keskiviikko 16. kesäkuuta 2010Perjantai ja parveke
Perjantain asu oli mielestäni aika kiva. Välillä kuljin paljain jaloin töissä, mistä saatoin saada vähän kummaksuvia katseita.


Ikeasta ostettu uusi termari pääsi ensimmäistä kertaa työmaalle, joskaan en vieläkään päässyt juomaan teetä, sillä pesusta huolimatta sen sisälmys haisi ja maistui liian teolliselta.


Töiden jälkeen pysähdyin alakerran kukkakauppaan ostamaan pienen pussin multaa. Myyjä oikein muisti nimeni. Ei ollut pakettia tällä kertaa tarjolla, heh. Heitin mullan ylös ja läksin käymään kaupassa. Neton yrttivalikoima ei ollut hääppöinen, mutta päätin ostaa sen mitä oli tarjolla. Olisi ollut myöskin multaa isommassa pussissa ja halvemmalla, mutta ei kuitenkaan ruvennut harmittamaan, sillä halusin ostaa sieltä aasialaiselta naiselta ikään kuin kiitokseksi. Ja olihan siinä lisäksi kaikkia mineraaleja ja vitamiineja.
Lack-pöytä oli tarjouksessa 7,99 euroa.


Tuoli oli ennestään parvekkeellaamme. Mikko pelasti sen jonkun poistoista ja minä vähän kunnostin maalilla ja petsillä. Onnenbambu 0,69 e.


Samoin tämä tuoli oli ennestään. Neuköllnin kimppakämpän poistoista.


Omena-tuoksukynttilät 4x3 2,99e.


Viirivehka 0,99 e ja FRIDFULL-ruukku 3,99 e.


Basilika ja oregano.
Nämä ostin siis suoraan kaupasta, vaihdoin uusiin ruukkuihin (ARRAK 1,99e kpl) ja lisäsin uutta ravinnepitoista multaa. Basilika tuossa vähän nuukahtanut kun se mulla oli ennestään, melkein kuolleena.


Sitruunamelissa ja persilja


Muratti 1,99 e ja KAPA-ruukku 2,99e.


Kastelukannu 0,99 e.


Hieno lasipullo 1,99 e.

Translation: Daily look and new balcony look. Planted some herbs. Before we only had two chairs there. Cheap make-over, thanks to Ikea :)

2 kommenttia :

  1. Ompa nyt kiva partsi! Ja oma Kapa siellä!

    VastaaPoista
  2. Oma Kapa on kiva! Siitä pidetään hyvää huolta juttelemalla sille ja välillä vähän paijataan.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>