torstai 27. toukokuuta 2010Vihreää! ja vähän viisujakin.

Aika on mennyt nopeasti. Kohta on jo kesäkuu! Toivon vaan, ettei kesäkin kulu yhdessä hujauksessa... kunpa vain edes jotkut vapaat sattuisivat aurinkoisille päiville ja pääsisin edes muutaman kerran puistoilemaan ja biitseilemään. Olisipa koko kesä lomaa!


Joku viikontakainen asu:

Piti pari päivää elvyttää jalkoja kulkemalla noissa aerobic-kengissä. Cool!


Vihreä kausi painaa todella voimakkaasti päälle. Haluaisin pukeutua vihreän eri sävyihin ja leikkiä metsässä pehmeän sammaleen päällä. Aika jännää sinänsä, en ole koskaan ollut mikään metsä-ihminen: suunnistaminen on ihan kivaa, mutta muuten olen lähinnä vähän pelännyt ja ahdistunut moisessa ympäristössä.


Metsänpeikko-pakkomielle on itse asiassa paisunut niin pitkälle, että tilasin pari vihreää hiusväriä Amazonista. Ajattelin siis blondata osan tukasta ja heittää sinne tänne epämääräisesti keväänvihreää ja omenanvihreää. Saa nähdä mitä siitäkin tulee! Jotenkin mulla vaan on pakottava tarve säännöllisin väliajoin vaihtaa hiustyyliä ja mennä muutenkin tyylillisesti eteenpäin.Tänään tulee Euroviisujen toinen semifinaali. Saa nähdä kuinka käy. Ensimmäisen tulos oli juuri sellainen kuin pelkäsinkin: eivät päässeet jatkoon omat suosikkini Viro ja Slovakia (Horehronie-metsäbiisillään!). Totta puhuen en nähnyt koko show'ta kunnolla, sen verran hienosti toimi nettiyhteys. Saksa näyttää semifinaalit sellaiselta kanavalta, jota meiltä löydykään... mm. Kreikan tanssipojat jäi kokonaan näkemättä, mutta onneksi on toinen mahdollisuus finaalissa. En siis osaa ottaa live-esiintymisiä tässä arvostelussa niin huomioon, edelleenkään.

Eilen katsoin vielä 1. semifinaalin jäkeisen lehdistötilaisuuden, jossa porukka oli jotenkin ihan sekaisin ja muutenkin könkkö meininki. Serbian edustaja sanoi, ettei heidän biisinsä aukea ensimmäisellä kerralla ja se pitää tajuta. Musta tuntuukin, että olen sen tässä nyt tajunnut (joka ilta ja aamu soinut päässä eri kohtia biisistä). Aluksi se oli mun mielestä järkyttävin kappale, mutta nyt pidänkin sitä oikeastaan nerokkaana. Onhan se tosi hauska ja tarttuva! Toinen biisi joka on soinut päässä on pudonneen Makedonian silakka-biisi, jossa mies lauloi "Jos jää ilman silakkaa" ja jotain-jotain "piirakkaa".

Pääsi kyllä jatkoon ihme porukkaa, kuten Portugali (täysin mitään sanomaton biisi), Islanti (biisi tehty jo 90-luvulla ja moninverroin paremmin) sekä Valko-Venäjä (äklön siirappinen). Tuli kyllä vähän revettyä nauruun kun koosteessa näin näiden perhosten lordimaisten siipien pongahtavan auki. Mietinkin kuinka "We're like butterflies"-mahtihuipennus livenä toteutettaisiin, kun tosiaan videolla laulajat räjähtivät ja tilalle jäi pikku perhosia.

Tänään odotan paljon Liettualta, Armenialta, Ukrainalta ja ehkä Kroatialta. Niin ja ennen kaikkea yhteydeltä! Todennäköisesti ongelma tuli kuitenkin korjattua toissa päivää, kiitos Mikon. Katsoin lähetystä virallisilta sivuilta, joilla on joku vamma-playeri.Koitin maalata kynsiini raikkan keväisen ilmeen keltaisella ja vihreällä. Lopputulos: trancekynnet.


Summary:
  • It has somehow been a very fast Spring. I hope Summer won't go by as fast. I want to enjoy parks and beaches (and not work at all! well at least I hope for sunny days-off).
  • Green, green and green! My new colour addiction gets stronger day by day. I want to dye my hair dreen! At least a part of it.
  • As usual, my favourites didn't get to Eurovision song contest final. We'll se what happens tonight. Vote for Lithuania in the 2nd semifinal!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>