keskiviikko 7. heinäkuuta 2010SCHLAAAAAND!


Lauantaina lähdettiin ulos katsomaan Saksa-Argentiina peliä. Käveltiin ensin johonkin kulttuuritalolle Tiergarteniin Spreen varrelle, mutta siellä oli vähän outoa eikä ilstumapaikkojakaan (tai siis mitään paikkoja kun oli hirveästi isoja tolppia tiellä). Päätettiin siis mennä seuraamaan toinen puoliaika Strasse des 17. Junille, siihen Tiergartenin keskelle Fanmeileen.


Ensin piti vaan syödä ja juoda eväät, sisälle kun ei päässyt lasipullojen kanssa.Niin tosiaan, Tuomas oli kylässä.Mun vesipullo oli liian iso, joten sen jouduin heittämään pois. Samoin deo-sprayn. Mutta se olikin pistävää laatua.
Photo: Mikko

Leikkasin Tiian perintöhousuista shortsit.Oli hyvin kuuma ilma. Siellä täällä oli virkistyssuihkuja.

Ensimmäiselle näytölle ei sentään jääty. Ideana oli oikeastaan päästä johonkin missä on videokameroita :DNe olikin halvat tuopit: 3 kpl 50 snt. Helle sekoittanut myyjän laskupään?

Ajateltiin että voitaisiin mennä vielä eteenpäin.Tuli tuttuja vastaan.

Sukkuloitiin sitten sinne screenille asti ja päätettiin jäädä sen toiselle puolelle, vaikka ihmismassa olisi kyllä jatkunut vielä kauemmaskin. Tiedä sitten montako screeniä olisi vielä tullut vastaan.Mutta siinä oli nyt sitten se kamera ja kaksi näyttöä vastakkain.Kun Saksa teki maalin (ja niitähän riitti!) syöksyi porukka halailemaan toisiaan toiselle puolelle.

Huomasitteko muuten että Mikko oli hienosti sonnustautunut saksan väreihin. Oli aika tosi huikea fiilis. Itse en ole innostunut minkään urheilun seuraamisesta varmaan kymmeneen vuoteen, mutta nyt tuli ihan innoissaan pompittua ja kiljahdeltua. Tai voihan se olla että olin saanut auringonpistoksenkin. Joka tapauksessa oli älytöntä!

Tänään uudestaan!


Translation: Last Saturday we went to Fanmeile at Tiergarten to see football. It was crazy! So many people and such a happy and awesome atmosphere when Germany just kept making those goals. Let that continue today :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>