maanantai 12. huhtikuuta 2010Asuäänestys 2/2010 Tulokset


1. Lakana
- 11 ääntä (25%)

Musta on hirveän kiva, että olette tykänneet omatekemästä lappumekostani. Itse sille ainakin voiton suon. Toivottavasti nämä ei sitten olleet mitään säälipisteitä. Mustan kanssa tuo ainakin toimii (molemmat kiiltävää kangasta mikä ei kuvasta tule ilmi). Vielä pitäisi kehitellä muita asukokonaisuuksia tuon ympärille.


Jaettu 2. Enkeksi ja Tytöt - molemmat 9 ääntä (20 %)

Tämä tuli yllätyksenä. Molemmat! Liekö tässä tullut esille monivalinnan miinuspuoli? Aika tylsät asut veivät kakkossijan. Etenkään tuota city-cowboyta en ihan ymmärrä, sillä eihän siinä ole mitään ihmeellistä ja kuvakin huonohko. Girls just wanna have -paidan kaveriksi sopii kyllä täydellisesti nuo kuviohousut. Molemmat muuten Humana-kirppikseltä, että sinänsä kiva suoritus ja siitä pointsit.


4. Tipitii - 8 ääntä (18 %)

Gootti-tipu-look sai myös kivasti ääniä, vaikka mm. hameen helma ei ole tässä vielä huoliteltu. Enkä muutenkaan osaa sanoa onko tässä asussa sitä jotain tai onko tämä nyt niin erikoinen? Ehkä osa äänistä on dramaattisen kuvan ansiota. Nahkaleggarit ja keltainen ballerinahame -yhdistelmästä tykkäilen kovin! Niin ja hamehan oli siis väännetty koriste-organzasta, muttei siinäkään mitään ihmeellistä, perusmalli kuitenkin.


5. Toipilas
- 7 ääntä (15%)

Mukavaa että tämä pärjäsi niin hyvin. Simppeli mutta hirmu kiva asu mielestäni. Tuo mekko on osoittautunut uskomattoman monikäyttöiseksi. Nuo on muuten semikiiltävät wetlook-legginsit olevinaan. Ehkä se kiilto ei olisikaan tämän asun juttu.


Jaettu 6. Maalasin ja Ammuu - molemmat 6 ääntä (13%)

Olisin ennemmin ottanut nämä tuonne kakkossijalle! Mitä sitä nyt sanoa, nämä olivat mielestäni yksinkertaisesti tosi kivoja asuja ja omalla tavallaan hyvin minua. Lisäpisteitä olisi vielä pitänyt tulla itsemaalatusta topista ja kaulakorusta, ja toisella puolen itsekudotuista säärystimistä ja -näperretystä kaulakorusta (jos tälle linjalle joku lähti?) En keksi mitään muutettavaa. Olisikin kiva kuulla ulkopuolisia mielipiteitä mikä mättää.


Jaettu 8. Minttusuklaa ja Nauha - molemmat 3 ääntä (6%)

Ei ole mielestäni mitään moitittavaa minttu-suklaassakaan. Ehkä taso oli vaan turhan kova kyseiselle lookille. Inkkarissa on pielessä paljonkin: kurttuinen hame, ei kenkiä vaan asuun sopimattomat sukat, nauha ja hiukset huonosti, sukkikset näyttävät tuhruisilta, eikä tuo poseerausasentokaan tee lookille oikeutta. Kiva että joku oli kuitenkin nähnyt pinnan alle :)


10. Käpelö - 2 ääntä (4%)

Periaatteessa sääli että tämä tuli viimeiseksi. Vain harva arvosti self-design kähmintä-paitaani. Höh. Ja minusta tämä asunakin on jotenkin kiva, vaikkakin simppeli. Mukavan rento, näyttää siltä kun olisi huitaissut ensimmäiset vastaantulevat vaatekappaleet päälle, vaan ei sittenkään! Tiedä sitten vaikuttiko kuvanlaatu yhtään asiaan?

Ääniä yhteensä: 44

Mielenkiintoista olisi kuulla kommentteja tuloksista ja myös mielipiteitä kumpi äänestystapa on parempi: vain yksi ääni vaiko niin monta kuin haluaa?


En: Thanks for voting! I also like the winning look but the second ones surprised me again, I'd say they are a bit boring? I liked more Tipitii, Ammuu and Maalasin. What do you think? I also want to hear if you think it was better to vote being able to choose multiple looks than just one?

5 kommenttia :

 1. Miksei täs oo mun kommenttia? ;O Kirjotin piiiitkän!

  VastaaPoista
 2. En tiiä. Blogger kiukuttelee? Kirjota uudestaan :)

  VastaaPoista
 3. Niin siis mulle ei oo tullu ilmotusta että kukaan ois tähän kommentoinu :/

  VastaaPoista
 4. Kommentti sisälsi mielipiteen siitä, että jos asuvaihtoehtoja on runsaasti, on kivempi kun voi valita monta lempparia, mutta jos tekisit asuäänestyksiä vaikka aina viidellä asulla kerrallaan, olisi helpompi valita vaan yksi lemppari. Näitä on yleensä niin useita, että löytyy kans monta lempparia :D

  VastaaPoista
 5. Oot varmaan oikeassa :) Alkuaikoinahan koitin pitää äänestyksen aina joka viikon päätteeksi :D On vaan niin vaivalloista olevinaan ja kyllähän toi aikaa vie, niin koitan sitä näin helpottaa, ehkä voisin koittaa vähän supistaa valikoimaa, pitää kattoo :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>