keskiviikko 23. kesäkuuta 2010Showertower - siellä siellä pesee siellä pesee


Maanantaina oli koko kylä pullollaan ilmaista musiikkitarjontaa kansainvälisen Fete de la Musique päivän kunniaksi. Luonnollisesti lähdettiin mekin vähän haistelemaan ja kuuntelemaan tuulia.


Harjoittelin vähän jo Fusion Festivalia varten, jossa tuo nahkainen taskuvyö tulee toimittamaan olkalaukkuni virkaa. Joo, siinä on "vähän" karsimista tuon sisällön kanssa, mutta kyllä tuohon kaikki tarvittava mahtuu: kamera, kännykkä, rahat, nenäliinapaketti, meikkivoidepuikko, meikkikynä, ripsari, huulirasva, puuteri, kurkkupastilleja ja muuta mukavaa tai siis tarpeellista!

Tosiaan, nyt kun Fusion tuli puheeksi: Olin jo viime kesänä sitä mieltä, että en tänä vuonna menisikään Fusioniin, kun siitä on tullut niin suosittu. Viime vuonna jo ekana iltana oli hirvittävän paljon porukkaa, mikä sinänsä ei haittaa, mutta jotenkin se on sitten muusta pois - ei ole ollut sellaisia kivoja yllätyksiä kuten labyrinttia tai jättimäisiä keinuja. Tänä vuonna festareille onkin ollut lippuja myynnissä rajoitettu määrä, enkä sellaista tietenkään tullut hankkineeksi. Kävi kuitenkin niin, että se yksi bändi pyysi meitä tanssikeikalle. Matkataan siis sinne perjantai-iltana, kivutaan pimeän aikaan lavalle esiintymään ja tästä hyvästä saadaan olla festareilla maanantaihin asti. Uskomatonta. Teltan pitäisi odottaa valmiina bäkkäri-arealla, lisäksi saataisiin ilmaiseksi juomaa. Eihän tuollaista tilausuutta vaan voi olla käyttämättä. Ensin kieltäydyin koska mulla olisi töitä, mutta sitten rupesin miettimään - harmitys kävi niin sietämättömäksi että päätin järjestää työkuviot vaikka millä keinoin (osoittautuikin hyvin helpoksi) niin että pääsisin mukaan. Yeah! No, nyt alan olla jo tosi innoissani ja tässä töissä vähän hahmottelen mahdollisia asukokonaisuuksia festareille.

Mutta takaisin tuohon maanantaiseen musiikin juhlaan. Pyörittiin tuossa ulkona Mikon kanssa bussia odottelemassa. Piti nähdä Teemu ja Tarja Prenzlauer Bergissä. Alakerran iso rokki-boss sattui siihen samaan aikaan ja kysyi tarvitaanko kyytiä.Tarvittiinhan me. Oli aika jännää pitkästä aikaa päästä auton kyytiin, melkein kun olisi johonkin huvipuiston laitteeseen istunut, sen verran vauhdikasta oli kuljetus. Aika viimosen päälle oli auto ja äänentoisto. Jotenkin huvittavaa, siinä se samalla bisnespuheluita puhui jostain ACDCn keikasta jne. Rock'N'Roll! :D


Nähtiin Teemu ja Tarja Gurun edessä ja käveltiin siitä Oderbergerstrasselle katsastamaan OYE Blockparty.

Oli ihan lepposta. Jatkettiin matkaan Maeurparkiin, kun teki mieli vähän istahtaa juomaan olutta.
Photo: Mikko

Siellä olikin ihan kivasti porukkaa ja ihan kivaa musiikkiakin, joku tummaihoinen ja -ääninen nainen taisi olla solistina rekkalavalla. En oikein ollut hirveän perillä kuka missäkin milloinkin soitti.Siellä oli myös tuommoinen hauska bändi, jotka soittivat niin ikää hauskaa leppoista musiikkia. Tuo pieni nainen lauloi saksaksi, mitä en ensin meinannut tajutakaan, kerrankin kuulosti nätiltä saksan kieli nimittäin.
Photo: Mikko


Photo: Mikko


Ei oltu ainoita.Ali Baban kana-schawarman kautta kotiin nukkumaan. Muuten olisi ihan kiva ollut käydä tsekkaamassa jotain electroa vielä, mutta aamuksi piti mennä töihin.


Summary: Monday was an international Fete de la Musique day, so we went to Prenzlauer Berg to check out OYE Blockparty and Mauerpark. Weather was quite allright and there were lots of people, nice. I'm going to Fusion Festival after all. Great! I'm already excited and making sketches about possible outfits :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>