torstai 5. elokuuta 2010Kohti Kouvostoliittoa

Maanantai 19.7.

Oli mukavaa herätä uuteen viikkoon kesäisellä Keltakankaalla - nukkua lomalaisena pitkään ja nauttia lounaaksi karpalolonkeroa ja erä jatsia.


Tein itselleni myös vaatimattoman pikku salaatin:

Jäävuorisalaattia, mexican tonnikalaa, maissia, mustia oliiveja, suolapähkinöitä, raejuustoa ja pari pepperonia näyttäisi olevan. (Balsamicoa ja kylpäpuristettua rypsiöljyä tietenkään unohtamatta.)

Illalla suunnattiin kohti varsinaista Kouvola Cityä Annekan kämpille.


Koska fiksuna tyttönä olin unohtanut kameran akkulaturin Berliiniin, en voinut hirveästi ottaa kuvia. Kiva Anneka kuitenkin pelasti tilanteen ja lainasi mulle omaa digipokkariaan, jota siinä rupesin heti testailemaan.Makasin sängyllä, join lonkeroa ja näpsin kuvia Annekan viihtyisästä yksiöstä.Päätettiin vielä lähteä käymään terassilla yksillä, kun teki mieli. Mentiin House of Rockiin. Oli hiljaista, eikä ketään tuttuja liikenteessä. Jotenkin outo fiilis oli istua terassillla tarkkailemassa paikallisia ihmisiä ja kuuntelemassa miä-murretta.Pelattiin jatsia ja Anneka teki kesän enkan 314 pistettä! Alkoi tulla vähän kylmä (mikä jännittävä uusi tunne!), mutta onneksi Kati tuli meitä moikkaamaan ja toi mulle villatakin lainaan.


Photo: Anneka


Photo: AnnekaRokin jälkeen mentiin Mestariin yksille. Multa kysyttiin paperit! Ihmeellistä :DAnneka koitti hankkia meille lisää rahaa. Ei onnistunut. Mestarissa oli vähän huono ilma, joten ajateltiin vielä käydä Mutterissa. Siellä sitä vasta meno olikin! Jokseenkin kummalista porukkaa.


Photo:?

Lauloin Oasiksen Don't look back in anger ja pari nuorta poikaa tuli halaamaan esitykseni jälkeen kun ovat Oasis-faneja. Toinen niistä oli asunut lapsena Saksassa ja halusi välttämättä puhua saksaa mun kanssa. Jossain vaiheessa pöydässä istui turkkilainen poika joka oli tarjonnut Katille juoman. Sanoin sille että döner on hyvää.


Photo: Anneka

Valomerkki tuli ja siinä vaiheessa meidän pöydässä istuikin kolme pappaa, joista yksi hölötti ja heitti lappää, toinen oli jurosti hiljaa ja kolmas vaan tosi vanha. Rupesin niitä sitten läksyttämään sitä juroa kun ei osannut sanoa kiitos. Annekaa huvitti ja itsekin tajusin siinä tilanteen absurdiuden ja aloin opettajamaisesti jututtamaan miekkosia, jotka olivatkin kuin pikkupoikia.

Meitä tyttöjä vielä laulatti, joten mentiin siihen torille lauleskelemaan. Annekan piti hakea meille hattu ja juomaa, mutta toikin hatun sijasta tuolin. Istuttiin siinä keskellä toria ja laulettiin kaikki mitä osattiin, ja hyvin laulettiinkin. Äänet sointuivat kauniisti yhteen.

Photo:?

Ei meille kuitenkaan kukaan mitään rahaa antanut, vaikka jokunen pysähtyikin hetkeksi kuuntelemaan. Tylsää.Yksi fani meillä kuitenkin oli, joka sanoi että jokunen vuosi kun tehdään töitä niin voidaan päästä Euroviisuihin niin kuin Kuunkuiskaajat (vai mitkä?). Herra halusi välttämättä vielä tarjota meille munkki-kahvit ja -limsat Allun torikahvilassa.Photo: Anneka


Photo: Anneka

Olipas kyllä todella hassua ja kummallista. Ihan jees munkit oli. Luriteltiin vielä joku kiitoslaulu ja siirryttiin Annekalle nukkumaan.

Photo: Anneka

Piti kyllä ensin kuunnella pari SMG-biisiä kun ei oltu varmoja miten ne menee. "Juon maitoni miten sattuu" ja "pidän miehista joilla on silmiä".

Photo: Anneka

Summary: New week started with cranberry lonkero, yatzy and huge salad. In the Evening we travelled to the actual Kouvola city where Anneka lives. We decided to go to House of Rock just for some beer. Kati game and we moved on to Mestari and Mutteri. We coulndn't stop singing so we continued that on the public square. I think we sounded good together. Nobody gave us money though :( but one gentleman wanted to buy us coffee/lemonade and doghnuts!

2 kommenttia :

  1. Oon SMG-fani ja nauratti nuo teidän sanojen muistelut. :D Hauskan oloinen ilta ollut teillä! :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>