keskiviikko 30. kesäkuuta 2010Fusion 1

Perjantaista lauantaihin eli tanssia aamuauringossa

Perjantai-iltana matkattiin rinkkoinemme paikkaan X, josta Artist Shuttle -kyyditys tuli siinä yhdeksän aikoihin noutamaan. Matka kohti Lärziä sai alkaa.Mua vähän väsytti, kun kuitenkin olin aamulla ollut töissä. Autossa onneksi sai nukuttua. Saavuttiin pimeän aikaan festarialueelle. Auto ajoi suoraan artist-bäkkärille ja mentiin ilmoittautumaan. Saatiin rannekkeet (jotka oli tosin tylsät blankot siniset), heitettiin kamat telttaan ja jatkettiin autokyydillä kohti Bachstelzeniä joka oli tänä vuonna siirretty hyvin kauas C- ja D-leirintäalueiden välille. Oli aika huikeaa autolla körötellä siellä ihmismassan joukossa kun oli ihan pimeää ja kaikki hienot valot vaan näkyivät.

Keikan piti alkaa kolmelta, mutta teknisten ongelmien takia viiväsyti miltei tunnilla (kai?). Kun viimein päästiin lavalle, oli jo aika valoisaa, mikä oli jotenkin outoa, mutta onneksi show'hun kuului paljon savua niin ei ollut niin alaston olo.


Ihan jees meni esitys, vaikka musta tuntui etten tanssinut niin hyvin kuin olisin voinut. Lisäksi setti oli vähän hitaampitempoinen kaiken kaikkiaankin kuin aikaisemmin. Yleisö kyllä pysyi koko esityksen ajan, kiinnostuneina nyökyttelivät. Yleisesti ottaen kansa oli vaan enemmänkin tarkkailemassa ja katsomassa kuin tanssimassa, mikä taas vaikutti omaankin liikehdintään.

Kun keikka oli ohi, olikin jo ihan valoisaa. Vaihdettiin vaatteet bäkkärillä ja istuin ulos meikkaamaan, kun joku nainen tuli lainaamaan meikkejäni, koska piti laittaa naama hienoksi Michel Jacksonin muistoksi. Venyi siinä sitten vähän se oman naaman laitto, mutta kerrottiin ja opastestettiin mulle kiitokseksi moonwalkin salaisuus.


Käveltiin kohti mestoja. Mikko lähti saattamaan toiset kyytinsä luo. Minä kuulin kiinnostavaa musiikkia ja päätin jäädä odottamaan.
Palast der Republik


Palastissa oli hauska duo Girls n Boomboxes soittamassa. Toinen oli dj ja toinen siinä mikin kanssa tanssi ja välillä jotain sääti. Irroitti kyllä hyvät tanssahtelut. Mikonkin kanssa vielä hetki jorattiin, ennen kuin jatkettiin matkaa ihanaisen aamuauringon seurassa.
Salon de Baile


Perinteitä piti heti vaalia. Suunnattiin siis mojitoille Salon de Baileen. Ai että maistui hyvältä!


Photo: Mikko


Photo: Mikko


Photo: Mikko

Perinteinen oli asunikin. Ainakin viime vuonna äidin vanha Marimekko liehui mukana. Nyt täydensin sitä mustalla huppuviitalla.


Photo: Mikko


Photo: Mikko


Photo: Mikko

"Kein Mensch ist illegal"

Käytiin ehkä teltalla vaihtamassa Mikolle kengät ja hakemassa yrttilikööripullo matkaan ja kiivettiin päähangaarin päälle, jossa nautittiin auringosta, kun sattumalta Marie putkahti siihen. Ei oltu nähty ex-kämppistämme hyvin piitkäään aikaan, joten oli tosi kiva vaihtaa kuulumisia.


Turmbühne


Vähän aikaa fiilisteltiin Turmbühnen technoa. Ostettiin kaljat ja mentiin vielä tsekkaamaan muita paikkoja.


Neuland


Oli meidän robotti ja penkki vieläkin siellä paikallaan. Rakennettiin lounge Suomi-porukalla kolme vuotta sitten, kun oltiin tuolla töissä. Silloin siinä kyllä oli jotain aitaakin ja muutenkin oli hienompi.Mentiin häkkiin keinumaan.
Photo: Mikko


Pelottava lapsi, sanoin. Mikko korjasi: Nukkumatti.


Ei mitään pieniä sieviä sieniä.


Päätöntä menoa.


Weidendom

Saippuakuplia!Sitten oltiinkin jo sen verran lähellä majoitustamme, että päätettiin mennä nukkumaan, olihan kello kuitenkin jotain 10, arvioisin.

Jatkuu...

Tai no, loppuun vielä maistiainen seuraavasta päivästä:
Translation: First part of our Fusion Festival 2010. We arrived in the festival area when it was dark and danced 'till the morning with the sun. To be continued..

4 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>