maanantai 2. elokuuta 2010Annekankaa

12.-14.7.

Maanantai-iltapäivällä lähdettiin käymään kosmetiikka- ja ruokaostoksilla. Muutaman korttelin matka dm:ään päätettiin toteuttaa ilmastoidulla bussilla, ulkona kun oli kuuma, olo heikko ja jalatkin hiertymillä. Illalla tehtiin salaattia ja katsottiin telkkua.

Mun salaatti: vuonankaalia, kirsikkatomskuja, mustia oliiveja ja tuoreita herkkusieniä, jotka viipaloin ja paistoin pannulla. Lisäksi tein pestomaisen salaatinkastikkeen tuoreista yrteistä (lähinnä basilikaa ja oreganoa, myös vähän sitruunamelissaa).


Sun salaatti (Anneka teki): jäävuorisalaattia, kanaa, valko-sinihomejuustoa, persikkaa ja paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä (vai oliko?).

Oli aika hitsin hyviä molemmat!

Kaupoilta ostin:

Mustan ja valkoisen kynsilakan


Pari metallinhohtoista meikkikynää: ruskean ja vihreän


Illalla värjäsin vielä tukan, mikä olikin melkoinen homma kun hiki vaan valui pitkin naamaa.


No, kyllä se kaikesta huolimatta kuitenkin näytti tarttuvan.


Tiistaina lähdettiin puolenpäivän aikoihin Alexaan "shoppailemaan".

Anneka tykästyi tuohon perus Club-Mateen, mistä itse en erityisemmin piittaa. Mun aamu lähti käyntiin mitä parhaiten Club-Mate Colalla :)))


No, eihän me sitten paljon mitään osteltukaan. Oli liian kuuma ja porukkaa oli liian paljon liikenteessä: ei jaksanut jonottaa sovittamaan. Enkä sitä paitsi osaa ostaa kaupoista mitään, kun kaikki on alennettunakin hintavaa. Olin kyllä ajatellut tämän ajan muodin olevan tyylilleni sopivanlaista, mutta ei. Kovin vähän näkyi kiinnostavia vaatteita, joita haluaisi edes hiplata. Kyllä se on toi 2nd hand mun lempivaatemerkki! Meikkejä tuli kuitenkin vähän osteltua kalliinnäköisessä mutta tosi halvassa Kiko-liikkessä (kauppakeskus Alexa). Siellä oli jopa ystävälliset myyjät auttamssa valinnoissa ja kertomassa tuotteista.

Suunnattiin Hackescher Marktille, jonne oltiin sovittu treffit Gilin kanssa.

Photo: Anneka

Meillä oli vähän aikaa, joten päätettiin juoda jotain siinä ensimmäisessä turistiraflassa mikä tuli vastaan.


Oli kyllä aika suolaiset hinnat, joten otin pienen oluen. Gil tuli ja vei meidät Mac-kauppaan, mihin mulla oli 20 euron lahjakortti (synttärilahja). Oli aika jännää mennä noin hienoon meikkikauppaan. Sanoin että haluan meikkivoiteen, kun mies tuli tiedustelemaan. Kysyi mitä haluan meikkivoiteelta ja selitin että pitää olla luonnolinen, mutta peittävä ja tasoittava ja mieluiten nestemäinen. Sitten hän levitti jotain voidetta toiselle naamanpuoliskolle. Kävin peilissä hyväksymässä, jonka jälkeen sain levityksen toisellekin puolelle, sekä jotain korostusväriä ja"jotain mikä saa mun tyttöystävät kateellisiksi" - levitti jotain punaista aika oudosti poskille. Lopuksi kiinitys sprayllä ja sitten esittely kollegallensa, joka ihasteli, ja kysymys: Mitä haluat ostaa. Öö, sen meikkivoiteen kiitos. Sekin maksoi yli 30 euroa, eli kympin sain siitä siis vielä itse maksaa.

Meikatessaan mies kehaisi ihoani ja kysyi mitä kosteusvoidetta käytän. Sanoin että semmosta halpaa dm:n, mihin mies reagoi lähes huudahtaen (järkytyksestä?) WHAAT? jatkoin että herkälle iholle... Hetken hiljaisuus ja puheenaiheen vaihto.

Meillä oli nälkä, joten mentiin Hannibaliin - taas! Mutta halusin esitellä pähkinäkanan Annekalle.

Ruokajuomiksi otettiin mojitot, jotka muuten eivät tuolla olleetkaan niin hyviä kuin jossain muualla.


Photo: Anneka


Oli aika tosi nam! Hyvä ettei taas meinattu ottaa jotain popperseja oheen, oli nimittäin tosi täysi olo tuon jälkeen. Siitä olikin sitten hyvä vyöryä Görliin vähän makoilemaan.


