keskiviikko 9. kesäkuuta 2010Uusi krapulaton elämäni osa 1

Torstaina oli hieno päivä. Samoihin aikoihin alkoi nimittäin sekä mun muutaman päivän vapaa, että Berliinin ihana hellesää. Tulin töistä kotiin ja sitten, hmm, miksi ihmeessä mullakin Tiian tavoin on vaikeuksia muistaa mitä tapahtui? No, joka tapauksessa päätettiin Tiian kanssa lähteä johonkin juhlistamaan aurinkoa. Siinä vaan meni jonkin aikaa ennen kuin päästiin liikenteeseen. Mä muunmuassa taisin kuunnella Don Huonoja ja blondata vähän lisää. Tiia laittautui huolella ja kävi hakemassa meille vähän pikkupulloja kaupasta.


Photo: Tiia

Suunnattiin Astro-baariin missä juotiin yhdet drinksut ja höpöteltiin niitä näitä. Siitä oli sitten luonnollista siirtyä siihen lähelle Suicide Circukseen. Tai oikeastaan toiste päin. Netistä oltiin tsekattu että siellä olisi open air -bileet (joskin maksulliset).


Ennen kuin mentiin sisään, juotiin meidän pikkupullot ja Tiia huomasi hienon paikan valokuville. Aika kauan aikaa siinä valokuvattiin ja jonkin verran porukkaa meni ohi. Pari tarjosi apuaankin kuvien ottamiseen (ei niistä tietysti mitään tullut) ja joku ystävällisesti päätti pölliä mun vihreän kamerapussukan, jonka niin huolella olin valinnut! Kyllä ärsytti. No, onneksi ei ollu kamera sisällä.


Photo: Tiia


Photos: Tiia


Photo: Tiia


Photo: TiiaMentiin sisälle. Siellä oli leppoisa meininki, musa ihan jees, hienot valot ja discopalloja puussa. Taisi nuotiokin olla. Jonkin aikaa tanssittiin, mutta ei se musa sitten ollut kai tarpeeksi vauhdikasta meille, kun molemmat hyydyttiin suhteellisen pian. Kerrankin oltiin fiksuja eikä yllytetty itsejämme eikä toisiamme ryyppäämään ja piristymään. Oltiin suunniteltu kivoja juttuja nimittäin seuraavallekin päivälle!Haettiin safkaa: mulle dürüm döner ja Tiialle joku kasvisjuttu. Syötiin niitä, ja maistui kyllä taivaalliselta, sen verran nälkä oli. Sitten vielä vettä ja mehua kiskalta ja pitkä ratikkamatka sai alkaa. Kotiin kun pääsin niin nukahdin samantien (kello ei ollut siis kahtakaan). Ja nukuin melkein kellon ympäri. Tuli pitkät unet todella tarpeeseen!Translation:
Last Thursday was a happy day: my tiny holiday started (4 days off) and summer finally arrived to Berlin. We wanted to toast to Sun and in the evening went to Astrobar to have cocktails and Suicide Circus to dance (they had an open air party). In between (both in time and geographically :)) we took nice pictures. Some ass-hole stole my green camera bag that I had spent lots of time choosing. Well, at least we still had our mini bottles of booze with us (oh yes and our cameras!). We danced some time, but got tired and just wanted to eat and sleep. For once we were smart and went early to bed, because we wanted to have fun the next day as well!

5 kommenttia :

 1. minusta on kiva ku nätit tytöt syä döneriä.

  oon niin tottunu siihe et kaikki tytöt on vege, ku kaik tutut flikat on. (vegeys on ihan jee ja ok)

  silti, luv <3

  t: mika w

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä! Siis että kiva kun nätit tytöt syö dööneriä, ja että vegeys on juu jee ok. Ite en vaa pystyis kun tarvii saada välillä lihaa ja nimenomaa punaista! Johtunee veriryhmästä. Olinkohan jonkun viis vuotta syömättä punaista lihaa ja jopa oli paljon tervaydellisiä ongelmia tuona aikana.

  VastaaPoista
 3. Uskaltaisinkohan esittää (hyvin todennäköisesti) tyhmän kysymyksen.. :\
  Mitä tuo döner oikeastaan on?

  VastaaPoista
 4. Lihaa! Siis täkäläistä kebabia niinkun.

  http://de.wikipedia.org/wiki/D%C3%B6ner

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>