lauantai 24. huhtikuuta 2010Kosmetiikkapäivityksiä

Kaikennäköisten kosmeettisten tarpeiden ja puutetilojen ilmettyä oli suunnaksi otettava dm.

Dm:n oma luonnonkosmetiikka-merkki alverde pääsi laajempaan testailuun. Aiemmin olin käyttänyt vain merkin irtopuuteria, johon olen edelleenkin erittäin tyytyväinen. Koska haikailemaani Garnierin SugarScrub-kuorinta-ainetta ei näytä löytyvän mistään, päätin kokeilla tuota sitruunan ja rosmariinin tuoksuista selluliitti-kuorintaa. Tuoksu on lähes jumalainen ja tuloksia näkyy heti - iho tuntui samantien kiinteämmältä ja sileämmältä. Hyvä tuote!

Lisäksi päätin kokeilla herkän ihon kosteusvoiteita. Silkkiä sisältävä herkän ihon päivävoide on ihan jees. Tuoksuu hyvältä, mutta jotenkin kuivuu tosi nopeasti - no, ainakaan ei iho kiillä. Jojobaa sisältävän ultra herkän ihon hoitovoiteen ostaminen oli selkeää liiottelua minulta. Turhan tuhti voide jättää epämiellyttävän kalvon ihon pinnalle. Olen sitä kuitenkin yövoiteena käyttänyt. Tarkoitettu kai enemmänkin special tilanteisiin.


Kuten mainittu, alverden irtopuuteri on täten saanut vakiopaikan meikkipussistani. Tähän vaikuttaa jees-puuterin lisäksi kiva ulkonäkö, hyvä vippa sekä peili! Alverdelta ei ikävä kyllä löytynyt meikkivoidetta. Niinpä siirryin toiseen halpismerkkiin essenceen tässä kohtaa. Valitsin vaaleimman sävyn, joka kuitenkin osoittautui turhan oranssiksi. Jostain syystä en meinaa löytää tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta täältä sitten millään. Tokikaan en ole viitsinyt tsekata kalliimpien (tai normaalihintaisten) merkkien valikoimaa, kun kerran halvemmallakin saa. Tämä on kuitenkin ihan jees tuote koostumukseltaan, ja toimii tyydyttävästi kun sekoitan sitä yhteen toiseen kylmempisävyiseen meikkivoiteeseen (Max factory), joka taitaa olla äidin poistoja. Aika useasti oon sekoittanut itse meikkivoiteeni, kun ei sitä täydellistä sävyä ole tähän päivään mennessä tullut vastaan.


Kynsilakkoja sain vihdoinkin ostettua! Essenceltä kultaa ja kuparia (tai sinne päin) Ja p2-merkiltä mukava vihreää, jota onkin jo kynsissäni vilahtanut. Mua on alkanut tuo vihreä viehättää enemmänkin, jos ette ole sattuneet huomaamaan. En tiedä olisiko sysäyksenä ollut Hummelin kengät vaiko vihreä hiiri. Molemmat varmaan vaikuttaneet asiaan.


Huolta on hyvä pitää myös! Tiedän että mun pitäisi syödä enemmän maitotuotteita tai edes vetää kalsiumtabletteja, mutta jos alkaisin huollon näin ulkoisesti, eli korjailemalla kynsiä kalsium-lakalla. Lisäksi ostin mukanakannettavaksi kivan SOS vitamiinikynän, jolla voi ravita kynsiä milloin vain missä vain :)


Löytyi näin kivoja kukkakoristeita, niin enhän saattanut olla ostamatta! Näytti hyvältä vihreissä kynsissä kun paria kokeilin, mutta ei ollut vielä kameraa ja nyt kynnet on mitä on.. Jos vaikka vapuksi laittaisi kevätkynnet viimeisen päälle!


Viimeisin esiteltävä ei sinänsä esittelyjä kaipaakaan. Tämä ei ole dm:stä vaan Schleckeristä:
Nenälaastarit! Luulin ettei näitä enää saisi mistään, vaan mitä silmäni näkivätkään eräällä taukoretkellä. Aijai, pakko oli ostaa ja samana iltana vielä kokeillakin. Oli hauskaa, ja puhdistavaa.


Summary: I bought some cosmetics from dm. I very much like "alverde" natural cosmetics products. They're simply good and cheap. My favourites so far are loose powder and body scrub against cellulite. I also bought nail polish, cute flower stickers to decorate nails and also something to take care of nails and nourish them. One day I went to Schlecker and found something I had been searching for a while: clear-up strips for nose! I was so happy as I thought nobody was selling those anymore. I used to use them every now and then when I was a teenager :)

2 kommenttia :

  1. Garnierin sugar scrubia kylppärissä täys putilo: ihanaa!

    VastaaPoista
  2. Se onkin ihan huippu! Saksalaiset ei kai vaan arvosta :/

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>