Photo: Anneka

Harmi vaan, että ruoho oli ikävän kuivaa, eikä mukana ollut mitään makuualustaa.Piti siis tyytyä istuskelemaan vain. Käytiin me kiskalta hakemassa juomat. Ostin Desperadosin, joka onkin tosi hyvää kaljaa! Jostain syystä mulla nimittäin perusolut on alkanut tökkimään.


Siinä on nyt sitten mun uusi meikkivoide, joka näytti muuten päivänvalossa pelottavan tummalta. No, kyllä se onkin tummempi kuin ihoni, tiedä sitten kuinka pahalta näyttää kun kevyt päivetys tästä vielä haalistuu. Vielä toistaiseksi se menee ja saa kasvot näyttämään vaan terveemmiltä.


Photo: Anneka

Pelattiin jatsia ja pian seuraamme liittyivät Mikko ja Suvi, joiden kanssa pelattiin julea. Kaverukset olivat nälkäisiä ja rupesivat pohtimaan missähän sitä voisi syödä. Samalla hetkellä luoksemme asteli nainen, jolla oli kädessään tortilla täynnä kanaa ja tomaatteja.Kysyi onko meillä yhtään nälkä - eivät miehensä kanssa kahdestaan millään jaksaneet syödä kaikkea ruokaansa.

Aika älytön juttu!

Käveltiin läskinurkkaan juomaan tuopposet ja pelaamaan lisää. Alkoi tulla hämärä. Päätettiin Annekan kanssa että lähtäisiin illalla jonnekin humputtelemaan.

Photo: Anneka

Kotona ehostauduttiin ja juotiin skumppaa, joka jotenkin vaahtosi mun suussa niin paljon, etten voinut juoda sitä ilman appelsiinimehua! Ei löytynyt oikein sopivia kemuja tiistai-iltana, joten päätettiin vitsinä mennä Matrixiin.


Photo: AnnekaMulta kysyttiin paperit jeejee ja poke vaan hymyili mun tukalle ja sanoi peppi pitkätossuksi. Hassua kuinka tällä tukalla saa juroiltakin tyypeiltä hymyn.No olihan se vähän jännää. Seillä oli auki kaksi puolta joista toinen soitti r'n'b:tä ja toinen nykypäivän tanssihittejä ja klassikoita. Bilepuolelle tuli joku tekninen onglema ja jouduttiin menemään r'n'b puolelle, mikä oli kyllä ihan kauheaa. Onneksi saivat kuitenkin vian korjattua.Hirveästi ei pystynyt tuollakaan tanssimaan kuumuden tähden, mutta kyllä me vähän jotain Macarenaa ja semmosta :D Tuli siellä hetken verran Congaakin. Niin ja Spice Girlsiä ja Backstreetboysia! Omg.. Nykypäivän musiikkia en tunnekaan, eh.


Photo: Anneka

Enimmäkseen kuitenkin istuttiin ulkona ihmettelemässä. Ei oikein sovittu porukkaan, joka koostui pääosin brittiteineistä ja muista nuorista turisteista. Berliinin Onnelaksihan me tuota on sanottukin. Joku poika tuli kysymään että mistä ootte, veikkasi Ruotsia, itse oli Argentiinasta. Ja oli vaan että "Cool cool!", kun kuuli että ollaan Suomesta. Sitten ulkona se tuli myöhemmin kyselemään jotain että mitäs teette Berliinistä, mihin vastasin että asun. Tyyppi alkoi epäluuloisena pyöritellä päätään: ai oot Suomesta mutta asut Berliinissä. Ja lähti loukkaantuneena pois ikään kuin olisin puhunut itseni pussiin :D

Lähdetiin pois moisesta paikasta. Mentiin ostamaan kiskalta jätskit ja syötiin ne siinä junaa odotellessa rappusilla, joilla haisi virtsa!


Photo: Anneka

Seuraavana päivänä oli mun nimpparit. Käytiin kaupassa ja Anneka teki tosi mahtavaa tortillavuokaa. Kateltiin telkkaria ja oltiin vaan. No, piti mun pakatakin, sillä seuraavana päivänä lennettiin SUOMEEN!With Anneka:
  • On Monday we went to buy costemics and food. In the evening I dyed my hair and we made two delicious salads and watched tv.
  • On Tuesday we went "shopping", but didn't really buy much, because we didn't want to queue ages to try something on. So we just purchased some more cosmetics.
  • Next thing in our schedule was peanut chicken at Hannibal! We also enjoyed mojitos. After that we were really full and continued our way to Görlitzer Park, were we played some yatzy until Mikko and Suvi came. They were hungry and after some time started thinking where to eat. At the same time a lady came to us with some food in her hands and asked if we were hungry - they couldn't eat all the food with just the two of them. How cool and weird is that?
  • Me and Anneka decided to go to a party in the evening. We didn't find anything special so we went to Matrix as a joke. It was weird, because I really didn't feel like belonging there.
  • Next day was my nameday and Anneka made amazing tortilla casserole thing in the oven, yummy! That day we were just chilling and packing because the next day we flew to Finland!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>