sunnuntai 18. huhtikuuta 2010Pieni huuruinen tarina kera kuuitiöiden

Joku puolitoista viikkoa sitten oli huippukaunis aurinkoinen päivä, joten ajoin töistä suoraan Görlitzer Parkia kohti ja treffasin Suomi-jengin Hannibalin terssulla.

Photo: Tiia

Maistui oluttuoppi aika hyvältä siinä aurinkolasit päässä ja lyhythihainen päällä nauttien.

Photo: Tiia

Ainoastaan yksi ongelma oli (pieni tosin), nimittäin joku ampiaisen kaltainen siinä pörräsi. Eihän sen pitäisi olla mahdollista!? Ampparithan hyökkäävät vasta loppukesästä?Ihan kivan oloinen paikka se oli ja cocktail-happy hour kait koko aika päällä, kaikki 3,90.

Photo: Tiia

Jatkettiin matkaa kohti Görlitzer Parkia ja poikettiin käytettyjen kenkien kaupassa - toiveikkaana josko sieltä löytyisi mulle unelmakengät.

Photo: Kapsu

Huomattiin, että sinä päivänä olin sattumalta pukeutunut Tiian kanssa saman kaavan mukaisesti. (Ja siis me ei edes oltu nähty toisiamme sinä päivänä ennen tuota hetkeä.)


Photo: Tiia

Ei sieltä kaupasta mitään löytynyt vaikka ihan rahaakin piti sitä varten käydä nostamassa. En halua mitään maihareita tai dr. Martenseja tai steelcapseja, kun tarvitsen sellaiset niiden henkiset, jotka on kevyemmät ja niissä olisi vetoketju. Tärkeimpänä tietenkin ne nyörit ja muhkea kärki. Auttaaka nyt joku! Tänään olen selaillut ebaytä läpi tuloksetta. Ihan mahdotonta. Kaupoista ei löydy mitään etenkään näin kesän kynnyksellä. Olen jonkun verran valmis maksamaan mutta mieluusti kuitenkin alle satasen. Kengännumero on 41. Ja siis näille ja näille etsitään seuraajia.Photos: Tiia

Puistossa oli paljon porukkaa kuten arvata saattoikin. Mukavaa! Ei enää ollut niin hirveän lämmin, mutta päätettiin jäädä hetkeksi joukkoon istuksimaan ja juomaan kiskalta ostetut kaljat.

Photo: Tiia


Leikittiin me myös aurinkolasien kierrätystä. On se aina vaan jännää kuinka värilliset linssit muuttaa ympäristöä ja fiilistä - tietty väri saa esim. tuntumaan lämpöisemmältä.Siitä päästiin näppärästi Läskinurkkaan eli zur fetten Eckeen lämmittelemään. (Löytyy siis Schlesische Strasselta.)Tuossa paikassa on kivaa se, että siellä on itsepalvelu! Normaalistihan pitää odottaa että tarjoilija tulee kysymään mitäs sais olla ja odottaa janoisena ikuisuuden sitä tuoppia. Tuolla mennään vaan tiskille tilaamaan ja maksamaan. Malttamattomalla Suomi-meiningillä siis :)


Photo: Tiia

Alkoi tulla nälkä ja lähdettiin käpsimään kohti U-Bahnia. Siinä matkalla tsekkailtiin sitä Intialaista raflaa missä ollaan pari kertaa drinksut vedetty. Ei oltu varmoja ruokalistan suhteen, mutta aika helposti meidät saatiin heitettyä sisälle. Tarjoilija lupasi nimittäin talon kuohuvaa alkumaljaksi, joka sitten osoittautuikin alkoholittomaksi litsimehuksi tai muuksi.Muuten ihan kiva paikka, mutta niillä on asiakkaan näkökulmasta liian kova pyöritys päällä. Äkkiä porukkaa sisään, ruuat mahaan ja kiitti moi. Esim. meistä Mikko söi siinä vielä kun tarjoilija tuli kyselemään että joko saa viedä pois tätä ja tätä. Vaikka Mikko sanoikin että joo, niin musta törkeää tulla edes kysymään. Musta ainakin on hirveää nauttia ruuasta jos joku hoputtaa vieressä ja melkein vie sapuskat nenän edestä!Otin jotain kasvisjuttua tuorejuustokuutioilla (tai kuuitiöillä), tytöt otti sitä pinaatti-tuorejuustojuttua (Palak Paneer?) ja Mikko Chicken Tikka Masalan. Lisäksi Kapsu tarjosi vielä kurkkuraitaa ja naanleipää. Musta noi kasvisjutut oli aika mauttomia. Mikon kana oli ihanan pehmeää, mutta muuten jotenkin pettymys. Etenkin kun oli vähän kalliimpaa ja hienompaa olevinaan. Sanoinkin Kapalle että seuraavan kerran syön sitten intialaista Intiassa.

Sitten vyöryttiin Tiian kanssa nukkumaan ja melkein meinattiin nukahtaa metroon kun niin väsytti. Loppu.


English: A week and a half ago I met my Finnish posse near Görlitzer Park after work. We had a nice little moment in the sun with beer in Hannibal. Next stop was the actual park, which was full of people. Although it wasn't anymore that warm, it was nice to just sit there and have another round of beer. "Zur fetten Ecke" bar is quite near to that park in Schlesische Strasse so that was an ideal place to have a little more beer while enjoying the warmth inside. Finally we were hungry enough (=starving) so we just hit the nearest restaurant, that happened to be Indian. In my opinion it wasn't so good.. Could have been but I just didn't taste much. Maybe I'm used to using too much spices? I told Katri that I would eat Indian food next time in India!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>