keskiviikko 24. maaliskuuta 2010Tää on taas tätä. Sairaspäiväkirjat osa 37

Inhottavaa liman yökkimistä, jatkuvaa aivastelua, nenä riekaleina niistosta, huulet kuivat ja suupielet halkeilee kun jouttuu hengittämään suun kautta, palelua, lämpöä, voimattomuutta. Veemäinen kurkkukipu sentään taisi siirtyä taka-alalle. Yskä tuli tilalle.

Tee alkaa melkein tulla korvista ulos. Sentään on ollut valinnanvaraa. Iltaisin olen juonut kofeiinitonta Rooibos- teenkaltaista juomaa, joka tuoksuu taivaalliselle - karamellille. Makukin hyvä :) Voisin kuvitella tuon olevan tosi hyvää maidon kanssa, jos sellaista harrastaisi.

Wikipediasta poimittua: "Rooibos-juomalla sanotaan olevan myönteisiä terveysvaikutuksia, muun muassa suuren antioksidanttien määrän takia....Rooibos-juomaan saadaan runsaasti makeaa ja pähkinämäistä aromia pitkällä hauduttamisella (esimerkiksi 6–10 minuuttia), sillä rooibos ei sisällä tanniineja, jotka tekisivät juomasta kitkerän. Koska juoma ei sisällä piristäviä aineita, se ei myöskään vaikeuta nukahtamista."


Kävin Netosta hakemassa taas selviytymispaketin. Jospa näillä flunssa nujertuisi (haluaisin nimittäin päästä perjantaina jo ulos kun on luvattu upeaa ilmaa):

Appelsiineja, kuuma sitruunateejuoma (jossa vitamiineja), Actimelin halpisversiota maitohappobakteereineen, hedelmäpyre/murskaa ja Solero-jäätelöä. Jostain syystä mun tekee kipeänä mieli herkutella. Himoitsen vähän suklaata ja sipsejä, vaikka toisaalta kauhistuttaa mihin kuntoon iho menisi.


Netissä surfatessa törmäsin tähän. Joskus kymmenen vuotta sitten tuolla leikin, mukavaa että se löytyi vieläkin internetin kätköistä! Tällaisia minuja syntyi tällä kertaa:

Manga, Modigliani, Mucha, Simpanssi


Afro, Asia, Vanhus, Alkuperäinen

Haastan kaikki muutkin bloggarit ja facebookkaajat leikkiin!


Lupasin taannoin esitellä uutta musiikkia. Tässä pari Audio Pleasures -löydostä:

We Love Machines on ihana löytö. Tykkään tosi paljon! Harmi vaan että taitaa olla niin kovin uusi bändi, ettei musiikkia löydy juuri mistään. Myspace-sivuilla on muutama. Electric Shock on kova biisi. Tykkään myös remixistä Choo Choon Wiser-biisistä.

Toisena tänään mainitaan Serena-Maneesh. Ihana laulaja-basisti-nainen! Tästä biisistä tulee niin kesäinen fiilis:On muuten norjalainen bändi. Kiva video tässä, vanhempaa tuotantoa:
Translation: I'm tired of being sick. I want to go play outside! I bought lots of vitamins to get rid of this stupid flu.
Do you like my new faces? You can play with the face transformer here. I've also found cool music via Audio Pleasures -blog. I love We love machines :) Also Serena-Maneesh is worth listening :)2 kommenttia :

  1. Ootpa ollu paljon kipeenä. Ite oon ihan ihmeen kaupalla selvinny koko talven terveenä. Kai se on kun ei koskaan lähe kotoonta, niin ei tuu kerättyä pöpöjä ;)
    No pian nähdään! Paranemisia! puspuspus!

    VastaaPoista
  2. Tautista aikaa! Ja meidän toimistolla jos missä ne pöpöt levittäytyy. Mut musta on kiva välillä olla kipee - saa levätä :) Kiitos. Enköhän mä tästä pian taas tervehdy.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>