lauantai 24. huhtikuuta 2010The yellow dress

Tässä vihdoin kuvia keltaisesta mielettömästä Mikko Hiiri -mekosta, jonka sain Kapsulta synttärilahjaksi. Mekko näyttää huikealta jo henkarissa. Päälläni ei vielä. Meinasin kirjoittaa otsikoksi tahattomasti "The yellow stress". (Mutta en mä siis oikeesti niin paljon stressaa tästä.) Hihaa ja toisen puolen helmaa saa säädettyä.

Kuten kuvista näkyy on mekko armoton muodoille. Etenkin kun alla on kiva pitää jonkin sortin housuja (ainakin ennen kesää), muodostuu vyötärölle väkisinkin mukava rengas. Ainoa ratkaisu ongelmaan on tietysti.... body! Se siis ensi kuukauden ostoslistalle, niin ehkä tämän keltaisen kaverin voi bongata päältäni jossain oikeassakin tilaisuudessa. Hyvä on - kyllä mulla on tarkoitus alkaa lenkkeilemään ja vähän jumppaamaankin. Olisi kiva kesään mennessä päästä eroon niistä muutamasta kilosta jotka talven aikana tyköni ovat tulleet.


Oli muuten ihanaa kävellä eilen töistä kotiin. Vaikka viikonloppu onkin nyt töitä, tuntui eilinen silti perjantailta. Mp3-soittimesta kuului kivaa helmeilevää musiikkia, jossa oli viidakkohenkistä rummutusta, aurinko paistoi, pari valkoista perhosta kiemurteli kauniisti edessäni ja lintu liiteli nätisti tien toiselle puolelle muutaman metrin päässä. Tuli pocahontasmainen olo :)


Kotiin kun pääsin niin otinkin vahingossa 3 tunnin päikkärit, joita en kylläkään ollut suunnitellut, mutta kun juna oli puolituntia myöhässä, niin alkoi siinä tylsistyttämään ja väsyttämään. Illalla sain vihdoinkin valmiiksi hevosaiheisen taulun, joka on pitänyt tehdä ystävälle jo aikoja sitten kiitokseksi rastoistani. Siitä tuli ihan siedettävä, mutta ei yhtään tyylini mukainen, vaikea oikein seistä sen takana. No, ehkä esittelen sen vielä täällä, jos kehtaan.


Mulla on joku ihmeellinen suola-kirous. En vielä tähän päivään mennessä tiedä mistä meidän alakerran pikku Netossa löytyy suola! Kerran kävin kaikki hyllynvälit moneen kertaan läpi. Eilen kävin Potdamin asemalla eri ketjun Netossa, enkä sieltäkään löytänyt suolaa vaikka taas kiersin kaupan monta kertaa läpi. Ihme juttu! Lisäksi siinä oli kassalla sellainen täti, jolla on joko maailman surkein matikkapää tai sitten se sumeilematta koitti ottaa jokaiselta asiakkaalta liikaa rahaa ja vetää välistä :D Siinä mun edessä nainen osti kukkapuskaa niin tämä täti oli kaksi kertaa veloittanut kortilta ja sitä siinä setvivät. Lopuksi kassatäti kysyi naiselta tarvitko kuittia, tarvi hän ja näki siitä että täti oli kaikesta huolimatta veloittanut kaksi kertaa sen 2,20 e. Kassatäti oli ihmeissään ja antoi sitten sen verran kassasta rahaa. Mun ostokset maksoi 5,35. Annoin 5,36 niin se kirjoitti kuittiinkin 5,35 enkä mä mitään vaihtorahaa saanut. Sentti per asiakas, kyllähän siitäkin jotain kertyy päivän mittaa?


Vinkki: Jos lasit menee helposti sekaisin, kannattaa merkitä omansa vaikka rannekorulla.


English: That's the dress I got from Katri as a birthday present! It's so cool but also unmerciful showing every detail and shape of your body. To use it I either need to start exercising more and eating less or to buy a bodysuit for myself. Maybe both :) In any case I love the dress and want to wear it this summer!

4 kommenttia :

  1. Ihan loistava mekko. Ja niihin kuvitteellisiin makkaroihin auttaa se, että nostaa vaan leukaa ylemmäs ja unohtaa koko asian.

    VastaaPoista
  2. nii ja miulta kanssa tää mekko. Tää on miun vanha mekko! mut sopii sulle ku nyrkki silmään :) mulle vähän niinku nyrkki peffaan, joka ei oo oikee kiva juttu se!

    VastaaPoista
  3. Ohoh, tähän on uinohtunut kirjoittaa että kiitos Maggis! :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>