keskiviikko 16. kesäkuuta 2010Viherpää


Lauantaina heräsin paniikissa ovikellon soittoon. Mulla oli ollut nimittäin kutina, että ehkäpä se toinen hiusväri saapuisi tuolloin. Päällisvaatteiden metsästämiseen meni tuhottoman kauan ja lopuksi säntäsin peittoon kietoutuneena avaamaan ovea. No, onneksi Tiia oli sen ehtinyt jo avaamaan, muuten olisi tuote taas lähtenyt epäilemättä takaisinpäin. Innoissani rupesin avaamaan pakettia ja sanoin vielä Tiialle, että "tää on varmaan sininen". (Sen verran hankala prosessi ollut tuo värien tilaaminen.) Hirveästi en erehtynyt, sillä paketista paljastui vaalean spring greenin sijaan apple green, mikä mulla siis jo oli!

Siinä vaiheessa ei oikein tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa. En kuitenkaan halunnut kahta apple greeniä päähäni laittaa. Iltapäivällä lähdin siis käymään Prenzlauerbergissä Fuck Fashionissa (jonne olisin voinut mennä alunteinkin, jos olisin halunnut tehdä asiat helpommin..). Eipä ollut heilläkään tuota haluamaani vihreää, joten ostin sitten bright daffodil -keltaisen, jonka voisin sekoittaa siihen toiseen vihreään.


Blondasin tukkaa lisää kahdella vaalennuspurkilla, 6-8- ja 5-7. Edelleenkään ei jostain syystä halunnut vaalentua tuo juuri, edestä ainakaan, mutta latvat sain mukavan vaaleiksi.


Sekoitin keltaisen ja vihreän metallikulhossa. Sekoittuvat muuten tosi nätisti ja kivanväriseksikin. Levitin seoksen juureen ja sinne tänne rastoihin. Lopuksi korjailin väriä tuolla yksittäisellä vihreällä.Olisin ehkä halunnut lopputuloksesta enemmän metsän/sammaleen vihreän, mutta kyllä aika tyytyväinen olen tähänkin. Annoin värin vaikuttaa vain puolisen tuntia. Paketissa luki että voi pestä samantien tai vartin päästä tai myöhemmin jos haluaa intensiivisemmän värin (jos oikein luin). Muuten olisinkin ehkä pitänyt kauempaan, mutta chatvuoro painoi päälle.


Aika jännä, kun tosiaan edessä on paljon tummaa. Voisin laittaa hiukset kiinni, eikä edestä välttämättä arvaa hiusteni olevan vihreät. Parasta tuossa on kuitenkin tuo monivivahteisuus ja epätasaisuus, mitä hainkin. Voin siis sanoa jälleen kerran onnistuneeni! Laitan seuraavaan postaukseen päiväkuvia, jolloin väri tulee paremmin esiin. (Btw. toppi Ebaystä parilla eurolla.)Translation: Yes I have green hair now! What do you think? I like it! I will deffinately keep it at least for the summer :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>