perjantai 21. toukokuuta 2010Turhan paljon unihiekkaa

Lauantaina oli uusi valkoinen paita ensikäytössä. Olen vahvasti sitä mieltä, että tarvitsisin lisää legginsejä. Niin paljon mukavampi vaihtoehto kuin esim. kuvan pillifarkut. Luulin, ettei sukat näkyisi asussa, mutta toisin kävi. Pidin tuota valkoisten sukkien vilahtamista aika pahana tyylivirheenä, mutta ehkei se niin kauheaa olekaan: kivasti ryhdittää nilkkoja ja erottaa kengät housuista. No, oikeasti sukat on vaaleanpunaiset...Oli oranssi meikki poskia myöten. Eikös sen pitäisi olla jotenkin niin, että ihmiselle käy joko pinkki tai oranssi poskipuna ja noin? Siis kylmä tai lämmin. Luulen että mulla näyttää paremmalta sittenkin se kylmempi pinkki, vaikkei tuokaan pahalta näytä. Enpä kyllä muutenkaan ole hirveästi perustanut tuosta vuodenaika-teoriasta..Sunnuntai menikin sitten entistä leppoisammissa merkeissä, kun koko toimisto oli lähes tyhjä.

Vähän venyttelin. Olisi tehnyt mieli heittää kuperkeikka ja taltioida videolle, mutten sitten kehdannutkaan. Sen sijaan kokeilin, miltä lattialla tuntuu makoilla, sillä aina aamuisin tekisi niiin mieli käydä hetkeksi vielä nukkumaan.

Löysin myös kameran pissis-moden:
Siinäpä se. Sunnuntaina olin taas niin väsynyt, etten kovin pitkälle iltaan jaksanut. Kotiin päästyäni korkkasin kaljan ja lauloin karaokea. Ehkä kolme kaljaa join. Tein ruokaa ja sitten sammahdinkin meikit naamassa ja vaatteet päällä. Pitäisi vaan opetella käymään aikaisin nukkumaan. Lähiaikoina olen joutunut töissä turvautumaan limsa- ja karkkiautomaatteihinkin, että saisin pidettyä itseni hereillä. Hölmöä vaan tuhlata aikaa nukkumiseen, kun olisi niin paljon kivaa tekemistä. (Ei sillä, etteikö nukkuminen olisi kivaa, se on ihanaa!)No ostin mä akryylivärit Nanu-Nanasta yhtä juttua varten! Lisäpaljastuksia huomenna.

Viikonloppuhaaveinani on:
- Katsoa loputkin euroviisujen esikatseluvideot ennen ensi viikon koitoksia!
- Mennä helluntaina brunssille ja sen jälken katsastamaan Carnival of Cultures -tapahtuman anti ja seuraamaan paraatia!
- Hiustenvärjäys!

Ei paljon vaadittu? Saa nähdä onnistuisinko tällä kertaa toteuttamaankin jotain.


English:
 • Easy Sunday at work. I've always wanted to try that floor. Every morning I feel so tired it's crazy. I have huge difficulties keeping myself awake.
 • Sleeping is wonderful, but I would also love to have sparetime to do nice things.
 • On Sunady I deffinately want to enjoy brunch somewhere and then go to check out the Carnival of Cultures happening and the parade!
 • My hair needs to get dyed asap.
 • I also have to check out the preview videos of this year's eurovision song contest candidates.
 • I bought acryls for something nice - you'll see ;)

6 kommenttia :

 1. Tuosta vuodenaika/värikommentista tuli mieleen seuraavaa..

  Olen erilaisia malli- ja pukeutumisohjelmia sekä muotilehtiä katsellessani huomannut, että kyllä kaikki värit saa sopimaan kelle vaan, kunhan ajattelee kokonaisuutta ja värisävyjä, sillä eikö värin kylmyyden/lämpöisyyden määrä se joku valööriys (vai mikä se sanahirviö nyt olikaan..) Eli eikö sekä oranssista että pinkistä löydy "kylmiä" ja "kuumia" sävyjä..?

  Se on tietenkin sitten ihan eri asia, mistä väreistä tykkää, koska omasta mielestä hirveä väri näyttää omasta mielestä kamalalta jopa itsensä yllä..sanoi "väriopit" mitä tahansa:)

  VastaaPoista
 2. Totta turiset! Valööri on niinkun valoisuus. Oisko se lämpöisyys tai kylmyys sitten nimeltään "sävy", mihin vaikuttaa kunkin värin määrä, esim kun on punaista joukossa niin lämmin ja siniseen päin taas viileä. Emt. Siinä mielessä pinkki olis kylmempi?

  VastaaPoista
 3. No joo kyllä pinkki on siinä mielessä kylmempi kuin oranssi, että siinä on sinistä. Mutta eikö punainen voi sitten ikinä olla kylmää? Tai sininen lämmintä?

  Viisaat väittää että värit on valon eri aallonpituuksia, mikä on kans aika jännä ja outo juttu. Tämän perusteella punainen maali ei ole punaista suljetussa maalipurkissa. Hurjaa!

  VastaaPoista
 4. Juu se on mielenkiintoinen aihe! Oli semmoinen värikurssi ammattikorkeassa.

  Kai se punainen voi olla, jos siinä on sitten sitä sinistä ripaus, mut jos keltaseen menee niin ei kai, kuulostaa oudolta. Voiko oranssi koskaan olla kylmä?

  VastaaPoista
 5. Se on kanssa muuten pelottava tunne kun joskus hämärässä katselee ympärilleen ja tajuaa että kaikki on oikeastaan mustavalkoista!

  VastaaPoista
 6. Niin! Tai harmaan eri sävyjä! Kaikki sulautuu melkein toisiinsa hämärässä. Hämärä häivyttää paitsi värit myös rajat.

  Jos oranssin sekoittaa kylmästä punaisesta ja kylmästä keltaisesta, niin kai sen oranssinkin sitten on pakko olla kylmää. Kai. Ehkä. Vissiin. Tosin tätä on nyt kauheen vaikee kuvitella, koska en muista ajatelleeni oranssia ikinä kylmänä muuta kuin jääkaappikylmän appelsiinin muodossa :D

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>