perjantai 23. huhtikuuta 2010Kauniin kevään kauniit aamut

On siis kivät. Toden totta! Vaikka aamulla oli suht kylmä kävellä töihin, oli ilmassa ihmeellinen kevään tuoksu, tällä kertaa vahvempana kuin muina aamuina. Luonto on puhjennut kukkaan ihan huomaamatta. Jotenkin mulla meni se hiirenkorva-vaihe ohi. Mielikin on korkealla eikä aamuisin väsytä niin paljon, kun jo kotoa lähtiessä kuudelta on valoisaa. Tänään ilma tuntui melkein kolealta kesäaamuyöltä. En voinut olla hymyilemättä. (Niin kuin hymyilemisessä olisi jotain väärä? Hölmö sanonta.. no siis "Hymyilin!")


Vaaleankeltainen läpikuultava Ebay-toppi oli ensi kertaa kokeilussa. Alle laitoin ihan vain siveyden tähden mustan t-paidan. Hempeän värin vastapainoksi oli asuun lisättävä musta nahkavyö ja mustat kiiltävät saapikkaat.


Meikissä käytin samaa kaavaa: helmiäistä vaaleankeltaista ja mustat vahvat rajaukset.


Testailin kameran ominaisuuksia siinä työpäivän ohessa, kuten olin uhonnutkin. Löytyi jänniä juttuja. Tässä kuitenkin ihan todellista työpöytä-sommitelmaa: Uusin Trendi tuli kuin tulikin jonkin aikaa sitten. Ehdin jo pelätä ettei tulisi, mutta nyt olen siis onnellinen tilaaja, kiitos äidin :)

Kalenteri on auki ja koitan sinne kirjoitella kaikkea muistettavaa, joskus ehkä keksimällä keksin tekemistä ja luon itselleni stressin ja kiireen. Great! Mutta äskettäin olen tehnyt päätöksen, että tosissani koitan nyt ottaa rennommin ja ihan hyvin olen siinä onnistunutkin. Paljon mukavampaa kun ei tarvi olla ahdistunut koko aika! Mustan termarin sisältö on muuttunut kauan sitten kahvista teehen ja jonkin aikaa sitten piparminttuteestä vihreäksi teeksi.


Katsokaa nyt! On niin mukava päivän aloitus kun aurinko nousee edessä ja sivuilla on kauniita virikkeitä mielelle. Kivaa on myös oivaltaa että on koko päivä aikaa, kun aloittaa päivän ihan alustansa. Mulle tulee muuten nykyään viikonloppuvuorojakin joskus. Huomenna ja sunnuntaina oon 7-14. Mut ei se haittaa, ihan kiva oikeastaan vaan. Sitten on arkena aikaa hoitaa asioita kun kaikki paikat on auki ja kuitenkin kun pääsen noin aikaisin niin siitä on sitten hyvä suunnata suoraan vaikka puistoon makoilemaan, vielä kun lämpötilat vähän nousisivat.

Kivaa kevättä! Koittaa se sinne suomeenkin :)Translation: Spring is already far, somehow I missed the beginning - now there are "just" flowers everywhere and leaves are already quite well grown. It's nice to wake up at 5 and leave home at 6 when it's bright but quiet outside. This morning was cold but beautiful and smelled awesome, felt more like a really early summer morning :) Now we only need some warmth to be able to start having picnics and fun in parks.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>