keskiviikko 9. kesäkuuta 2010Tyyntä ennen hellettä

Vielä tämä pikku postaus ja sitten päästäänkin mun miniloman pariin! Viime viikolla oli mekkopäivä. En tiedä mikä muhun meni, mutta en vaan kehdannut tai halunnut käyttää niitä kaikista hienoimpia ja isoimpia mekkoja. Päädyin siis jo nähtyyn yhdistelmään:

Paitsi että mulla saattoi olla vielä ne isot ruskeat korkosandaalit tuossa. Lisäksi tuo koru erottaa viime äänestyskierroksen asusta.


Työvuorot aiheuttivat ahdistusta jo viime viikolla. Koskaan kun ei oikein voi olla varma milloin on töitä vai onko. Olin laittanut hyvissä ajoin toiveita seuraavasta parista viikosta, mutta totta kai ne olivat jääneet huomaamatta ja mulle oli laitettu juurikin väärät päivät. Onneksi saatiin sitten sumplittua, joskin vähän rasittavaa sekin.Loppukuuksi mulle olikin ihanasti laitettu töitä mm. juhannusviikonlopuksi ja siitä eteenpäin ma-to. Tarkoittaa siis kuutta (6!) seitsemän (7!) aamua putkeen! Saa nähdä kuinka kestän, kun nyt jo ketuttaa ja ahdistaa aika armottomasti. Parastahan tässä on se, että herra itse on lomalla, eikä tuosta oikein voi valittaakaan.

Eilinen jatkui aina vaan paremmin. Kotiin päästyäni ajattelin loihtia herkullisen raikkaan vadelma-jogurtti-annoksen, joka päätyikin sitten samantien pönttöön - pakastevadelmat olivat jäätyyneet yhdeksi köntiksi (Kai sulaneet välissä jotenki, kuten myös mun "Nimm 2"-tuplamehujäät, jotka nyt ovat vaan semmoisia mehujää-lönttejä joiden sisällä on kaksi tikkua. Meidän pakastelokerolle kävi jotain mystistä silloin Euroviisu-yönä.) ja jogurtti oli paksua kökkärettä. Ihanaa! Joko ostin vääränlaista jogurttia toissapäivänä tai sitten se meni matkalla pilalle. Onpa hyvä että ostin oikein neljä!

Eilen aamulla tungin liian paksun sämpylän paahtimeen. On ne kyllä ennen sinne menneet ja hyvin uloskin tulleet, vaan eipä eilen. Leipä vaan mureni murenemistaan. Otin avuksi puuhaarukan, ja koitin sitä sieltä ulos ronklata, mutta se vaan meni syvemmälle ja enää sitä tuskin koskaan sieltä pois saakaan. No, onneksi oli toinen paahdin kaapissa. Kimppa-asumisen hienouksia :)
No, nyt on sentään keskiviikko ja näyttää jo paremmalta. Paitsi että viime yönä näin taas kamalia unia. Oikein yöllä heräsin ärsytykseen kun oli sellaisia pulma-unia, jotka rasittivat aivoja, vaikka niitä olisi pitänyt lepuuttaa. Aamua kohti muuttui unet sitten semmoisiksi kipeiksi harmitus-uniksi. No, ehkä parempi säkä ensi yönä. Saan nukkua 1,5 tuntia pidempäänkiin! Juhlallista! Tänään pitäisi töiden jälkeen sännätä copyshoppiin ja postiin. Tai siis sitä ennen käydä kotona siirtämässä tikulle tulostettavaa ja poimittava vielä pari todistusta kopioitaviksi. Tällä viikolla haluaisin vielä käydä Ikeassakin ostamassa uuden termarin, koska mun tämänhetkinen taitaa olla ruosteessa, enkä uskalla oikein juoda siitä enää. Parveke olisi myös kiva saada nätiksi, mutta ehkä löydän halvempia ruukkuja jostain muualta? Haaveilen myös vessojen siivouksesta ja loppujen ikkunoiden pesusta. Tuleehan meille nimittäin ensi viikolla vieraitakin! Optimistina ajattelen suorittavani kaiken lauantai-iltaan mennessä ennen chat-vuoroani ja sitten sunnuntaina olisi huikea helle, vastaanottaisin Mikon takaisin kotiin ja mentäisiin uimaan. Eikä tarvisi miettiä mitään! :)


Summary: On last week's Tuesday I wore a dress because Facebook had told me so (wear-a-dress-day). I'm already stressing out because of the coming week's and my shiftplan. I should work the midsummer-weekend and after that 4 days, meaning I have to get up at five, six mornings in a row! That's sick. I'm dreaming of a relaxed Sunday with Mikko, maybe on the beach, but I have a whole lot to do. We'll see how I manage :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>