lauantai 27. maaliskuuta 2010Spring time of my life

Eilen käytiin kävelyllä. Pakko oli päästä aurinkoon ja raittiiseen ilmaan. Toipilaina ei haluttu urheilla vaan käveltiin vaan joenrantaan. Ei tarvinut kauaa kävellä, mutta siinäkin ajassa ehti tulla kuuma, melkein hiki! Ihana aurinko :)

Photo: Mikko

Mun asu oli kyllä jotain todella outoa, ihmettelinkin välillä miksi ihmiset katsoo mua epäilevästi. No, välillä on koeteltava rajoja.Kevätpäivän kunniaksi laitoin ihan huulikiiltoakin! Siellä ne ihmiset makoili Spreen rannalla kuten viimeksikin:


Kiva että tuokin paikka tuli bongattua aikaisemmalla reisulla. Meikähän tietysti heti säntäsi kuvaamaan kevään ensimmäisiä kukkahavaintoja pylly pystyssä.Katsokaa miten vihreää! Ensi viikko pitäisi sataa, niin sitten pääsiäisenä varmaan vihertää jo enemmän, ellei ihan rehottamaan ylly!Siinä pelattiin hetken aikaa Durakia. Suostuin vihdoin sen opettelemaan ja aika kiva peli oli, myönnän. Vaikka tieysti useammalla pelaajalla erilainen varmaan.Mikko oli ostanut itselleen Netosta uudet aurinkolasit muutamalla eurolla. Aika kivat! Ja sopii myös mulle hyvin :) Siis jos joskus vaikka lainaan saisi...Sitten tein jonkun mokan ja mulle jäi makro päälle, vaikka tosi tarkasti olen yrittänyt näppäillä päälle ja pois. Kotiintulomatkan kuvat jäivät siis julkaisukelvottoman blurreiksi. Harmi, nähtiin nimittäin mm. silmä-puu ja päätön möntti-eläinpatsas.Lähiterassilla käytiin vielä nauttimassa kevään ensimmäiset terassikaljat. Siitä olikin sitten lyhyt matka kotiin ja Nettoon. Nyt täytyy alkaa valmistautumaan Earth Houriin! Luvassa siis tunnin verran kortinpeluuta kynttilänvalossa, mahdollisesti suitsuke palamaan ja punaviiniä lasiin :)Translation:
We went for a walk. Look how green it was! And I saw flowers! Notice also Mikko's new sunglasses. (Netto, cheap). Now I'll start getting ready for Earth Hour! -> Some candles, redwine and card games :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>