain rahani takaisin.


Kierreltiin vähän kauppoja. En tiennytkään että siinä on niin iso ostoskeskus!


Photo: Anneka

Siitä hellehatut! Miten ois?


Jätskikioski alkoi houkuttaa.Sibeliuspuistossa oli myös jänniä kastelukukkasia, jotka holtittomuudessan olivat jopa vähän pelottavia.

Photo: Anneka

Tuolla oltiin edellisenä iltana.


Photo: Anneka

Juna lähti takaisin Kouvolaan iltapäivällä.


Photo: Anneka

Terveisiä Myllykoskelta!

Kouvolaan päästyämme käytiin vuokraamassa pari leffaa ja ruokaostoksilla.

Tein kasvispuuroa, joka näyttää vähän epäilyttävältä, mutta hyvää oli. Keitin basmatiriisit, pannulle joku perus wok-vihannes-pussukka, maissia, mausteita ja kookosmaitoa. Lopuksi cashewpähkinöitä ja kaikki sekaisin.

Katsottiin Män som hatar kvinnor, joka musta oli oikein kelpo pätkä. Meinattiin käydä nukkumaan, kun "Saksan Antilta" (meidän saksalaiselta tavallaan-serkulta, joka asuu Suomessa) tuli yllätten viestiä, että matkalla Kouvolaan ja lähdettekö yksille. Sanottiin ensin ei, mutta päätettiin sitten kuitenkin lähteä.Photo: Anneka

Kati sattui olemaan Rokissa. Pojat lähtivät ajelemaan kohti kotia ja me käytiin vielä yksillä Red Moonissa.

Mojito pullossa, ei hassumman makuista!Tosiaankin vaan yksillä, ei oikein jaksanut kiinnostaa nimittäin. Ennen petiin menoa ajettiin hissillä Annekan talon katolle.


Photo: Anneka

Saunaosaston ikkunoissa oli verkot, eli ei ihan katolle asti sentään päästy, mutta sai niistä raoista pari kuvaa kuitenkin napsittua.

Translation:
On Wednesday we enjoyed our breakfast at Kotka, visited some shops and enjoyed the warmth in a park with crazy flowers, before travelling back to Kouvola. In Kouvola we were just chilling: made food and watched a film. We were already planning on sleeping when our German cousin who lives in Finland sent an SMS telling he was on his way to Kouvola and asking for us to join for some beer... and so we did! Before going to bed after House of Rock and Red Moon, we took the elevator to the topfloor of the building where Anneka lives, and saw an outstanding view of Kouvola at night.

2 kommenttia :

  1. mäkin kävin ohoyn luona kesällä :D

    VastaaPoista
  2. Siellä on tullut jokusen kerran käytyä - kiva paikka :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>