keskiviikko 21. huhtikuuta 2010Yksi takaisku, muuten ihan kiva

Melkein kaksi viikkoa sitten lähdettiin Kapsun kanssa viettämään perjantaipäivää kaupungille. Tarkoituksena oli vähän shoppailla. Itse lähdin kenkäjahtiin tositarkoituksella.

Kun kerran aurinko paistoi ja muutoinkin kevät siellä rinnassa venkoilee, niin päätin pukea päälleni shortsit! Jottei liian kesäiseksi menisi, yhdistin ne nahkaleggareihin.


Kattokaas tätä! Ei ensimmäinen kerta kun Kapan kameralla käy noin. Luulin siis ottaneeni itsestäni ihan valokuvan. Hienosti osaan jo poseerata paikallani.Voitte kaikki nyt sitten arvuutella mitä siinä kuvan ulkopuolella tapahtuu!Ensikäytössä kaulakoru, jonka sain Sarahilta synttärilahjaksi. Se on siis oinaan onnenkivi, punainen jaspis.Ajettiin ensin Schlossstrasselle, kun en ollut siellä koskaan käynyt. Oli vähän turha reissu, ei siellä ollut muuta kuin mummoja! Aika todennäköistä löytää räyhäkkäät bootsit liikkestä, joka on täynnä terveyskenkiä testailevia vanhuksia.

Jatkettiin siitä sitten Mehringdammin Checkpoint 2nd hand -kauppaan, jossa oli kiva vaan katsella vaatteita, mutta tehdä myös löytöjä.

Photos: Alise & Katri

Mun mukaan lähti ihana iso mustavalkoinen pallokuvioinen huivi eurolla ja tummanvihreät henkselit 3 eurolla. Kapa osti Desigualin hienot housut alennuksella ja henkselit hauskalla kuvioinnilla. Onnettomuus onnessa, mun kassi unohtui joko ratikkaan tai bussiin illemmalla, enkä ikinä enää tule kohtaamaan kadotettuja ihanuuksia :( No, olipahan hieno tunne ihan vaan tehdä pari löytyöä...

Matka jatkui Prenzlauer Bergiin. Käytiin Arcadessa syömässä palat pitsaa, kun alkoi siinä vaiheessa jo vähän heikottaa. Tuollaiset palat maksaa yleensä 1-2 euroa riippuen paikasta.


Ei noiden jälkeen enää jaksettukaan kierrellä sitä ostaria, joten käveltiin vaan Schönhauser Alleeta alaspäin ja poikkesin aina kenkäkauppoihin, muttei niistäkään mitään löytynyt. Kello alkoi lähestyä pikku hiljaa kuutta. Päätettiin että mentäisiin Godotiin häppäreille (yllärii!).

Photo: Kapsu

Aikaa kulutettiin poikkeamalla kaikkiin kauppoihin Kastanienalleella. Siinä Godotin vieressä esim. on kiva vaatekauppa, jossa on yhdessä huoneessa sohva, johon vähäksi aikaa rojahdettiin odotteleemaan kun meidän näkymätön ystävä katseli vaatteita. Hirvittän kiva idea on nuo kehystetyt kuvat. Osa oli lehdistä, osa oikeita valokuvia, kaikki kuitenkin henkilökuvia. Hauskan kokonaisuudesta teki erilaiset kehykset. Noita oli myös yksittäin seinillä ympäri liikettä.


Vihdoin kello oli kuusi ja syöksyttiin Godotiin tilaamaan perjantain kunniaksi mitkäpä muutkaan kuin Freitag der 13. -drinksut. Näihin tunnelmiin päättyy tämä postaus. Ilmaan jää vain kysymys "Ketä Katri odottaa?"

Jatkuu huomenna.


Summary:

  • Almost 2 weeks ago it was Friday and we went shopping with Katri. We found some cool stuff form Checkpoint 2nd Hand -shop, but I lost mine :(

  • Because it was sunny I wanted to wear my yellow shorts. That video is hilarious only because I thought I was taking a photo. Look how well I can freeze!

  • Some pizza was good in between. Somehow our shopping tour ended in Godot. Happy hour time means Friday the 13th cocktails for us!

  • Oh yeah, and I didn't find shoes ... so I came home empty handed :/

2 kommenttia :

  1. Mun housuissa on reikä pylessä! NYT JO!

    VastaaPoista
  2. Miten se on mahollista? mitä oot tehny? Paikkaa enneku repee lisää!

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>