tiistai 18. toukokuuta 2010Mukavia tapahtumia ennen helatorstaitaOstin basilikan ja pullon punaviiniä! Basilikan ajattelin jossain vaiheessa siirtää isompaan ruukkuun ulos kera muiden yrttien. (Kunhan joutaisi hankkimaan tarvikkeet...)


Eräänä päivänä valmistin Iinan suosittelemaa nuudelimunakasta lounaaksi.


Alkuperäinen ohje löytyy täältä. Itse jouduin vähän soveltamaan. Tonnikalaa ei täällä nimittäin käsittääkseni myydä kuin vedessä tai öljyssä. Jotain muuta löytyi tomaattikastikkeessa kuitenkin: tiedä sitten onko tuo silakkaa, silliä vai hailia. Joka tapauksessa vähän pelotti kokeilu.


Vaan lopputulospa olikin herkullinen. Silti mua jotenkin häiritsi se silli siellä, vaikka hyvältä ja "ihan normaalilta" maistuikin. Luulen että tonnikalan kanssa on vielä parempaa :)


Jonain toisena päivänä postista tupsahti jotain tosi söpöä:Ihana kortti! Otin osaa semmoiseen Facebook-haasteeseen, jossa piti kommentoida statusta, jotta saisi tämän vuoden puolella jotain itsetehtyä kyseiseltä henkilöltä. Lisäksi piti laittaa tarjous omaksi statukseksi. Ei vissiin hirveästi porukkaa huvita näpertää, kun mun staukseen vastasi vain kaksi.

Kuntoilun saralla on tällä hetkellä vähän hiljaisempaa. Ilmat on olleet huonot, ei ole huvittanut eikä oikein ehtinytkään, mutta tänään ajattelin taas repäistä (Nyt on sunnuntai kun kirjoitan tätä). Lenkkeily olisi kivaa, mikäli vaan olisi satamatta! Lisäksi pyysin Mikkoa imuttamaan mulle Zumbaa, jotta pääsen minäkin jyvälle mitä se oikein on.


Välihuom: Miksi kaikkien sateenvarjojen pitää olla niin rumia!? Matkalla töistä asemalle katselin vaan kuinka hirveitä sateenvarjoja ihmisillä on. Samalla hymyilin itsekseni, sillä olin päättänyt mennä ostamaan Nanu-Nanasta jonkin uuden hienon risan rimpulani tilalle. Vielä mitä! Siinäkin kaupassa oli tarjolla vain mummovärejä ja -kuvioita. Eikä nyt missään määrin hyvässä! Mistä ihmeestä voisin löytää hienon, hauskan ja tyylikkään sateenvarjon, joko psykedeelisen tai retron?? Mustavalkoisen tai värikkään??Muuan päivänä tein muuten aika herkullista ruokaa! Pippurista kana-sienipataa:

Suikaloin maustamattomat broilerin rinnat ja otin niihin pintaa pannulla, öljy-paprika-curry-seoksessa. Lisäksi mulla oli kopallinen pieniä herkkusieniä, joihin myöskin otin vähän väriä. Molemmat vuokaan, päälle murustin mustapippuri-tuorejuustoa (100g) sekä toista pippurijuustoa "Oriental" (100g). Lisäksi purkillinen ruokakermaa ja vielä vähän lisää mausteita, lähinnä pippuria ja suolaa. Nyt on sen verran aikaa kulunut, että en tarkalleen muista tuliko siihen vielä yksi sipulikin. Joka tapauksessa oli hitsin hyvää! Riisin kanssa nautittiin.


Keskiviikkona eli helatorstain aattona minä...

...pelasin korttia.


...join "suuvettä" eli piparminttulikööriä+spriteä (en suosittele).


...lauloin karaokea Tiian kanssa.


...olin kuitenkin kaiketi sen verran väsynyt, etten jaksanutkaan valvoa sen kummemmin. Vai mitä tapahtui?


Translation: Some nice things I've done:
  • Bought fresh basil (love the smell of it) and try to keep it alive this time.
  • Made food.
  • Received a super cute card from one of my FB-friends. Thanks to one fun challenge.
  • Haven't been exercising so much, but today (Sunday) I'll start again. Wanna try Zumba!
  • Made more food, delicious!
  • Enjoying the basic 3: card games, karaoke and drinks.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>