tiistai 6. heinäkuuta 2010Fusion 3

Paahdetta, pimaa ja pimeää

Photo: Mikko

Sunnuntaina suihkunraikkaana.


Oikeasti tulikin hyvin pian taas kuuma, mutta ainakin vähän virkeämpi olo oli. No ainakin nätimpi.

Silmämeikki. Paitsi että tuossa on nuo sisänurkan valkoiset vielä häivyttämättä.


Cabaret


Cabaret'ssa näytti olevan metka meininki iltapäivällä.Hula-hula workshopKaunis miesEhostautumispisteHiekkalaatikkoMikko houkuteltiin maalaamaan mallista.Tuo lohikäärme liikkui jännästi.Oli myös teeaika ja koko pannullisen olisi saanut parilla kolmella eurolla. Lisäksi oli tarjolla kaikkia sopöjä kakkuja.

Kaikenmoisia hahmoja siellä liikkui.Tuossa pullossa oli jotain mautonta ja hajutonta kokiksen väristä nestettä, josta minäkin sain päälleni ja vähän harmistuin, kunnes huomasin länttien katoavan kuivuessaan.

Sisällä oli silloin ohjelmatonta.

No, vähän huonoja kuvia, mutta tuolla on katonrajassa kaikkia häkkejä ja sänkyjä, joihin pääsee sivuttaisella keinulla heijaamaan itsensä. Tosin ilmeisesti vain henkilökunnan käytössä. Illalla käytiin katsomassa tuolla jotain esitystä. Sitä ennen yleisölle opetettiin joku tanssikoreografia.

Meille tuli nälkä ja päätettiin sen kerran syödä jostain kojusta.
Perinteiset "riisi + lemongrass-kookoskastike" ja "pasta + pähkinäkastike" otettiin.Olihan nuo ihan jees, mutta pakko sanoa että eväsleivät oli kyllä parempia: täysjyväpaahtista, tonnikalaa öljyssä, juustoa ja paprikasipsejä. Ainakin maistui taivaalliselta joka ilta nälkäisenä!
Käveltiin vielä tsekkaamaan Bachstelzen kun aurinko paistoi.
Bachstelzen


Olihan siellä meiningit vielä sunnuntai-iltanakin. Lavahan ei julistanut esiintyjälistaansa kuten muut, koska on itsenäinen organisaationsa, joten ihan 100 varma ei voinut olla mikä meininki milloinkin.

Ilta alkoi hämärtää ja haluttiin kiivetä hangaarin päälle katsomaan auringonlasku ja Turmbühnen lopetus.
Turmbühne hiljeni, mutta monella lavalla jatkui vielä ohjelma. Olihan tuota porukkaakin tullut lisää - sunnuntaille oli myynnissä päivälippuja.Mentiin Salon de Baileen caipirinhoille.Sitten tuli pimeää.PääkatuaSeebühneSpacebar ja sen takana Salon de BailePikkumetsä Seebühnen takanaSpacebar eli välilyönti. Siellä sattui just sopivasti tulemaan hyvät musat...ja Mikon naama oli punavihreä.Kierretttiin vesipisteen kautta ja huomattiin että tällä kertaa tuo hieno kuviointi heijastettiin Dubstationin teltan taakse.Oli myös superjättimäisiä saippuakuplia. Isompia kuin muumeissa!Oli vähän kylmä. Ei mahtunut nuotiollekaan oikein kunnolla lämmittelemään, joten mentiin sitten Kalkuttaan hetkeksi istuksimaan.Nälkä yllätti ja samalla telttareissulla jäätiin nukkumaan.

Seuraavana päivänä fiilis jatkui, musiikki vaan puuttui. Kamat kasaan, pitsat dubstationissa ja kohti bussijonoa, jossa saatiinkiin jonottaa ainakin kai pari tuntia hullussa helteessä. Päästiin kuitenkin molemmat samaan bussiin aikanaan. Neustrelizin asemalla sattumalta kolme ruotsalaista oli myös ilman ryhmälippua, joten päästiin niiden kanssa kimppaan. (Berlin-Brandenburg-lippu 27e 5 hlö)

Onnistunut reissu. Jee!
Fusion Festival part3 : On Sunday there was a LOT to see and wonder at Cabaret. Mikko painted a picture. We walked to Bachstelzen to have the last dance and climbed on top of a hangar to see the end show of Turmbühne. Caipirinhas at Salon de Baile. Enjoying the darkness and lights before going to sleep. What a successful festival trip! I'm thankful :)

4 kommenttia :

 1. Tuli niistä ihan hyvät, vaikkakin perus :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun loysin sut. Muistutat itseani yli 10 vuotta sitten rastoineen kaikkineen. Silloin kun viela uskalsin pukeutua rohkeasti ja antaa kaikkien kukkien kukkia. Nyt musta on tullut tammoinen corporate massaan sulautuva tylsimys. Yritan valilla rikkoa taman kuoren, mutta vietan liian kauan aikaa toissa pystyakseni olemaan oma itseni. Ehka tama kaikki muuttuu kun saan tyopaikan josta tykkaan.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa! Toivottavasti balanssi löytyy työpaikan, tyylin ja persoonan suhteen :) Kivaa viikonloppua myös sinne maapallon toiselle puolelle ;)

  P.S. Voisitkohan harkita blogisi laittamista blogilista.fi-palveluun?

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>