perjantai 30. heinäkuuta 2010Juhonnus

Keskikesää Berliinissä osa x+1

Kun silloin muutama viikko sitten tulin töistä kotiin, oli Tuomas vaihtunut Juhoksi, ja pojilla siivoustalkoot meneillään. Viikonloppuna oltiin juhlittu Tiian läksiäisiä hyvinkin vauhdikkaasti ja suurella porukalla, joten oli huusholli sen näköinenkin. (Tosi hyviä vieraita meillä on ollut koko kesän, kun ovat huolehtineet meillä tiskauksesta!)


Eikä siinä kaikki: pojat olivat päättäneet vielä kokatakin. Kauflandista mukaan oli lähtenyt jäinen köntti hirvieläintä. Ehkä saksanhirveä?


Laadunvalvonta


Siellä kärisee oluessa!


Tiian kanssa vähän soiteltiin ennen ruoka-aikaa.


Puhe


"Poronkäristystä", perunamuussia ja Tiialle kikhernepyöryköitä. Tosi hyvää ja suomalaista ruokaa oli!


Seuraavana päivänä tulin töistä suoraan lähiterassille, jossa korttijengi jo olikin kokoontuneena.

Pelattiin muutamat pelit Durakia ja Shitheadia. Muut lähtivät katsomaan Saksa-Espanja peliä Fanmeileen. Itse jäin kotiin, koska töiden takia piti mennä aikaisin nukkumaan. (No, eipä kyllä hääppöinen peli ollutkaan.)

Seuraavana päivänä mulla olikin viimeinen työpäivä ennen lomaa. Töistä suoraan lähipuistoon, jossa ei ennen oltukaan käyty piknikillä.

Berliner Weisse Grün
Juho oli loihtinut mahdottoman hyvää salaattia! (Ja edellisenä päivänä muuten ihanaa kuskus-juttua missä oli ainakin keltaista paprikaa, cashew-pähkinöitä ja maissia, nam!)


Alakerran leipomosta tuoretta eilisen päivän patonkia.Vielä chat-vuoro oli illalla ja sen jälkeen lähdettiin käymään Prenzlauer Bergissä Biergartenissa.


Photo: Tiia


Photo: Tiia
Photo: Tiia


ÖtökkäTuli nälkä ja pitsa sai suurimman kannatuksen, joten käytiin siinä pitseriassa joka on siinä Kastanienalleen poikkikadulla Godotin risteyksessä.


Oli hyvä pitsa! Kanaa, pinaattia ja jogurttia.


Samalla vähän durakia. Joku humalainen punkkari tuli pyytelemään rahaa ja kun kuuli että ollaan suomesta alkoi laulaa jotain Eläkeläisiä. En kyllä käsitä miten ne voi olla niin suosittuja täällä.

Lopuksi mentiin vielä Mikon ja Juhon kanssa yksille Bahama Mamaan, mikä oli mahdollisesti jonkinasteinen virheliike, koska siellä oli vähän huono ilma sisätiloissa ja tunnetusti huono musiikkikin - alkoi vähän ahdistaa.


No, huitastiin siinä korttipelien lomassa drinksut huiviin ja lähdettiin kotiin maate. Seuraavana päivänä oli nimittäin tulossa lisää vieraita! Mutta kuka?Translation: Tuomas left and Juho came. After cleaning our apartment (!) boys went to Kaufland and cooked a nice dinner for us. Next day we had beer at our nearest terrace and the next day a really nice picnic at our nearest park. Delicious salad by Juho. In the evening my holiday had just started and we headed to Biergarten in Prenzlauerberg. Our night included beer, card games and pizza before our last drinks at Bahamas. And the next day more guests arrived, or just one. But who? ;)

4 kommenttia :

 1. Mua on jo pitkään kiinnostanut että mitä tuo chat-vuoro tarkoittaa? Kuulostaa jännältä työltä. :D

  VastaaPoista
 2. No se onkin vähän vaikeaselitteistä :D Mutta siis semmoiset 3 (tai 4) tuntia per työvuoro koneen ääressä intensiivisesti istumista - jututtamista ja valvomista.

  VastaaPoista
 3. Juu se on varmaan sama punkkari johon itsekin olen törmännyt. Se on hoksannut että suomalaiset antaa aina rahaa kun laulaa eläkeläisiä. Fiksu punkkari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. useat punkkarit on kyl ihan fiksuja! ei tosin kyllä annettu sitä rahaa.

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>