sunnuntai 16. toukokuuta 2010Kunnon humpat ja jännä uimakokemus

Viikko sitten perjantai-iltana Tiia palasi kotiin ja oli aika halukas lähtemään nollaamaan johonkin. Itse olin jotenkin uupunut eilisestä, mutta ajattelin että parempi lähteä tanssimaan silloin kun pystyy. (Nyt esim. en pysty)


Photo: Random

Ehostauduttiin siinä sitten itseksemme ja meistä tuli vahingossa ihan samannäköisiä. Hauskaa!


Photo: Tiia

Itse sain jostain idean pukea alushameen tuolla tavalla mekoksi! Uudet kengät piti tietysti saada mukaan ja ne olivatkin asun lähtökohta. Ei tainnut olla muun värisiä sukkiksia vapaana. Keltaisella hörsömekolla sai tuon alaosan kivasti nosteuttua ja keltainen jatkui sitten sukissakin. Varmuuden vuoksi kiinnitettiin hame pikku hakaneuloin rintsikoihin, että pysyisi varmasti ylhäällä (tanssityylini voi olla aika aggressiivinen ja ravisteleva :D). Hieno säädettävä vyö löytyi roskiksesta!


Photo: Tiia

Aika huippu asu tuli siis keksittyä sattumalta! Tosi mukava olla ja tanssia. Sain myös paljon kehuja tyylistäni myöhemmin klubilla.


Photos: Tiia

Kun oltiin ulkoisesti valmiita, jatkettiin drinksuttelua ja ruvettiin laulamaan karaokea. Olipas kyllä hauskaa, muttei sitä malttanut lopettaa millään.


Photo: Tiia

Välissä tanssittiin kuin viimeistä päivää siinä meidän huoneessa. Oli kyllä niin hauskaa, ettei periaatteessa olisi tarvinut mihinkään lähtäkään. Villiinnyttiin mm. Aikakoneen "Oikotie sydämeen" -biisistä. Tanssittiin myös jotain ihme steppausta kun tuli Kaija Koon joku Kalja-biisi. Tömisteltiin kyllä lattiaa kuin norsulauma, mutta onneksi asuu alakerrassa se bändi, jolla ei ole varaa valittaa.

Photo: Tiia

Kello oli kai viisi, kun havahduttiin, että kannattaisihan sitä nyt sentään jossain käydä näyttäytymässä. Suunnattiin siis kohti Golden Gatea, koska siellä tiedettiin varmasti olevan bileet.


Meikkasin samaan tyyliin kuin viime vuoden Laserpointiin, eli nukkemaisesti pinkkiä, keltaista ja valkoista. Mielestäni kyllä sopii mulle todella hyvin. Huulet oli jossain vaiheessa ihan mustat, mutta päätin että se olisi liikaa ja pyyhin enimmät pois.


Jotenkin musta tuntui että naama kaipasi edelleen jotain, joten meikkikynillä rupesin siinä taiteilemaan. Pakko myöntää ettei tuosta nyt ihan tullut sellainen kun ajattelin. Vähän ihmeellinen sotku. Bileissä joku kysyikin, että onkos toi oikea tatska sun naamassa, mihin vastasin kysymällä: "olisko hieno jos olisi, ottaisitko itelles?". Vastaus näihin oli vähän epämääräinen :D Mutta kuulemma ihan hieno kuitenkin oli töhry.Golden Gatessa oli bileet totta tosiaan. Siellä tanssittiin vodka-colan avulla aamupäivään asti. Välillä käytiin ulko-loungella huilaamassa, juttelemassa ja laulamassa. Tiia lähti jossain vaiheessa kotiin, mua vielä tanssitti. Yhtäkkiä tajusin että kello oli yksi, ja että mun pitäisi tavata Gil tunnin päästä ja mennä shoppaamaan. Eipä siinä mitään, pyysin sitä sitten mun kanssa tanssimaan ja vielä ehkä pari tuntia jaksoin, sitten tuli väsy ja lähdettiin pois.
Matkalla kotiin kävi ihme juttuja. Ensinäkin näin ekaa kertaa tarkastajan lauantaina metrossa! Aikamoista. Lisäksi mulla oli tuo kukkahippitakki päällä ja joku vanhempi mies tuli kyselemään että mistäs oot hankkinut takin kun on niin hieno - joku kaveri saattaisi olla siitä kiinnostunut. Sanoin vaan muistaakseni että ystävältä, mihin se vastasi aidon iloisesti "wunderbar!". (siis täh!?) Sitten samassa se ponkaisi ylös huutamaan sellaiselle köyhälle lehtikaupustelijalle, että "ulos täältä!! Ihmisten kysyviin ja hämmentyneisiin katseisiin hän vastasi: "Sillä oli paremmat vaattet kuin mulla!"

