keskiviikko 10. maaliskuuta 2010Perjantai osa 3/3

"Alkaa peellä ja loppuu yyhyn eikä oo pylly"luki Tiian Facebook-statuksessa. Ja siitä kertoo tämäkin postaus:

Photos: Anneka

Kunhan oltiin aloiteltu tarpeeksi, lähdettiin etenemään kohti M-Bia -nimistä klubia, josta oltiin tsekattu bileet. Lähtiessä piti vielä sammuttaa discopallo monen hengen voimin.


Siinä säheltäessä unohtui toinen korkolappukin jonnekin.

Photo: Anneka

En ymmärrä, enkä vieläkään oo tarkistanut eteistä, ehkä se onkin siellä. Hirveä kolina kuului kävellessä, mutta eipä tuo tanssiessa yhtään haitannut.

Ekaa kertaa oltiin M-Biassa. Se sijaitsee ihan Alexanderplatzin vieressä. (Hackescher Marktia kohti.) Kaikilta kysyttiin paperit! Kiittelin silti pokea kohteliaisuudesta ja itseäni siitä että olin sen ainoan kerran ottanut passin mukaan. Mikolla ei ollut omaansa mukana - pyydettiin tuomaan seuraavalla kerralla :)

Photo: me! as you can see.

Perjantaina siellä oli tarjolla gabba/hc ja minimal/tekno. Ei ollut mitään ennakkoluuloja, kun en ollut koskaan käynyt missään hc-bileissä, enkä muutenkään tiennyt mitä tuo gabba on. Mielenkiinnosta oli kiva käydä tsekkaamassa ja toisaalta ajattelin että onhan siellä ainakin se minimal-techno puoli.

Photo: Anneka

Eka mentiin minimal-puolelle tyttöjen kesken, kun hc kuulosti niin meteliseltä. Sitten kuitenkin siirryttiin sinne gabbailemaan poikien kanssa, kun deejiikin oli vaihtunut. Oli oikeastaan tosi kivaa! Mukavan tanssittavaa musaa. Tykkään esim. aggressiviisesta rumpubassosta, niin ei tuo nyt niin paljoa siitä eronnut fiiliksessä.


Photo: Anneka

Juon muuten nykyään aina baarissa pari vodka-colaa. Paras tanssijuoma! Ehkä sitten vielä pari kaljaa niin riittää.


Photo: me

Minimal puolella oli oikeastaan musiikki liian hiljaisella, ja jostain syystä se muutenkin oli hieman lössöä. Mutta ei se mitään, oli hyvässä tasapainossa. Hyppiessä kun tuli hiki, pystyi siirtymään viereiseen huoneeseen jäähdyttelemään.


Photo: Anneka

No tuli niin kuuma että oli pakko nostaa hiukset ylös. Kunnon jumppaa :)


Photo: Anneka

Samalla vähän meikkikuvaa. Levitin keltaista luomiväriä aika reippaasti kulmakarvaan asti ja alhaallekin yhtä pitkälle (ei tosin sisänurkkaan). Sisänurkkaan laitoin valkoista. Samoin alasisäluomen väritin valkoisella meikkikynällä. Kostutetulla siveltimellä ja mustalla luomivärillä rajaus ylös, ulkonurkkaan leventäen ja nurkasta vähän yli jatkaen. Alaluomellekin ulkonurkkaan vähän rajausta, mutta ripsaria vain ylös. Huulilla kultaa ja iholla kultahilettä.


Minimal-puolella oli kyllä siistit valonsäteet:

Photo: Tiia

Näköjään tanssiliikketkin oli hallussa:

Photo: Tiia

Siis mitä ihmettä me tehdään? Näyttää aika campilta..


Hauskaa oli myös tanssilattian ownaaminen:

Photo: Tiia

Ainainen humala-mieliteko :)


Photo: Anneka


Photo: Anneka


Photo: Anneka


Photo: Anneka


Photo: Anneka

Oli kiva reissu! Parin tunnin jälkeen lähdettiin hipsimään kotia kohti. Käytiin vielä Alexilta hakemassa dönerit. Tai no itse otin pitkästä aikaa haloumia.


Photo: Anneka

Translation: That Friday party was in M-Bia right next to Alexanderplatz. I've never been there before. Neither have I danced gabba/hc. I didn't expect anything. I was just curious and at the same time thinking if I don't like it I can always go to the next room where they play minimal /techno. I must say that this gabba was cool - nice to dance. After that, techno wasn't loud or fast enough - just a bit boring.

3 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>