torstai 1. huhtikuuta 2010Värjäyksiä

Moikka moi! Hyvää kiirastorstaita ja aprillii! Kiireistä on elämä ollut. Töissä on vielä toistaiseksi hiljaista, joten olen käyttänyt ajan hyödykkäästi suunnittelemalla kaikkea, lähinnä tekemistä, eli osittain se kiire on ihan itse aiheutettua. Suunniteltuna on mm. synttärimenu lauantaille, johon liittyen laadin ostoslistan, jossa ostettavat on lueteltu siinä järjestyksessä, miten ne kaupasta löytyvät, kun siellä oikeaoppisesti etenee. Suunnittelin kanssa lauantaiksi meikkiä ja mahdollisia asuvaihtoehtoja, joita en tosin ole ehtinyt vielä testaamaan. Ensi viikolla alkaa työt seitsemältä! Siis aamu-SEITSEMÄLTÄ!! Tarkoittaa sitä että mun pitää herätä siinä viiden jälkeen. Tuskin maltan odottaa. Mulle tuli tähän oheen toinen projekti jossa pääsen vastailemaan jenkki-puheluihin. Joka tapauksessa nyt kun on aikaa, ajattelin tänään naputella muutaman entryn lähipäiviksi, jolloin sitä aikaa ei siis satu olemaan ja kun sitä on, pitää ottaa chillisti. Ihana Kapsu tulee nimittäin kylään! Lainassa Tiian kamera.Noniin, sitten vihdoin otsikon kimppuun. Mikko värjäsi mun tukan :) Ostin alle kolmella eurolla purkin mustaa Londa-kestoväriä. Voisin vaikka vannoa, että kyseinen merkki on ennen ollut nokkapullollinen, mutta nyt joutui itse sekoittamaan värin kulhossa. Ei siinä mitään, osaan mä sekoittaa, mutta jotenkin se ei tuntunut yhtä riittoisalta. Ei sen puoleen - Mikko teki kyllä täydellistä jälkeä, mutta kun itse värjäsin tuplamäärällä Mikon tukkaa pari viikkoa sitten, ei väri riittänyt alkuunkaan.Tosiaan housuja värjäilin viime viikolla. Tässä tämä batiikki-kokeilu. Kierittelin siis pötköjä, jotka pysyivät muodossaan kuminauhojen avulla.

Enpä tiedä. Pohjaväri ei koskaan ollut suosikki. Luonnossa ehkä ei noin vaaleanpunainen vaikutelma vaan punaisempi. Noissa on joka tapauksessa valkoisia ja mustia maalin roippeita, eli taitavat pysyä koti- maalaus- ja siivoushousuina.

Kangaskassi sai myös jännän pinnan. Tässä ei ollut mitään kuminauhoja, se oli vaan mytyssä värjäyssangossa. Lopputulos ehkä hitusen oranssimpi kuin mitä kuva antaa ymmärtää. Meinasin tuohon vielä jotain jänskäää painaa tai maalata.


Translation: Mikko dyed my hair and I dyed my trousers and a fabric bag. Trousers are still dirty from some white and black paint so I will probably keep them as cleaning and painting trousers. Bag isn't ready yet. I want to paint some logo or something on it.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>