sunnuntai 21. maaliskuuta 2010Oikeasti pitkä

Viimeinenkin Ebay-hankintani saapui viikolla. Saattoi tosin olla ensimmäinen ostokseni kyseiseltä saitilta. Huomasin lähteneen Hongkongista asti, eli ehkä siinä sen takia kesti.

Hintaa tällä keltaisella pitkällä paidalla oli 5,50e. Postikuluja ei ollut. Koko L. Aika tosi kiva mustien nahkalegginsien kanssa, melkein mekko.Kaiken kaikkiaan kulunut viikko on ollut hassu, hektinen ja outo. Yksi aamu junalaiturilla kuulutettiin, että junani olisi 10 minuuttia myöhässä. Vähän aikaa siinä ehdin harmitella, vaan mitä sattuikaan - juna tuli ihan ajallaan ja oli vieläpä etuajassa perillä!Joku ilta töiden jälkeen jatkoin matkaa suoraan Kaufland-kierrokselle. Meillä oli työjako, että kävisin etsimässä hiusväriä ja Mikko kävisi pyykkipesulla. Siinä sitten matkustelin metrolla ja kävin läpi 4 Kauflandia. Ei löytynyt enää Si Naturelle Red Pulse -väriä. Sääli, se oli täydellistä väriltään ja ihanan helppokäyttöistä. Ostin sitten vikasta Kauflandista jotain "tulipunaista" kestoväriä (alle 3e) pari purkkia ja ihan hyvä niistä tuli. Ei vaan tuo kaksi purkkia riittänyt, toisin kuin vaahtovärillä. Kotona olin kolme tuntia myöhemmin kuin normaalsiti.Oli kyllä periaatteessa ihan kiva käydä fiilistelemässä entisessä vakkari-Kauflandissa. Innostuneena ostin ruuaksi kasvispuikkoja ja pinaattipastaa johon sekoitin voissa paistettuja kiinalaisia pikkusieniä. Lisäksi lähti mukaan mm. valkoinen kynsikynä, jolla voi väritellä kynnenalusia. Olin aika järkyttynyt kun tajusin että kaikki mun Contén puuvärikynät onkin Suomessa (?). Valkoinen puuvärikynä nimittäin ajaisi saman asian, mutta eipä tuo "oikea kynä" mitään maksanutkaan.Mitähän muuta hauskaa mulle sattuikaan. Ai niin! Facebookissa henkilö nimeltä Arkan Nuri pyysi kaveriksi. Ei yhteisiä kavereita. Ihmettelin vaan että mitäs pilaa tämä nyt on: Arkan Nuri - Nurkan Ari. En vaan satu tuntemaan ketään Ari Nurkkaa. Kaverillä oli joku maisemakuva profiilikuvana ja näytti ulkomailla asuvan. Samalla nimellä kun hain niin tuli kyllä ulkomaalaisen näköistä porukkaa. Ja kun tsekkasin kavereita niin ei siellä kyllä ketään suomalaisia ollut, paljon sen sijaan Aliseja! Wtf!? :D


Nämä nyt ei ole mitään kovinkaan päteviä sisustuskuvia, mutta kuitenkin: (Kamerassa muuten liikkuu jo viivoja! Ehkä se saattaa siitä vielä elpyä. )Alan olla aika tyytyväinen "alttariini". Joululahjaksi saatu kalenteri sopii seinälle hyvin ja siihen ympärille olen kerännyt kivoja kortteja. (Korteista puheen ollen, en ole vieläkän saanut Oonalta ja Kapsulta postia!)Vihdoin saatiin laitettua seinälle tunnelma-/yö-/lukulamppu. Ikeasta joskus ostettu. Vaihtokalvojen pitäisi tulla postissa joku päivä.

Nyt nautin sunnuntaista. Seuraavaksi luvassa bilepostausta!


Translation: Yellow long shirt from Ebay. This week has been somewhat weird, funny and hectic. One evening I spent 3 hours trying to find hair colour for Mikko. Finally I just had to believe that it has been removed from Kaufland's selection :(

I'm still in love with my own corner (table + stuff). The calender fits there perfictly and around it I have placed cool postcards. I got my dear lamp from Finland before Christmas and finally it's on the wall :)

One morning my train was announced to be late, but it was excactly on time and at my end station even before schedule. Next post will be about party we had on Thursday!

2 kommenttia :

  1. Ihana toi keltanen paitatunikamekkojuttu!

    VastaaPoista
  2. No eikö! Oon aika varma että siitä tulee suosikki.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>