lauantai 22. toukokuuta 2010Omena päärynä appelsiini, jos sinä hyppäät, kakskytäviisi, saat sinä uuden palkinnon!

Tässäpä tämänviikkoista asua. Lähtökohtana taasen uudet kengät:

Kummasti ne vasta nyt alkoivat oireilemaan uusille kengille ominaisesti. (Tanssinhan niillä sentään kokonaisen päivän ongelmitta). Kantapäät alkoivat kipuilemaan, tuntui siltä kuin olisi ollut vereslihalla, mutta ei siellä sitten mitään ollutkaan, ei edes rakkuloita. Silti en pystynyt painamaan kantapäätä pohjaan tuntematta kipua, ninpä tulikin seistyä päkiöiden varassa ja kotiin koitin juosta varpaisillaan. Yritän olla siis viikon verran noita käyttämättä, kuten neuvottiin.


Eilen tarkkailin junassa miestä, joka luki kirjaa. Oli viimeiset sivut meneillään ja mun mielestä se mies näytti siltä, kuin purskahtaisi itkuun minä tahansa hetkenä. Toisaalta se välillä yski, että kai kyseessä olisi voinut olla veemäinen kurkkukipukin. Mutta kyllä se silti näytti siltä kuin itkisi ilman kyyneliä. Sellaisen vierähtämistä koko matkan odottelin, mutta ei pudonnut ei. Olisi kiinnostavaa tietää, oliko kirjassa surullinen vai onnellinen loppu.

Parina päivänä juna on ollut täynnä jotain haisevia ja mölyäviä jakapallofaneja (nuorisoa), mikä on välillä vähän koetellut aisteja, muttei silti ole läheskään yhtä ärsyttävää kuin mummot, jotka änkevät etuillen junasta ensimmäisten joukossa ulos, mutta jäävät sitten heti ovien ulkopuolelle tukkeeksi. Joillain saattaa olla kiire vaihtaa välinettä, itse esim. juoksen junasta metroon ja yleensä juuri ehdin.


Yksi päivä leivoin:

Nimittäin koruja!


Tuommoista pientä projektia olen aloitellut.


Yksi ilta kun taas valitsin seuraavalle päivälle työvaatteita, löysin tällaisen yhdistelmän:

... joka kuitenkin menisi töissä hukkaan. Joten: seuraaviin bileisiin on nyt asu valmiiksi valittuna!


English:
  • My feet are sore from using my new shoes. That's why I have to avoid using them for a while.
  • A man was reading a book in the train and looked like he could burst into tears any moment. But he didn't. I had to leave the train before he finished the book, though.
  • I baked jewelry and started painting. Project will go on.
  • I found my next party outfit by accident when I was serching for next day's work clothes.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>