torstai 8. heinäkuuta 2010Loads of Random


Muutaman tunnin päästä mulla alkaakin LOMA! No, tänään illalla ja lauantai-aamuna on vielä chat-vuorot, mutta muuten saan vaan olla. Huippua! Bonuksena mielettömät ilmat ja pikkusisko Anneka saapuu kylään huomenna. Yhdessä matkataan sitten viikon päästä Suomeen ja mm. viikonloppureissu Venäjälle ohjelmassa.Päivänasukuvia ei ole juuri tullut otettua. Olen pukeutunut melkein joka päivä saman kaavaan mukaan: shortsit + toppi + sandaalit.Tulinko jo maininneeksi että saapui se kesä tännekin. Seuraavaksi viikoksi on luvattu 30 asteen kelien jatkuvan ja saattaapa joku päivä olla lähemmäs 40. Hui. Silloin on kyllä aika heittää talviturkki. No, sunnuntaina joka tapauksessa lähdetään viettämään jenkkikaverin synttäreitä biitsille ja illemmalla puistoon grillaamaan (sitäkään ei ole tullut vielä tehtyä). Sitä ennen hankittava uudet bikinit tai vallan uikit.Mikon kaveri Tuomas oli meillä vieraana muutaman päivän. Yksi ilta istuttiin Viktoriapuistossa.Oli myös pari muuta Mikon kaveria Mikko ja Johanna ja Tiian kaveri Anja.Tiialla oli vaikeuksia saada pullo auki, mutta onneksi Tuomaalla oli jännittävä kolkuttelu-kikka tarkoitukseen.Anja oppi ihan hullulla vauhdilla suomea.Oon tehnyt ihan hyviä paprikaruokia, kun Netossa sattui olemaan valkoisia ja punaisia suippopaprikoita sesonkimyynnissä. Ylläolevassa on niiden lisäksi kanaa, sipulia, oriental pippurituorejuustoa ja ruokakermaa. Toinen päivä tein pastaa johon tuli paprikoiden lisäksi sipulia, yrttivalkosipulia muutama kynsi, muutama rahmkäse-juustosiivu ja jämät chili-paprikatuorejuustosta, tuoreita yrttejä ja hyvin maustettua pastaa. Toimi vaikka oli ihan tuommoinen jämäruoka. Jopa Mikko kehui vaikkei siinä ollut lihaakaan :DTänä kesänä on mennyt jäätelöä ihan kiitettävästi. Etenkin kun sitä työpaikalla tarjoillaan. Ihana intiaanikesä!

Lauantaina oli sitten Tiian läksijäisbileet (joita ennen käytiin siis katsomassa Saksan menestyksekäs peli Fanmeilessä). Oli ihan hullun paljon porukkaa. Ei tullut tanssittua nyt niin paljon, koska ilma oli illallakin vähän lamaannuttava kuumuudessaan. Jotenkin kuitenkin sain ajan kulumaan, sillä taas olin pystyssä aamuun asti, jolloin se hauskuus vasta alkoikin.

Hysteriaa aamutuimaan ja kaunis hetki meidän parvekkeella aamuauringon ja perinteisten aamubiisien (mm. Cat Stevens - Morning has broken, Wild world ja Bach - Air on the G string) siivittämänä. Oli muuten kuuma jo aikaisin aamusta, joten suihkittiin toisiamme suihkepullolla. Aamu. Pitää muistaa ottaa kaupungillekin mukaan seuraavan kerran. Sen verran loistava virkistäjä ja viilentäjä. Aamu!


Summer Summary:

  • Just a few hours and my holiday shall begin! I'm very excited. The weather is perfect and my little sister is coming to Berlin tomorrow. Next Thursday we'll fly to Finland together.
  • Not so many daily style -photos as I've been wearing top+shorts combination almost daily.
  • Our friend Tuomas visited us and one night we went to the top of Viktoriapark. Also Mikko and Johanna from Finland were there and Tiia's friend Anja.
  • On Sunday I'm finally going to swim! Sarah is having a birthday party at Flughafensee and later we're going to a park to grill.
  • I've made nice capsicum dishes and eaten lots of ice cream!
  • On Saturday we had Tiia's Farewell party. It was huge. In the morning we enjoyed the sunshine in our balcony and some classical music, and went a bit crazy and funny...
  • Summertime! I'm just loving it!

2 kommenttia :

  1. Huhhaahueeaahh! Tuomaksen asu! Aaahah!!! On teillä ollunna kivvoo!! Pian ollaan mekin siellä käkättämässä! Kätkätkätkätktä!! HYVÄÄ LOMAA ALSIE!!!! Ja pian nähdään suvi-Suomessa!

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>