perjantai 18. kesäkuuta 2010Kolottaako?

On jotenkin ollut kipeäksi tuleva olo jo pidemmän aikaa. Viluttaa, väsyttää, aivastuttaa ja välillä koskee kurkkuun. Aika ärsyttävää sinänsä. Mielummin sairastaisin nopeasti kunnolla. Tehokkaasti. Nyt en ole taas useampaan päivään jaksanut oikein tehdä muuta kuin nukkua.


Yksi aamu yllätyin aika suuresti. Joku oli merkannut mulle paikan valmiiksi metroasemalla!Tällä hetkellä on pääkopan lisäksi työvuorotkin ihan sekaisin. Mulle oli laitettu juhannukseksi töitä, mutta joudun kyllä nyt jollain tapaa kunniasta kieltäytymään, tuli nimittäin niin hieno mahdollisuus toiselta taholta, mutta siitä toiste enemmän :) Sumpliminen aiheuttaa sekavuutta myös toiseen työhön, enkä ole nyt saanut tienattua niin paljon kuin haluaisin.On ollut kyllä tosi kivaakin viettää joskus päivä, jolloin ei ole mitään velvollisuuksia. Oon vaan maannut sohvalla ja katsellut Big Bang Theorya. Toisaalta olisi kyllä ihan hitsin kiva joskus vaikka käydä lenkillä, maalata ja tehdä vaatteita, mutta nyt ei vaan jostain syystä ole jaksanut. Tänään näyttäisi ilma olevan taas aika hanurista, ainakin aamulla oli vitsin koleaa. Missä ne kolmenkympin biitsikelit viipyvät? Tänään mennään kyllä varmaan joka tapauksessa pyörähtämään ulkona. Täällä on semmoiset musafestarit, mikä takoittaa että melkein joka puistossa ja muuallakin on ilmaiset open air -bileet käynnissä.


Pojat koittivat saada vinyylisoitinta käyntiin ja me miä opetin Teemulle ja Tarjalle pelejä.

Nyt pitää mennä etsimään jostain ruokaa. Unohdin eväät kotiin ja lohduttauduin ajatuksella, että voisin ostaa leivän välipala-automaatista, kun kerrankin sattui kolikoita löytymään rahapussista. Vielä mitä. Siellä leivän leipää ollut, pelkkästään karkkia, yhyy!

Translation:
  • I hope I'm not getting ill. Been feeling tired and cold for a longer time. What I need is 30 degrees sunshine on the beach.
  • Someone had written my name on the bench at metrostation!
  • I forgot my breakfast at home and there wasn't any bread in the snack-machine :(
  • I've spent a day doing nothing but lying on the coutch and watching the Big Bang Theory! Sweet!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>