lauantai 31. heinäkuuta 2010Sisko saapui kaupunkiin

Puistoilua perjantaina 9.7.

Mulla oli eka lomapäivä ja Anneka tuli kylään. Mikäpä sen parempaa! Juotiin jälleennäkemisen kunniaksi ananas-vodka-drinksut ja lähdettiin ulos. Oli kuuma!


Photo: Anneka

Leikittiin hienoja naisia ja mentiin Monte Christoon syömään (U Rathaus Neukölln).Otettiin molemmat kanasalaatti, minä talon salaatinkastikkeella ja Anneka oliiviöljyllä ja balsamicolla.Tuoreet herkkusienet oli taivaallisia. Ruokajuomaksi skumppaa ja Berliner weiße grünit.


Oikeastaan meidän ei pitänyt mennä lounastamaan, vaan tarkoitus oli käydä Kauflandista hakemassa piknik-tarvikkeita ja mennä Hasenheide-puistoon chillailemaan. Oltiin kuitenkin sen verran nälkäisiä että tehtiin nyt sitten noin, ja haettiin Kauflandista vain jälkiruokaa.

Photo: Anneka

Käytiinhän me myös siinä ostarilla uikkeja katsomassa. Ei oikein löytynyt sopivia - tuli todettua aika pikaisesti, kun ruuan jälkeen hirveästi jaksanutkaan sovitella.


Kauflandista löytyi euro-kojusta söpö pikkuinen kastelukannu, mikä lähti totta kai mukaan. Melko kuuma kun oli.


Photos: Anneka

Sen verran pieni tuo kannu kuitenkin oli, ettei sillä ihan koko puistoa viitsinyt alkaa kastelemaan, vaikka kovin kuivaa olikin nurmikko. Virkistäytymistarkoitukseen kuitenkin sopi mainiosti.

Ostettiin myös mm. pari isoa pussia jäitä, muovimukeja, vodkaa, mehuja ja limsoja... ja melkein pyörryttiin kantamustemme kanssa matkalla puistoon. Hirvittävän tukala ilma oli (tulinko viel maininneeksi?)
"Jos saa kirsikankannan suussa solmuun on hyvä pussailemaan", kertoi eräs tuttava kun oli teini. Harjoiteltiin niin kauan että onnistuttiin ja edelleenkin solmuuntuu käden (tai kielen) käänteessä.


Veltinsin Kola oli tosi hyvän makuinen, ei yhtään kaljainen. Ihmekös tuo kun prosentteja olikin vain 2 (toisin kuin esim Veltins Curubassa 6).


Photo: Juho

Pojat tulivat ja toivat mukanaan lisää evästä, mankan ja yhden aika oleellisen: suihkepullon! (arvatkaas miksi?)


Photo: Anneka

Pitkä suolatikku ja muutama makkara. En ole kyllä jaksanut stressata kesäkiloista yhtään. Kesällä kuuluukin nauttia (myös ruuasta ja juomasta)! Etenkin kun on ollut heikottavan kuumat ilmat, on ollut tärkeääkin huolehtia ravinnosta ja etenkin suolatasapainosta :)


Photo: Anneka

Tiia ja Roope saapuivat ja päästiin aloittamaan pelailut. Opetettiin Annekalle Durak ja pelattiin myös Julea.


Photo: Anneka


Photo: Anneka

Vodka guava-mansikkamehulla ja Spritella oli kyllä aika kivan kesäinen juoma.Aurinko alkoi laskea ja siirrettiin leirimme pienen kummun päälle, jonne auringonsäteet vielä ylettivät. Tuhottiin juomavarastoa. Jäitä oli sen verran, että niitä raaski poiskin heitellä. Oltiin jääsotaa, jossa jäitä piti yrittää heittää toisen kaula-aukosta sisään. Ekstrapisteitä housuihin sujauttamisesta.

Mankasta kajahti ilmoille "humppanatsi", ja pakkohan sitä oli pompata tanssahtelemaan.

Photo: Juho
Photo: Juho


Photo: Juho

Oli pakko tarkistaa mitä tässä tapahtuu. Näytettään varjokuvassa joltain kummilta pupu-elukoilta jotka pomppii kameraa kohti.


Photo: Anneka

Pimeys tuli ihan yhtäkkiä, juuri ja juuri saatiin kamat kasaan.Tuo hauska klassinen biisi osui juuri sopivaan hetkeen, ja niinpä liihoteltiinkin balettimaisin askelin kohti puiston uloskäyntiä.


Photo: Mikko

Mentiin metroon määränpäänä koti ja ehostautuminen. Bileisiin oli päästävä.

Photo: Anneka


Photo: Anneka


Photo: Anneka


Photo: Mikko


Photo: Juho


Photo: Anneka

Bilekuvia ja -kertomuksia seuraavassa osassa!


Translation: On Friday the 9th of July my little sister Anneka arrived in Berlin. We had a very fine lunch: chicken salad with fresh mushrooms, sekt and berliner weisse grün. Then went to Kaufland to shop drinks (and ice cubes!) and dessert. We met Mikko and Juho and later Tiia and Roope at Hasenheide, played card and dice games, enjoyed cold beverage, hot weather, nice music and best company. Danced in the evening sun and suddenly it was so dark we had to move to our home to get changed for a party. To be continued!

5 kommenttia :

 1. Hahaa miten hassu kuva kun pompitte suikepullon perässä. Hassut tytöt!

  VastaaPoista
 2. Mitäs muuten esittelet munineesi tuossa vikassa kuvassa?

  VastaaPoista
 3. Hassuttelu on hauskaa! No noita tollasia laattoja löytyy meidänkin kotioven eestä. Niissä kai lukee ketä täällä on asunu vai mitenhän se meni.

  VastaaPoista
 4. ihana toi siskos tatuointi! Oon vähän jälessä näissä postauksien lukemisessa ku oon vaan lentäny koko kesän :D

  VastaaPoista
 5. Ja miä oon edelleenkin tosi jäljessä näissä mun postausten aiheissa :D No, pikkuhiljaa koitan kiriä. Se on minustakin hieno tatska! Täällä Berliinissä otettu :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>