maanantai 3. toukokuuta 2010Mikä ihmeen vappu?


Perjantain asu


Ajatuksissani on jo jonkin aikaa ollut koittaa tuota oranssia hippipaitulia nahkaleggareiden kanssa. Esteenä on ainostaan ollut paidan ryppyisyys. Nyt sain sen vihdoin silitettyä. Sohaisin samalla polveeni mukavan palovamman, kun silityslaudan puutteessa piti kykkiä lattialla.

Tykkään niin kovin tuosta oranssista vaatekappaleesta. Joku kutsui sitä joskus rumaksi oranssiksi jutuksi. Loukkaannuin. Sehän on upea! En vain aina keksi mihin sen voisi yhdistää. Ideoita?


Jalassa on muuten uudet kengät, jotka juuri saapuivat postissa. Tarkempaa esittelyä luvassa tulevissa postailuissa. Paljastettakoon että olivat halvat, kivannäköiset, eikä ihan toivottamat kävelläkään.


Kaulassa pari Mikon korua ja omat euro-helmet. En oikein muista tai tiedä mitä näihin pitäisi kirjoittaa. Se oli sentään vappuaatto.


Nyt muistan, oli todella lämmin päivä aamusta alkaen. Hyvin tarkeni kävellä kuvanmukaisesti asustettuna jo aamukuudelta.

Kotiinpäästyäni olinkin taas aika väsynyt. Mietin terassille menoa, mutta en sitten jaksanutkaan. Tuli ikävä Suomea ja Kouvolaa, jossa olisin voinut vain kävellä suoraan töistä terssulle ja varmasti siellä olisi ollut tuttuja.


Illalla Mikon ja Robertin kanssa muutamat kierrokset korttia ja drinksuja. Kuvassa doppelkorn-sprite-ananasmehuni. En tiedä oliko edes puoliyö kun päätin mennä nukkumaan. Olin niin väsynyt, että nukahdin ihmeelliseen asentoon ilmapallo paidan alla. (Älkää kysykö.)


Summary: May Day's Eve is a huge (drinking) party in Finland. But I'm in Berlin now, so I just played some cards and drank some "cocktails" at home. Was super tired and fell asleep immediately when got to bed. Missed all my friends in Finland!

2 kommenttia :

  1. Tuohon paitaan voisi yhdistää korkealle rintojen alle kiinnitettävän vyön, joka olisi samaa sävyä kuin kengät tai sitten legginsit. Pitkät avaravartiset saappaat voisivat myös toimia, siis sellaiset joiden varren suu muistuttaa hihojen linjaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! En oo ihan varma tuosta tissivyöstä, mutta ehkä sen voisi ostoslistalle lisätä. Saapasvisio kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>