perjantai 30. huhtikuuta 2010Maailma on sun

Edellisen postauksen päähenkilöt esittelykierroksella.

Tuo paita teki vaan niin mieli yhdistää vanhoihin, vähän kuluneisiin farkkuihin. Matalat kengät tukevat asun rentoutta.

Vihreä jatkuu silmämeikissä. Tukka ehdottomasti auki ja harkitun rento look on valmis.


Farkkulinjalla jatkoin tämänkin paidan kanssa, joka sen sijaan huusi tummaa farkkua kaverikseen. Korkeavartiset kengät piti saada, ja nämä olivat oikeastaan ainoa vaihtoehto. Niiden kanssa pitää käyttää villasukkia vaan. Voin sanoa että oli aika tuskainen kotimatka: juna oli kuuma kun sauna ja haisi pahalta. Siihen päälle vielä ylipukeutuminen omalla kohdalla niin jo on ihanata!

Eilen oli vielä kuumempaa, about 25 astetta! Kiva oli päästä aikaisemmin töistäkin. Kävin hölkällä ja jaksoin koko reitin. Olin ajattelut käveleväni jossain vaiheessa, mutta en sitten viitsinyt kun oli niin kuuma. Ja muutenkin vähän hävetti ihmisten joukossa hölkytellä punaisena kuin rapu ja kovaa huohottaen - Etenkin kun perseen päällä lukee Sprotchic ja selässä Carlos. Tänään tekisi mieli mennä uimaan! Siis ihan uimahalliin ajattelin. Pitää katsoa löytyisikö lähistöltä.Viikon päästä torstaina olis Bonobo esiintymässä Mariassa. Mietin että pitäiskö mennä katsomaan, kun se Quantickin tuli missattua. Toisaalta Bonobo on kyllä sellaista musaa, mitä pitäisi tanssia luonnossa: jossain metsässä tai rantaviivalla fiilistellen, mieluusti suht voimakkaan kesätuulen puhaltaessa kasvoille ja sotkiessa tukkaa.
Oon koittanut terveellistää mun eväitä. Tuntuu niin ärsyttävältä syödä hirveästi leipää ja nuudeleita.

Oon yrittänyt siis korvata osan leivistä hedelmillä...


Ja mieluiten syön jotain kunnon lämmintä ruokaa, kuin pelkästään nuudeleita tai leipää. Tämän ruuan tein edellisenä iltana, tosin en sitä vielä silloin syönyt. Syntyi nopeasti heittämällä pannulle katkarapuja, italialiset kasvikset -mix, kookosmaitoa ja vihannes & kana-nuudelit mausteineen. Enpä olisi kuvitelut siitä noin hyvää tulleen.

Hyvää vappua! Itse taidan sitä viettää vasta huomenna ulkoilemalla - Saatan mennä katsastamaan läheiset Baumblütenfestit eli juomaan hedelmäviiniä omenapuiden alle.


English:

  • This is how I used my reborn clothes.
  • It has been super warm, like summer! The train was like sauna (just smelling horrible) and 20 minutes jogging made my face so red. (Because of the warmth not that I would have burnt my skin.)
  • Bonobo has a gig in Maria next week! I might go check it out, especially because I didn't go to see Quantic.
  • Tried to eat healthier by changing some bread to fruit.
  • Happy May Day! (And it's Eve). I've would like to go tomorrow to Baumblütenfest to drink some fruit wine under appletrees :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>