tiistai 2. maaliskuuta 2010Omaperäisesti: Juttuja

Ensinäkin: Tämän jutun kaikki kuvat on otettu täysin sattumanvaraisesti, kamerani kun ei ole vieläkään suostunut suorittamaan ties monettako ihmeparantumistaan. Olen kuitenkin toiveikas. Ehkä kohta joutuu kaivamaan käyttöohjeen ja tarkistamaan mistä nappulasta sitä mitäkin säädettiinkään (merkitkin nimittäin kuluneet). Salaman ja valotuksen muistan ulkoa. Rajausta ei tietysti mitenkään pysty tarkistamaan.. (Niin siis näyttö on yhtä kuin valkoinen ruutu.)Sain myöhäis-joululahjaksi tuommoisen jännittävän jutun.


Se on siis huonetuoksu "Fresh Aloe". Sitä kaadetaan tuohon E-kolvin malliseen lasiin, johon tungetaan myös haluttu määrä tikkuja, joiden sisällä on pikkuruisia putkia. Kapillaari-ilmiön avulla neste kulkeutuu tikkuja pitkin ylöspäin ja haihtuu huoneilmaan tuoksuna. Nimim. opetin kemiaa.


Tulinkohan muuten koskaan maininneeksi, että sain uuden näppäimistön. Tämä siis tapahtui kaksi viikkoa sitten. Todistusaineistoa seuraa:


Kävin eilen töiden jälkeen Potsdamin Kauflandissa. Olipa uuvuttava reissu. Kyseinen kauppa on niin jättimäinen, ja kun en siellä aikaisemmin ole käynyt, oli aika vaikeaa löytää tuotteita. Aikaa vievää oli myös kosmettiikatuotteiden valinta. Olen toivoton tuoksuvien tuotteiden valinnassa. Tai siis hyvin kyllä aina lähes poikeuksetta valitsen, mutta oikeaan tuotteeseen päätyminen on pitkä prosessi. Yllä sitruuna-piimä -suihkusaippua. Noh, kuulostaa aika jännittävältä suomeksi etenkin. Tuoksu on hurjan herkullinen - sitruunatorttu! Semmoinen mihin tulee tuorejuustoa. Nam. Jonkin aikaa mietin haluanko tuoksua leivokselta, mutta sitten ajattelin että ehkä tukkani ainakin haluaa. Hiussaippua nimittäin täytyy vaihtaa, koska nykyinen Fa Valkoinen tee & Bambu kuivattaa päänahkaa. (Sääli, hurjan hyväntuokseiset rastat tuli sillä.) Ehkä tuo piimä siis rauhoittaisi sitä.Lisäksi ostin vartalolle Palmoliven appelsiiniöljyä sisältävän suihkugeelin, koska se tuoksui ihanan virkistävälle JA siinä luki taikasanat "Limited Edition". Sehän tarkoittaa siis ainutlaatuista tilaisuutta, johon tietysti tartuin.


Naamiovalikoiman tsekkasin myös unessa minulle ilmestyneen mansikkanaamion toivossa.


Löytyi! Vaikuttaa vieläpä todella pätevältä tuo. Pussukassa on kaksi käyttökertaa ja toisen ajattelin antaa siskolle, kun hän loppuviikosta saapuu. Voidaan pitää hemmotteluhetki joko ennen tai jälkeen juhlimisen.


Sitten sen vaikein: Jos mulla on suuria vaikeuksia jo valitessa huuhteluainetta, tuoksukynttilöitä tai itselleni hajustetta, deodoranttia tai suihkusaippuaa, niin kuinka vaikeaa sitten on valita toiselle! Mikko oli delegoinut mulle deon oston. Ainoa ohjeistus oli "semmoinen mistä sinä tykkäät". Siellä sitten raaputtelin päätäni ja sekosin. Loppui käsistä ja hihoista paikat, joihin testailla tuotteita. Lopulta valitsin tämän:


Ei ole muuten omaottama kuva, Ihan googlen kuvahausta löytyi ekana. Mukava tuoksu. Itsekin voisin pitää, ehkä. Tykkään ennemmin mausteisista tuoksuista miehellä kuin jostain "jäämeren raikkaista". Oli muuten miehinen olo kotimatkalla. Yllättävän hyvän tuoksuverhon olin saanut aikaan ympärilleni.


Ostin myös keltaisia sitruuna-tuoksukynttilöitä. Keltainen- ja sitrushedelmä-fiksaatiot jylläävät tällä hetkelle poikkeuksellisen vahvoina.


Ei tämä mun tiskitön kausi ole yhtään helpottanut kynsien kasvua :/ Ostin siis kynnenkovattaja-lakkaa.


Bonus

Pirkka Salmiakki -karkkipussista löytyi tuommoinen pieni vihreä! Miten söpöä! Vähän kyllä suunnittelin, että lähettäisin tuon Pirkalle ja vaatisin korvauksesti Pirkan chilitunaa loppuvuodeksi.


Päivän asunkin sain hienosti kuvattua: (Pitäisi tosiaan tarkistaa sen makro-nappulan paikka, että voisin ottaa kunnon kuvia jalustalla.)Oli siis vaaleanpunainen Incubus-bändipaita, mustat samettihousut ja niiden päällä tuommoinen musta alushame, jossa kolme vaaleanpunaista kukkapitsi-nauhaa.Toisekseen: Tietääkö kukaan saako Ikeasta keltaisia henkareita?


En: Stuff I bought!
 • The first one is from Aldi, it's an after xmas -gift. (It's a room fragrance).
 • Rest is from Kaufland. Choosing a shower gel (as anything that's odorous) is extremely difficult for me and takes it's time. Lemon-buttermilk is for my dreads and Orange oil for body. So I've decided.
 • Deo is for Mikko. I almost felt like a man walking home after trying all the possible men's deos.
 • I also bought yellow lemon candels. I seem to like yellow and citrus fruit a lot at the moment.
 • Nail-hardener, as my not-washing-the-dishes-period hasn't helped my nails to grow any better.
 • In a bag of Finnish Salmiakki, there was that tiny green candy. Funny! Cute!
 • Does anyone know if Ikea is selling yellow hangers?
 • P.S. My camera's screen is still not working, so all the pictures are taken with no idea what I was doing.

2 kommenttia :

 1. Musta tuntuu et oon joskus ostanut ikeasta nimenomaan puisia keltaisia henkareita. ^^

  VastaaPoista
 2. Niinkö? On tainnut olla jokin kausituote :/

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>