Kotimatkalla poikkesin vielä Reween ostamaan ruokaa ja herkkuja. Oikein täytyy ihmetellä tätä juhlakuntoa! Eikä mitään krapulaakaan. Tosin nukuin sitten loppuviikon aika lahjakkaasti.


Alkuviikosta sain vihdoin käydyksi uimassa! Olin tsekannut sellaisen ajankohdan joilloin siellä ei olisi mitään vesijumppaa tai muuta ryhmäliikuntaa, jotta olisi tilaa uida. Löysin paikan suhteellisen helposti, vaikka se olikin hankalassa paikassa. Vähän katselin ympärilleni että mitähän tässä pitää tehdä. Menin tiskille ja pyysin kertalipun, johon virkailija vastasi aika näreästi "WAS?". Selitin sitten että uimaan olisin menossa (kuinkas muutenkaan) ja sain kun sainkin ostetuksi lippuni, joka piti syöttää semmoiseen automaattin, jotta pääsi porteista eteenpäin.

Seuraavaksi vastassa oli käytävä jossa oli koloja: Miehet 100-300, Naiset 500-700, Tytöt jotain jne...Rupesin tutkimaan korttia että lukisiko siinä minulle joku numero, kun en oikein tajunnut. Kysyin sitten sellaiselta joukkiolta että aneeksi, voitteko neuvoa, että mihin mun pitää mennä. Ne oli ihan ihmeissään. Selitin että oon ekaa kertaa täällä enkä tiedä miten tää toimii. Sitten niistä jollain välähti: "ai haluat uimaan?" (öö, joo?) ja vihdoin sain selville että saisin ottaa minkä vaan kaapin.


Homma eteni niin että piti valita iselleen kaappi ja mennä käytävän toiselle puolelle lukolliseen koppiin riisuutumaan ja laittamaan uikit päälle. Siveellistä, mutta myös epähygieeniestä, koska siitä sitten lampsittiin uikeissa suoraan suihkuun ja siitä altaaseen. Jotkut vielä jätti hiukset huuhtelematta, jolloin hirveä parfyymipilvi saattoi tulla uidessa vastaan. (Tähän olen kyllä törmännyt Suomessakin.)

Aika paljon porukkaa oli uimassa. Harmikseni huomasin, ettei siellä ollut matkamittareita. Täytyi siis uida aikaan, mikä ei ole ollenkaan yhtä motivoivaa. Pari kertaa meni vettä nenään, kun oli paikoitellen sellainen ristiaallokko. Lisäksi siinä sivu-laidassa oli aika monta porraskohtaa joista pääsi altaaseen. Hyvä ettei yksi tullut päälle: yhtäkkiä oli vieras perse melkein kiinni nenässä, kun uin selkää. Muuten oli ihan kiva uida, paitsi että radio olisi ollut mukava lisä.Oli myös outoa, että siellä oli erilliset tilat naisille ja tytöille, miehille ja pojille. Mietin vaan, että missähän se raja menee? Kun alkaa häpykarvat kasvaa pääsee naisten puolelle? Myöskin alastomuus taitaa olla saksalaisille aika outoa. Kun lopetin uinnin halusin peseytyä ihan kunnolla: syväpuhdistaa tukan, kuoria vartalon ja noin. Sivusilmällä tarkkailin tilannetta, että voiko tässä nyt riisuutua vai tuleeko sanomista. Jengi näytti laskevan uikkinsa polviin asti että pääsi pesemään alapäänsä, eli heitin minäkin bikinini sitten narikkaan ja aloitin rastojen pesushown. (Pesin pitkästä aikaa kernseife-palasaippualla. Tuli kyllä puhdasta!)

Suihkun jälkeen tuli kyllä välittömästi hiki kun piti pukeutua siellä kopissa (vaikka ihan avonainen katto olikin). Onneksi ulkona oli vilvoittava sää. Ennen poistumista nappasin pari esitettä mukaan, kun kämppis oli pyytänyt. Kysyin vielä kohteliaasti virkailijalta, että saako ottaa, mihin se ilmeisen tyylillensä uskollisena vastasi nuivasti ja ikään kuin vähän suutahtaen kädet puuskassa ja pois päin katsoen, että "joo".


Photo: Tiia

English:
  • On Friday Tiia finally got home and we wanted to party. By accident we chose very similar kind of outfits :) We drank, sang and danced at home until we realized it was already 5 am, and decided to go to Golden Gate. We contienued dancing till noon. Tiia left and another friend Gil came. Was fun!
  • I also went swimming one day to the nearest indoor swimming pool. That was quite an experience - now I know how everything works :)

2 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>