lauantai 15. toukokuuta 2010Do You Still Remeber?

Sataa sataa ropisee. Syksyinen tunnelma. Pitää ostaa uusi kunnollinen sateenvarjo. Vaikkei kesäkelit juuri nyt olekaan päällä täällä, ei tämä sentään niin kamalaa ole. Ainakin sadekautta seuraa varmasti entistä vihreämpi kausi ja toki nyt saa sataakin kun olen töissä. Ainiin ja vielä tämä:


Toivottavasti tuli oikea kappale kun en pysty tässä tarkistamaan. (Nämä koneet mitään pyöritä.)

Edellisestä päivityksestä onkin aikaa. Jostain syystä en vain ole ehtinyt puuhastelemaan tällä saralla, vaikka oli sentään viikon loma Potsdamista. Kuitenkin, oli muita juttuja: chattihommaa, kääntämistä, juhlimista, siivoamista, kokkailua, liikuntaa, NUKKUMISTA ja pitkästä aikaa sarjojen seuraamista. En edes muista mitä kaikkea, mutta tässäpä voisin aloittaa muistelot vilkkaan työpäivän kunniaksi.

Viime viikkoista asua, taitaa olla keskiviikko. Joku säkäasu - paitaa ja mekkoa tulee käytettyä todella harvoin! Paita on liian lyhyt ja mekko taas... enemmänkin rantamekoksi tarkoitettu. Aika kiva kokonaisuus kuitenkin mielestäni.Torstaina lisää värejä:

Ihan samaa sarjaa. Illalla olen väsyneenä valinnut kaapista jotain perustein "no näitähän vois vaikka koittaa huomenna". En nyt oikein osaa muuta tästä sanoa. Paitsi että huomatkaa jännittävä turkoosi meikki!Sillä viikolla olin ottanut perjantain vapaaksi joten torstai oli vika työpäivä. Kotona minua odottikin kiva yllätyspaketti.

No oikeasti kyllä tiesin mitä siellä oli. Saanko esitellä: Ne uudet kengät. Noin viiskymppiä maksoi Ebayn kautta. Kiitos äidille ja isälle sponssauksesta. Kyllästyin etsimään niitä maiharihenkisiä, kun en mistään mitään löytänyt, ja niinpä päätin sitten vähän muuttaa tyyliä. Näissä on kuitenkin kaikki tarvittava: matala pohja, pitkä varsi, nauhat, vetskari ja onhan ne nyt tosi siistit!

Sinä iltana olisi ollut se Bonobo, mutta olin aivan liian väsynyt, eikä Tiiakaan ollut vielä kotona, kun oli jäänyt jumiin Skotlantiin, kiitos tuhkien. Join sitten muutaman drinksun kotona ja pelasin poikien kanssa korttia.


Pelattiin Durakia, ja siinä olikin joku ihme juttu kun hävisin kolme kertaa putkeen! Ja ihan sama kävi Shitheadin kanssa! Yleensähän mulla on hyvä tuuri korttipeleissä! Mitä ihmettä?

Kyllähän sitä tuli ihan kiitettävästi juotuakin: alkupalaksi pullo skumppaa kera karaoken. Kirjauduin nyt sinne karaokeparty.com sivustolle, mikä ei kuitenkaan riittänyt, sillä halusin päästä käsiksi kaikkiin biiseihin. Päätin siis samantien maksaa vitosen kuukausimaksun (ei todellakaan paha!). Nimimerkki on chilituna jos joku vaikka haluaa lisätä kaveriksi :)


Perjantaina oli ihanaa nauttia pitkä aamianen (vaahtokylvyn jälkeen!):

Croissantteja! Suolainen versio sai täytteekseen sieni-valkohomejuustoa, tomaattia ja salattia. Jälkkäri-version päälle riittää pähkinäinen rommijuusto, joka oli muuten todella hyvää! Täydellinen kaveri croissantille.

Ja mikäpä olisikaan kivempi aamujuoma kuin vastapuristettu appelsiinituoremehu?


Nam!


English: I've been so busy I haven't had the time to write here for a week! Now it's time to take a look back and try to remember what I've been doing. In this first part you can see my outfits from last week's Wednesday and Thursday. I had Friday off, so on Thursday I sang a lot (www.karaokeparty.com), drank a lot and played cards (a lot) with boys. On Friday we had a pretty nice breakfast with fresh orangejuice and croissants.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>