tiistai 22. kesäkuuta 2010Olutpainotteista
Ei ole kovinkaan moni sanonut mitään mun tukasta. Odotin suurta kommenttitulvaa mutta aika vähiseksi on jäänyt. Vaikka mitäpä sitä sitten sanomaan... "Onpa vihreä!"?
No, mun mielestä ainakin hieno.

Saksan peli tuli perjantaina. Se oli ihmeellistä. Kun palasin tauoltani, oli huone pimennetty, valkokangas viritetty ja tarjolla sipsiä, limsaa ja bisseä. Siis työaikana, kyllä!Kotiin päästyäni lähdettiin syömään. Käytiin läheisessä kai italaialaispainotteisessa raflassa. Ei ollut mitään ihmeellistä ruokaa mutta kyllä nälkä lähti.Jatkettiin meidän lähiterssulle missä pelattiin erä Julea.


Photo: Tarja

Ei kuitenkaan ollut mikään hirveän lämmin. Tuuli niin keljusti. Käytiin siis vielä Zur Quellessa pelaamassa korttia.

Sitten olikin Alisen nukkumaanmenoaika, kun kerran lauantaiaamunkin olin töissä. Lauantaina oli edelleen semmoinen vilustunut olo, niin jäipä taas brunssit ynnä muut väliin. Kotiin päästyäni jatkoin unia, kun nukkuminen on niin ihanaa ja väsytti. Illalla katsottiin leffaa (Date Night. Eipä ollut kyllä ihmellinen.) Haettiin Netosta vähän pakastepitsoja (2 kinkku-salamia, 2 4-juustoa ja 2 pinaattia), joita sitten jalostettiin fetalla, aurinkokuivatuilla tomskuilla, yrtti-valkosipulilla, punasipulilla, oliiveilla, ananaksella ja tuplajuustolla.
Translation:

 • I was expecting more comments about my new hair, but I've only received a couple. Weird. Well, it's green and at least I like it.
 • Germans and beer belong together. Especially when it's football time. Picture from my work.
 • On Friday we went to eat and drink beer in the neighborhood.
 • On Saturday we had a pizzaparty. We bought some cheap pizzas from Netto and made them delicious :)

4 kommenttia :

 1. Hieno on! Itsekään en ole huomannut kommentoida, jotenkin väri sopii sulle vain niin tosi hyvin ettei se edes tunnu mitenkään oudolta. Vaikkei vihreitä hiuksia kyllä kovin usein näe. :)

  VastaaPoista
 2. Hih, kiitos :)
  Varmaan siksikin sopii eikä pompi silmille, kun ei kuitenkaan koko pää ole vihreä (ainakaan vielä).

  VastaaPoista
 3. Tukka on tosi hieno! Halusin kehua sitten livenä, mutta kun kerran kehuja kinutaan niin täältä niitä tulee! Sopii sulle tosi hyvin ja ei näytä yhtään teinipunkkarilta, mikä tolla värillä saattaisi helposti käydä. Sivistynyt ja tyylikäs ollakseen shokkivihreä! Tosi mahtava! Olen ihan kateudesta vihreä. Mikä sattuikin, koska päällä on vihreä huppari! Mun mielestä, älä vedä koko päätä vihreellä. Musta korostaa sitä hienosti. Ainakin musta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos mairittelevasta kommentistasi muukalainen! En tiedä koska tapaamme, joten saattaapa tukkani ennen sitä vielä muuttua, siksi kiva että kommentoit nyt :)

  Kukako? Hmm, veikkaan kolmea koota, vaikken voikaan olla varma - vihreä huppari hämää!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>