tiistai 4. toukokuuta 2010Boxhagenerplatzin aarteita

"You want to burrow into the garbarge of Boxhagener."
- I totally do. Never thought that garbage could be so pretty though..


Sunnuntaina heräsin virkeänä ennen puoltapäivää. Ulkona näytti ihan kivalta, joten päätin pitkästä aikaa lähteä käymään Boxhagenerplatzin kirpparilla.


Kävelin Samariterstrassen U-Bahnilta. Oli mukavan rento ilmapiiri kaikkialla. Ihmiset nauttivat brunsseista ja lapset leikkivät puistoissa. Oli ihan hullun vihreää! Missä vaiheessa nuo lehdet noin kasvoivat!?


Hauskannäköisiä tyttöjä


Kivoja julisteita


Lisää taidetta


Ihania otuksia (enkä nyt tarkoita noita miehiä!)


Sarjakuvalehtiä!


Löytyi sieltä paljon random-tavaraakin! En hirveän tarkkaan valikoimia kuitenkaan katsellut, kun keskityin oikeastaan vain valokuvaamaan. En myöskään ostanut mitään, paitsi ihan loppumetreillä vähän. Jotenkin se on olevinaan vaivalloista kun pitää kysyä myyjältä, paljonko mikäkin maksaa. Jos jossain näkyy "kaikki 2 e"-kyltti, se kummasti vetää puoleensa


Mielenkiintoisen oloinen peli


Kookossormuksia! Ihastuin tuohon keltaiseen kukkaseen, mutten kuitenkaan tohtinut ostaa kun en osaa sormuksia pitää ja se oli vähän iso. Se kyllä näyttää upealta - nyt ehkä vähän harmittaa, kun en sitä napannut. Ehkä pitää mennä viikon päästä katsomaan, joska noita olisi vielä tarjolla. Juhla-asusteeksi!


Koruja lisää


Ja kaulaankin


Magneetteja


Salkku


Kuvia


Vaatteita


Musiikkia. Olipa musisointitäyteinen reissu muutenkin: Menomatkalla metrossa soitti mies huilulla dramaattisia melodioita. Hänen poistuessaan kyytiin nousi mies, poika ja harmonikka. Mies soitti lambadaa ja poika keräsi rahaa. Sama toistui takaisintulomatkalla samassa järjestyksessä: ensin huilu ja sitten lambada. Boxhagenerplatzilla oli myös kivoja musisointeja. Parasta oli nainen, joka soitti semmoisella metallisella ufonnäköisellä jutulla todella kaunista musiikkia.


Tyylikkäitä lamppuja!


Älppäreitä toki myös paljon


Ja vaatetta! Etualalla näyttää kiinnostavalta.


Kivoja laukkuja kivoissa kuoseissa.


Päätöntä


Tuota punatukka-julistetta olen ihastellut vuodesta 2007. Silloin kesällä kävin ensimmäisen kerran kyseisellä kirppiksellä. Kyllä kolahtaa edelleen! Ihan kiva vois seinällä olla.


Täältäkin saa ihania suitsukkeita!


No oisko vähän kiva!


Kivoja huonekaluja siellä kanssa on, jos jaksaisi kantaa. Ai että olisi kyllä kiva tuommoinen peili, missä on laatikoita alla (=meikeille!).


Kierros oli tehty ja lähdin kotiapäin. Vieläkin jaksoin ihmetellä sitä vehreyden määrää. Kävelin kohti Warschauerstrassea ja heti osui silmään kiinnostava kauppa "Freak Out Friedrichshain", joka osoittautuikin ihan huippu kaupaksi - myytävänä kaikkea siistiä ja jännää!


Ostokseni eivät tosin olleet siitä ihmeellisimmästä päästä, mutta oli tosi kiva vaan katsella ja hämmästellä. Hymähdellä.


Huomasin, että Cassiopeian edustalla oli myös kirpparimeinikiä, joten sielläkin piipahdin. Koska kaupat olivat ilmeisesti olleet lauantaina kiinni, oli moni nyt sunnuntaina auki. Kävin ostamassa herkkuja nälkäisenä (virheistä suurin).


Aika ei riittänyt kokkailuun, joten kipaisin alakerran Chinapfannesta hakemassa meille suosikkiannokset, eli kanaa ja kasviksia valkosipulilla.


Nautitaan kera sambal oelekin. Tällä kertaa ruokajuomana cola.


Ne ostokset:

Keltainen kaulakoru 2,00 euroa kirppikseltä ja toinen 8,00 euroa Freak Outista. Vähän hintavampi, mutten voinut olla ostamatta, niin ihana!


Aurinkolasit 8,00 euroa Freak Outista. Mikon omat aika samanlaiset katosivat johonkin viime kesänä, niin halusin nyt ostaa itselleni tuommoiset, kun ei enää pääse lainaamaankaan. No onhan ne nyt siistit! Viileet.


Iltapalaksi Rewen juustotorttua. Oli muuten tosi hyvää teen kanssa - niin karamelli-rooiboksen kuin kamomillankin.


Photo: Mikko

Mikko sanoi että näytän siltä että multa puuttuu jalat. Kieltämättä!


Translation:
  • Last Sunday I went to Boxhagener Platz Flohmarkt. Was nice just to look around and take photos.
  • I still can't believe how fast all the trees got their leaves.
  • I have loved that poster with lots of red hair since the summer of 2007!
  • That yellow ring was so cute. Too bad I don't use rings so much, so I didn't buy it.
  • I found the cutest shop very near the Boxhagener Platz - Freak Out Friedrichshain - lots of cool and weird stuff :) Bought there those sunglasses and that long yellow-brown necklace.
  • The yellow necklace is the only thing I bought from the Flohmarkt. Costed only 2 euros. Somehow I like shopping more when the prices are marked.
  • I wish I had more time. Sunday menu consisted of chicken, vegetables and garlic with rice (from Chinapfanne downstairs) and cheesecake with tea (from Rewe)
  • Mikko said I looked like I didn't have legs, lying in the bed like that. Maybe?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>