perjantai 11. kesäkuuta 2010Kiva lauantai puistossa


Jälleen kerran oltiin oltu fiksuja edellisenä iltana ja menty ihmisten aikoihin nukkumaan ilman suurempaa juopumusta. Oli kiva herätä virkeänä auringonpaisteeseen. Tsekkailtiin Tiian kanssa netistä vähän meininkejä ja päätettiin että mentäisiin Hasenheideen ensin nauttimaan auringosta ja kaljasta (siellä kun on ilmainen yleisvessa) ja siitä voisi illemmalla sitten siirtyä Görlitzer Parkiin, jossa olisi open air -bileet.Laitoin vilpoista vaatetta päälle, aurinkorasvauduin ja join ananasdrinksun parvekkeella. Olin jo pakkaamassa meidän Veltinsejä mukaan, kun ovikello soi. Naapurin täti oli taas kutsunut apua ja joku tyttö halusi meidän parvekkeen kautta mennä katsomaan mikä sillä on. Sanoin että vähän vaikeaa ja näytin tämänhetkisen tilanteen. Siinä se sitten ihmetteli hetken kunnes kiipesi kompostin yli sinne toiselle puolelle. Vaarallisen näköistä. Pian olikin pihassa sitten pari paloautoa ja poliisiauto, jotka yläkerran Karl oli kai soittanut paikalle kun toinen siellä kämpässään apua huutaa. No, ei mitään hätiä sitten ollut kuitenkaan. Tyttö halusi tulla mulle vielä ilmoittamaan, että ei se täti missään lattialla siellä maannut, että hänen mielestään sillä vähän päästä viiraa. Muahan tuo asia ei hirveästi kosketa, mutta aika kivaa Tiialla varmaan ollut joka aamu herätä muutaman kerran puhelinsoittoon kun tarvitaan mitä milloinkin. No, nyt kuulemma on sitten useampi avain olemassa, jotta ei meidän parvekkeen kautta tarvitse ihmisten ravata.


Vihdoin päästiin liikenteeseen. Oikein nätti ilma oli ja suunnattiin suoraan mun vakiopläntille. Oli Tiian eka kerta Hasenheidessa.
Pelattiin ginrommia ja kuunneltiin kesä-chillistä.

Tuo oranssi on Tiian kannettava stereosysteemi. Hämmentävää. Siihen vaan mp3-soitin kiinni. Hirveän kovaa ääntä siitä ei tullut, mutta riittävä taustamusiikki kuitenkin.


Pian meidän seuraan liittyi brasilialainen työkaverini Anderson ja ystävänsä Henry.


Seuraavaksi toinen työkaverini Mika.

Photo: Tiia

Ja sitten vielä brasilialainen Caique ja australialaisen kämppiksenä lomaileva sisko.

Photo: Tiia?

Kaikennäköistä siinä höpöteltiin. Nautittiin kuumasta säästä ja suhteellisen kylmästä olusesta. Jossain vaiheessa oli aika jumppatuokiolle:

Photos: Tiia

Kävin laittamassa pidemmät housut shortsien alle ja vähän meikkailemassa. Tuo päivä olikin hyvin poikkeuksellinen, sillä olin liikenteessä ilman meikkiä!


Alkoi hämärtää ja tiemme erkanivat - joku meni päiväunille, toinen yöunille jne. Me mentiin Tiian kanssa illallistamaan Hannibaliin (taas!).
Tilattiin drinksut. Itse otin Berliner weisse grünin - aloin siis jo keventämään. Ei vaan tehnyt mieli ryypätä. Ennemminkin oli nälkä ja ehkä vähän väsytti. Annekan kanssa juteltiin puhelimessa, oli kyllä hauskaa.


Tilasin pähkinä-kanaa lohkoperunoilla, nam, ja Tiia jonkun kasvisläpän, joka ei kuitekaan ollut pitsa. Lisäksi otettiin yhdessä red hot chili poppers, jotka oli tosi namnam!


Meillä olisi ollut ilmaisliput joihinkin bileisiin ja lisäksi olisi ollut se Görli siinä ihan vieressä, mutta jostain syytä päätettiin mennä kotiin nukkumaan, mikä on kyllä vähän outoa, mutta fiksuahan se on kuunnella elimistönsä ääntä!

Berlin [sydän]Photo: Tiia

Asusta: Päällä oli uudet mustat shortsit Humasta 1,50 €. Kivan malliset. Taskuja lötyy ja lisäksi pituutta voi säädellä. Illan tullen tosiaan lisäsin alle leopardilegginsit (Ebay), jotka sopivatkin tosi hyvin noin käytettäviksi. Ensimmäisellä kerralla nimittäin käytin niitä housumaisesti mustat leggarit alla ja repesivät haaruksista. Oli ehkä liian akrobaattiset tanssiliikkeet tuolloin.
Yhdellä asemalla tuli joku ehkä italialainen iskemään kävelykeppiensä kanssa. (Siis pokailemaan ei hakkaamaan niillä kepeillä.) Sen iskurepla oli että "When I saw your eyes, you broke my heart" :D Loogista? Lopulta saatiin karistettua se kimpusta. Sen viimeiset sanat oli mulle: "I want to have sex with you" ja Tiialle: "and you too".


Sununtaina oli taas kiva herätä täysissä sielun- ja ruumiinvoimissa. Katsottiin Project Runwayn finaali ja illalla mulla oli chatvuoro.


Summary: On Saturday I had a really nice day in Hasenheide park with Tiia, Anderson and his friend, Mika, Caique and his flatmate's sister. We were just enjoying beer, sunshine and some conversations. In the end doing some somersaults and other exciting stuff :D Sun went down and some of us went to sleep, some of us just to take a nap. We went to EAT with Tiia. Again at Hannibal. I had Peanut Chicken, which was delicious! We also shared a plate of red hot chili poppers, yummu! Afterwards we just wanted to go home to sleep. What has happened to our party mood? Anyhows, it's nice to wake up earlier the next day, and without any kind of hangover :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>