keskiviikko 25. elokuuta 2010Blue blue, black and blue

Anneka teki samannimisen päivityksen pari päivää sitten, ja siitä lähtien päässäni on soinut the Cardigansin And then you kissed me. Oon miettinyt onko tämä sininen kausi -juttu vaan jotain mind fuckia, kun tavallaan näin se tulevan. Vai onko sinisestä oikeasti kehkeytymässä siisti väri? No, edelleenkään en tykkää vaaleansinisestä tai laivastonsinisesta (vai tykkäänkö?), mutta...
Löytyi kasa mukavan sinistä puuvillalankaa, josta ajattelin jotain kivaa väkertää.


Kummallisen sinisävyinen uusi Trendi. Musta tuo kansi on kyllä vähän kökkö verrattuna edellisiin tosi hienoihin. Aloin virkkaamaan. En tiedä vielä mitä. Huivi olisi kiva.


Taisin saada ylppäri- tai/ja rippilahjaksi sinisiä laseja ja tuon kulhon. Joskin tämänhetkisiin fiiliksiin tuo on liian turkoosi ollakseen erityisen kiinnostava. Loppupeleissä se sävyskaala, joka on syvällinen ja hieno, on aika suppea. Sisältönä mozzarella-maissi-suolapähkinä-salaattia (+oliiviöljyä, balsamiviinietikkaa ja mustapippuria). Taustalla pönöttävät röstiperunat ja sieni-kalavuoka.


My tropical pie. Eli bison grass vodkaa ja omenamehua. Löytyi jopa sininen pilli ja drinkkitikku!


No mustekynä! Pelattiin poikien kanssa pitkästä aikaa korttia ihan kunnolla!


Enää nuo lautaset eivät näytä ihan niin hirveiltä ja ruoka oli tosi hyvää! Maukasta basmatiriisiä, Gyros-tapaan maustettua lihaa, koppa valkoisia suippopaprikoita, sipuli, yrttivalkosipulinkynsiä ja paistamiseen sitä yrttiöljyä.


Mikko toi mulle punkun. Siinä lukee Jumilla.


Tajusin, että tuo joissain pulloissa oleva kultainen verkko on ihanteelista askartelumateriaalia. Mieleeni pulpahti jo monia käyttötarkoituksia...


Summary: I couldn't help it. Blue is here and it's starting to look cool! I found some cotton string that I absolutely want to use and started already doing that something. Maybe it will be a scarf. Surprise surprise I have been eating and drinking well. Card playing has also been an activity.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>