perjantai 2. huhtikuuta 2010Vähäiset lakkani ja ostossuunnitelma

Heittelin tuossa pari päivää sitten huonoksi menneet kynsilakat pois. Jäljelle ei sitten montaa jäänytkään:

Vaaleat
Helmiäinen hieman hopeaan taittuva valkoinen, helmiäinen valkoinen ja kermanvalkoinen.


Jännät ja hoidot

Kynnenkovettaja, pimeässä hohtava lakka ja hoitava lakka (jota levittäessä pitää varoa liian paksua kerrosta ettei lopputuloksesta tule oranssi).

rilliset

Värillisistä jäi jäljelle vain keltainen ja vihreänmusta ja nekin ovat mini-kokoisia.

Tilpehööri

Valkoinen kynsikynä, kynsisabluunat ja kynsikorut. Oranssit korut ovat tosin monta vuotta sitten Fusionista ostetut, eivätkä taida enää toimiakaan. Liima johonkin haihtunut. Ajattelin koittaa käyttää noita silmämeikissä irtoripsi-liiman avulla. Mahdollisesti siis jo lauantaina.

Koska mulla siis on loppupeleissä noin vähän kynsilakkoja, olen suonut itselleni luvan ostaa täydennystä ensi viikolla. Mm. kaikki kuparin ja kullan sävyt lensivät roskiin. Lisäksi saan ostaa ne kengät ja sukkia koska mun sukkatilanne on edelleen toivoton. Erityisesti perussukista on huutava pula. En viitsisi käyttää pitkiä hienoja sukkia turhaan jos niitä ei asussa näy. Meikkivoide on myös must-ostos.

Translation: I threw away all my old nail polish and ended up having only few. So next week I'm allowed to buy some more. I also need to find the perfect boots and some normal socks.

6 kommenttia :

 1. Hei! Pidät kyllä tosi hyvää blogia. Oon lukenu tätä muutaman kuukauden ja tykkään siitä miten mukavasti kirjoitat arkisistakin jutuista ja laitat aina kuvia. Käyn päivittäin katsomassa, olisiko jo uusi postaus tullut. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta kommentista! Kiva kuulla :) Saa kommentoida myös useammin :)

  VastaaPoista
 3. heii:) mistä voi ostaa pimeässä hohtavaa kysilakkaa?

  VastaaPoista
 4. Itselläni ei ole tarkkaa tietoa, sillä kyseinen lakka sattui tulemaan joulupaketista :) Mutta pikaisen googlettelun tuloksena ainakin punanaamiolta näyttäisi löytyvän http://punanaamio.fi/tuote/2708/mehronkynsilakka-14-ml

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>