sunnuntai 25. huhtikuuta 2010Feeling good and full

Nämä viikonlopputyöt tekee mulle jostain syystä tosi hyvää. Varmasti keväälläkin on osuutta tähän hyvään oloon, niin ja asenteella! Mua vaan hymyilyttää koko ajan, kun on niin mukavaa! Auringosta saa niin paljon energiaa, että tekisi lähes koko ajan mieli vaan lähteä kirmailemaan ulos. Tosin eilenkin otin kolmen tunnin päikkärit kotiin päästyäni, vaikka olin taas suunnitellut kaikkea tekemistä, mutta ei voi mitään, ehtiihän sitä sitten joskus :)


Ei hajuakaan mitä ajattelin tai tavoittelin tätä asua suunnitellessa. Halusin kai vaan pukea tuon hameen, josta sitten poimin värejä yläosaan. Tarvisin lisää kauluspaitoja, tänään aamulla repesi yksi musta ohut kainalosta - oli vissiin vähän liian pieni. Tuo hame on ihan kiva, mutta en tiedä onko se sittenkään ihan minua, niinpä olenkin päättänyt, että teen tuosta pikimmiten housut! Ehkä vähän pussihousumaiset.Löysin muuten eilen suolan meidän Netosta! Siellä se oli pastojen, riisien ja perunamuusijauheiden keskellä. Loogista? Sen sijaan en millään löytänyt Potsdamin Kauflandista kookosmaitoa, vaikka kuinka taas ravasin kaikki hyllynvälit useaan kertaan läpi. En ylipäänsä nähnyt missään thaikku-juttuja, enkä tortillatarpeita, enkä sitä perussuolaa. Merisuolaa löysin myllyyn ja ai että kun se onkin hyvää. Lähikaupasta sen sijaan oli kookosmaito edelleenkin loppu. Pitää poiketa kotimatkalla Zoon Ullrichiin, joka on sunnuntaisin auki. Nimim. minähän en luovuta! Tiedä vaikka sieltä löytyisi minulle pari pientä chiliäkin.


Tässä kotiasu-versiossa poistetaan kauluspaita välistä sekä legginsit, sukat ja kengät jalasta. Myös tukka naköjään vapautetaan. Oikeesti oon tässä juuri herännyt niiltä unilta.

Täällä toimistolla on aika hiljaista. Ei ole tullut yhtään puhelua. Muutama kollega töissä, kuuntelevat radiosta jotain laatukanavaa joka tähän asti soittanut ainakin Don't speak, Listen to your heart, Maniac, I need a hero, Time after time, Dancing queen, I'm gonna live forever ja Thriller. Silkkaa hittiä toisensa perään siis. (Kuulostaa melkein mun nuottikokoelmalta.) Tuo yksi täti laulaa kaiken mukana :) Tulee sieltä lisäksi jotain nykyhittejä ja saksalaista, mutta niitä en silleen tunne. Ainiin ja eilen tuli suomalaista: Sunrise Avenuen Fairytale Gone Bad. Oli pakko googlettaa kun musta tuntu että se oli suomalaista.Aloitan nyt uuden postaussarjan joka käsittelee ja testaa ystäviltä saatuja reseptejä. (Saa muuten laittaa ehdotuksia sähköpostiin chilituna@gmail.com) Ensimmäisenä vuorossa työkaverin helppo ja herkullinen lohi-katkarapu-pasta:


Schrimps Salmon Pfanne a la Anderson
Pastaa kermaisessa katkis-lohikastikkeessa


  • Penne-pastaa
  • katkarapuja
  • lohta
  • valko-sinihomejuustoa
  • ruokakermaa
  • persiljaa
  • ripaus merisuolaa
Keitä pasta. Paista katkarapuja pannulla kunnes ne ovat rapsakoita. Lisää lohi pieninä paloina. Kun lohi on kypsää, lisää 1/2 pakettia homejuustoa. Juuston sulettua lisää ruokakerma, persilja ja tarvittaessa suola. (Homejuusto on aika suolaista.)

Kokin varoitus: Herkullista mutta tosi täyttävää. Helppo, nopea ja "chic".

Kommentti: Oli kyllä hurjan hyvää ja ihan super täyttävää. En olisi ikinä uskonut! Parin haarukallisen jälkeen oli jo täysi olo. Käytin ihan pakastekatkiksia ja -lohta. Katkaravut paistoin jäisinä, lohen sulatin ensin mikrossa. Homejuustona Blue Note.


Summary:
  • I'm happy!
  • That skirt is nice but it isn't so me, so I've decided to change it into trousers.
  • I've started a new food series, introducing and trying recipes my friends have given me. The first one is salmon-shrimp pasta by Anderson, my work mate. As promised it was very delicious and simple to do, I also got super full, which I didn't believe. If you want to share something deliciois with me, please send a recipe to my email chilituna@gmail.com

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>