lauantai 31. heinäkuuta 2010This is the Evening of the Day

Jatkoa edelliselle

Bongattiin netistä rumpubassobileet, ja päätettiin että mentäisiin sinne (Mariaan). Kotona "pikaisesti" suihkuttelua, drinksuttelua, ehostautumista ja kai karaokeakin vähän.


Teki mieli meikata jännästi, joten tein itselleni kultaisella vihreällä Jem-luomivärit ja päälle sattumanvaraista koukeroa eye-linerillä + toiselle puolelle muutaman alaripsen.
Junassakin oli kuuma! Onneksi meillä oli viuhka ja suihkepullo mukana, ja onneksi niistä ei tullut mitään sanomista, vaan saatiin viedä ne klubillekin. Suihkepullo olikin melkoinen hitti ja moni tuli pyytelemään pikku spreijausta.


Photo: Anneka

Itsellä taisi vähän unohtua otsan koristekoukerot siinä suihkutellessa ja heti olikin naama yhtä sotkua. No, ei se mitään, pääasia ettei saunassa ollut ihan niin tukalaa.

Ei kuitenkaan kauaa pystynyt olemaan kemuissa. Pari kertaa kävin tanssimassa, mutta muuten istuttiin Annekan kanssa viileimmässä nurkassa eli ilmastoidussa tupakkahuoneessa. Bileet oli muutenkin pienoinen pettymys, kun ei iso puoli ollutkaan auki.


Photo: AnnekaAamu taisi valjeta. Toisaalta oltiinkin aika myöhään liikenteessä.Oli siellä matkassa siis Mikko ja Juhokin. Jostain syystä eivät vaan ole kuviin tallentuneet.Innostuttiin Annekan kanssa kuvailemaan, leikittiin paparazzeja ja mentiin piiloon viidakon.Photo: Anneka

Photo: Anneka

Kotimatkalla iski jostain syystä hepuli-hysteria, nauratti vaan kaikki. Joku poika tuli selittämään että joku mies potkasi sitä Alexanderplacella (oli ihan berliiniläinen mutta halusi puhua englantia: Alexanderplatz -> Alexanderplace, hehee) ja siksi sillä ei ollut toista kenkää. Sanoi että näytetään Nightwish-faneilta, mistä vähän kummastuin ja melkein kimpaannuin, kunnes muistin, että mulla oli naama ihan sotkussa.


Photo: Anneka

Photo: Anneka

Yks uu-mama ja toinen aivokuollut


Me vaan hassutellaan peikkoja.


Photo: Anneka

Kotona!


Translation:
After the park (previous post) we headed to our place to take showers and change clothes etc. I wanted to do a speacial makeup. In the club I forgot that and ended up having a messy forehead because of the water spray we had. It was really nice that we could take it inside the club (Maria), because it was almost like sauna. Can you imagine dancing drum'n'bass when it's too hot, eh? :) After a little while of dancing we were ready to leave. Our way to home was somewhat hilarious. We were pretending to be paparazzis or something. Just fooling around - funny!

4 kommenttia :

  1. Mahtava uumamam kuva! Anneka suoraan barbarellasta ja sä zombipätkästä! Viidakko kuvissa myös kiva tunnelma!

    VastaaPoista
  2. Tulin vaan sanomaan, että tuo sun vihreä tukka on kyllä aikas makee "metka maanantaissa", harmi, että värit haalistuu. Uutta putkeen... . Ylin kuva on hieno, meikkaus on onnistunut - eri juttu sitten sen pysyvyys ;) Oikein mukavaa kesänjatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Tosiaankin haalistuu, ihan itsestäänkin vaikkei tukkaa pesisikään. Tuossa vaiheessa olin varmaan kerran pessyt. Se on mun kesätukka - syksyllä sitten jotain vakavammin otettavaa :) Riemukasta ja kaunista loppukesää sinullekin!

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>