tiistai 8. kesäkuuta 2010Kesän sateet siedetty

Tänään tulin töihin ja alkoi saman tien väsyttämään ja ärsyttämään. Nukuin periaatteessa ihan ok, mitä nyt aamuyöstä aloin virkeänä heräilemään auringonvaloon. Toisaalta näin aika sekavia unia, hirveää sillisalaattia, missä ei edes ollut mitään juonta. Vähän kuin elämä tällä hetkellä. Liikaa tekemistä, kun haluaisin vain nauttia kesästä, siivota, maalata ja tehdä vaatteita!Sainpa eilen vapaapäivänä sentään käytyä työkkärissä ja pesemässä pyykkiä. Ilmoittauduin alustavasti työnhakijaksi, koska vielä ei ole tietoa jatkuuko mun sopimus syksyllä. Salaa, tai oikeastaan aika julkisestikin, toivon ettei. En taas tiennyt hirveän hyvin itsekään mitä oon menossa tekemään, mutta ne siis loi mulle profiilin johonkin. Onneksi oli sattumalta mukana saksaksi käännetty cv, olisi muuten ollut aika mahdotonta muistella: paitsi mitä on tehnyt milloinkin, myös oikeita sanoja.


Toivottavasti ei muuten enää tänä kesänä tarvitse käyttää villasukkia tai villatakkia! Taitaa olla viikon takainen kuva tämä.

Sunnuntai-iltana ennen chat-vuoroa pesin meidän huoneen ikkunat. Jo on ihmeellisen kirkasta sisällä, kun ennen oli hieman utuista. Jynssäsin myös vähän parvekkeen lattiaa, niin että siinä nyt pitäisi kelvata köpötellä. Muutaman päivän ollut meillä ikkunat auki, että ollaan saatu läpivetoa vähän, mikä onkin todella ihanaa, paitsi että: joka paikka on täynnä sellaisia valkoisia höyhenmäisiä nukkapalloja (siitepölyä?), jotka on tosi ärsyttäviä, kun ei niitä saa kiinnikään!Ennen Suomeen lähtöään Mikko värjäsi hiuksensa, ja minäkin siinä sitten päätin koittaa blondausaineen tehoa. Siitä tuli vähän punertava. No, tuo olikin teholtaan 4-6 astetta. Sen jälkeen olen blondannut kerran (vai kaksi?) 5-7 astetta vaalentavalla ja nyt kotona vielä odottaa 6-8. Vai olikohan se unta? Näin ainakin sellaista unta että kaupanhyllyltä löytyi kiinnostava tuote ihan "värinpoisto"-nimellä.Yksi päivä jopa unohdin kameran kotiin, joten päivän asukuvasta tuli näinkin havainnoillistava.


Aivot huutaa lomaa!Sadekautena tiet oli täynnä matoja ja olipa muutama kotilokin vai mitä nuo ovat. Kuolleet madot oli aika ällöjä, kun sai varoa joka askeltaan. Vaan kyllä ne elävätkin oli aika karuja kun siinä vetisellä asfaltilla liukertelivat.


Jep. Se oli se Euroviisu-ilta, kun sitten suoritin ekan blondauksen. Koitin laittaa ainetta ensin sinne tänne noin joka toiseen rastaan ja lopuksi vielä suureemin sinne tänne huitelin. En halua tasaista lopputulosta.


Latvoista tuli oranssit. Aika jännä, ettei aine vaikuttanutkaan muuta kuin latvoihin, vaikka laitoin sitä muutamiin pötköihin ihan juuresta lähtienkin.


Tässä vielä mysteerinen meininki. Lisäkuvia seuraa!


Translation: I need a holiday!!! I'd rather wash windows and clothes than really work (which all I've done lately btw..) Again: one week old photos, when I still had to wear cardigan and wool socks and there were snails and worms all over the roads... and when I one day forgot my camera home and had to photograph my daily look on the table... and when I bleached part of my hair that now is orange.

4 kommenttia :

 1. Tulee jostain syystä harvoin kommentoitua vaikka olen lukijana ollut jo pitkään. Tukka näyttää hauskalta! Tulee vähän ikävä sitä kun itsellänikin oli vielä rastat. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kommentoit! Saa kommentoida useamminkin (oikeastaan pitää!). Sullakin näyttää olevan kiva blogi, joka olisi muuten jäänyt multa ihan huomaamatta :)

  VastaaPoista
 3. vähän noi hiukset näyttää kivoilta! mäkin haluun tommoset, sit joskus kun saan mun punasuusprojektia jatkettua ensiks :D. rastois on kyl se kiva puoli et niihin voi koklaa kaikkee kun ne on valmiikskin aina vähän sekasin ja sieltä tännepäin ja pilalla :D.

  VastaaPoista
 4. Sepäs se! Tekee vää rastoille hyvää muutama blondauskerta :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>