keskiviikko 21. huhtikuuta 2010Ota musta kuva!

Mullon kamera!
Kylläpä siinä kestikin. Vähän harmittaa kun jäi parhaat kevätviikot taltioimatta, mutta tärkeintä on että on nyt hyvä mieluisa kamera eikä esim. huono ja tyhmä. Toissapäivänä käytiin Mikon kanssa katselemassa valikoimia Saturnissa ja Mediamarktissa, muttei kuitenkaan uskallettu ostaa ennen internetin vahvistusta. Itsehän keskityin oikeastaan katselemaan lähinnä ulkoisia piirteitä. Kameran tulee olla pieni ja pyöreämuotoinen, totta kai helppokäyttöinen myös. Viehätyin Canon IXUS 100 IS -kameraan ja kun sain myöntymisen merkiksi nyökkäyksen googlelta (kiitokset Mikolle), kipaisin sen eilen Mediamarktista ostamassa.

Oitis tuli vanhempi mukava mies siihen kysymään voiko auttaa. Kyllä! Ainoa mitä halusin tietää oli värivaihtoehdot. Mies luetteli: "hopea, musta ja beige" vilkaisi kynsiini ja jatkoi "vihreää ei valitettavasti ole" :D. Damn, olisin oikeastikin juuri vihreän kameran perään haikaillut, mutta on tuo musta kyllä tyylikäs. Pakko oli kuitenkin ostaa päälle vihreä suojapussi.Sattumalta valitsin sitten samanlaisen kameran kuin Tiialla. Ilmankos tuntuikin helpolta käyttää! Hassua. No sentään eri väriset kun Tiialla on punainen. Eilen ehdin ottaa vaan muutaman testikuvan, enkä yöllä saanut unta kun ajattelin vaan uutta mussukkaani. Nyt ajattelin lueskella tässä töiden lomassa käyttöohjeet ja pitkästä aikaa käydä näpsimässä päivän asu -kuvia. Ajattelin myöskin kirjoittaa pari rästiin jäänyttä postausta jukaisukuntoon, täällä kun ilmaisesti hiljaiset päivät jatkuvat. Kiva oli kuitenkin kävellä töihin pirtsakan raekuuron saattamana.
Tosi paljon kiitoksia äitille ja isälle ihanasta lahjasta! :)

Translation: Finally I've got a new camera. I'm so happy! I actually wanted a green one, but they didn't have that in this specific model (Canon IXUS 100 IS), so I chose the elegant black. I had to get a green camera bag though :) Many thanks to mom and dad for this great birthday present!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>