perjantai 18. kesäkuuta 2010MM-huumaa

MM niin kuin Mikko mallikas saapui kotiin ja kuinka futis näkyy katukuvassa (mm.)Olin vielä nukkumassa, kun Mikko palasi Suomi-reissultaan sunnuntaiaamupäivänä. Oli kyllä aika kiva herätys :)Tuliaisiksi sain fairya kun olin niin vihreä. Illalla lähdetiin ulos syömään. Käveltiin aika pitkälle länteen, kun etsittiin potentiaalista paikkaa. Tuttuun tapaan tehtävä oli hankala. Tällä kertaa ei ollut edes mielessä mitä haluttaisiin syödä. Kriteereinä oli huokea hinta ja viihtyisä paikka. Lisäksi ei välttämättä haluttu mennä sellaiseen paikkaan, jossa näytettäisiin futista. Päädyttiin sitten totaaliseen vastakohtaan, eli rauhalliseen, harmoniseen ja seesteiseen perinteiseen kiinalaiseen.
Tämä printti oli musta tosi hieno. Koko ravintola saisi olla mielestäni samaa tyyliä, niin olisi ihan tosi hieno!Ruokajuomaksi kiinalaista kaljaa.Otettiin pari aika samankaltaista annosta. Toisessa oli kanaa ja toisessa kanaa, nautaa, sikaa. Lisäksi molemmissa vihanneksia ja cashewpähkinöitä. Ehkä tuon monilihaisemman liemi oli maukkaampi ja tulisempi.Samalta ne molemmat silti maistuivat kuin kaikki kiinalaiset ruuat ennenkin. Nälkä lähti ja ihan hyvää oli. Muhun vaan iskee thaikku ja vietnamilainen enemmän. Ei jaksettu syödä kaikkea ja sainkin siitä seuraavan päivän lounaan mukavasti mukaan.

Taisi olla vieläpä saksan peli sinä iltana. Hirveästi porukkaa liikenteessä saksan liput kädessä tai poskilla liehuen. Ja tosiaan melkein jokaisessa ravintolassakin kisameinki.


Lippuja ja koristuksia näkyy joka paikassa.


Ehkä älyttömin: Deutschland-pizza mustista oliiveista, paprikasta ja maissista!


Tämä rupesi hymyilyttämään. Huomasin vaan että alakerran kioskin slush-koneesen oli tullut vihreän limen tilalle musta cola. Miksiköhän? :D


Jopa busseissa on ajankohtaiset koristukset "Tooooor!" (maali).

Lisäksi hyvin useassa autossa liehuu saksan lippu. Myös parvekkeilla ja täällä työpaikalla työpisteissä. Kun Saksa tekee maalin, alkaa ulkona mieletön hurraus ja ilotulitteiden pauke.


Me ei katsottu kisoja vaan Skinsin 4. tuokkarin eka jakso aika leuhkasti sängyssä makoillen. Oli yhden illan meidän telkkari tuossa noin, kun Ropsu hankki olkkariin isomman. Nyt on hyvä kuva!


Summary:
  • Mikko came back and we went to a Chinese restaurant to enjoy some relaxed atmosphere while eating.
  • All the other places were showing football as Germany was playing.
  • It's amazing how huge this football hysteria is here. You just can't escape!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>